Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    rok 2020 byl naprosto otřesný... jediné co mě chytlo byla tsushima a gears tactics. To byly skvělé hry.

     TLou2 byl kolosální propadák a katastrofa jak hrom, ne nadarmo se již označuje za the last jedi PS exklusivit. Proč? Protože stejně jako the last jedi bylo i tlou 2 naprosto nesnesitelné, pěkně vypadající nic k ublinknutí... tedy ještě jednou, díky bohu za leaky.

    dalé cyberpunk ani nemohu hodnotit, vzhledem k technickému stavu to nemá cenu řešit dřív jak za půl roku ve slevě... v současné době asi takový zážitek jako polská sůl v jídle. 

    další hra na kterou jsem se těšil a která mě zklamala byl RE3 remake... moc krátké a osekané, ale už máme alespoň za sebou doby fixní kamery a tank control. Snad RE8 bude lepší jak otřesné RE7 a průměrný RE3 remake. RE2 remake stále nejlepší RE od dob legendární RE4.

    Na druhou stranu jsem na steamu ve slevě nakoupil pár zapadlých her a kousků z éry ps3 a x360 a bavím se skvěle. 

    • mousekrup

      Hele, pokud nemáš doma nějakou strašnou šunku, tak ti imho Cyberpunk 2077 pojede v pohodě. Ukazuje se, že ta hra má především probémy, když máš slabý stroj (a asi především malou paměť, co jsem tak pochopil). Začal jsem hrát asi od patche 1.04 a nikdy mi to nespadlo, všechno jede v pohodě, akorát se mi to dýl načítá (což bude dané především tím, že to mám na plotnovém disku) :). A to mám, řekl bych, celkem průměrnou sestavu.

      • TheGGG

        mě stačili vidět benchmarky na netu se stejnou sestavou... gtx1080 a i7 6700k už sice není žádné terno, ale na low se mě pro nestabilních 60fps hrát nechce... navíc ty vizuální bugy atd. to je moc. Prostě si počkám, nikam to neuteče a za půl roku snad budu ještě na světě....

        • mousekrup

          Jo, to pak chápu. Asi bych jinak taky ještě počkal. Já aktualizoval počítač na konci 2019 a jede mi to naštěstí v pohodě.

  • LadaVanBar

    Me by spis zajimalo na co se tesite v roce 2021 ;)

    • DLC k Cyberpunk 😂

      • Jako taky se těším. Jen se trošku bojím, že se ještě budou věnovat patchům, next gen verzi a onlinu (což nepovažuji za dlc). Takže nějaké první pořádné dlc (jakože o rozsahu Blood and Wine a ne jen nějaký free dlc questík nebo new game plus apod) přijde až tak během 2022.

      • To DLC co dá do hry fyziku AI a další základní mechaniky openworld her ? Taky se na něj těším , snad se ho dočkáme v další jejich hrách 😂😂

        • mousekrup

          Hele je to jako se vším, nakonec jde především o to, jestli tě ta hra
          baví nebo ne. Ukazuje se, že mraky lidí (včetně mě) prostě dost baví. A
          je celkem jedno, že se do ní velmi jednoduše strefuje, protože plno věcí
          by člověk čekal, že tam budou a ono ne :). Ale stejně je to prostě na
          tobě, jestli se u ní budeš bavit. Buď "ber nebo nech bejt" ;).

          • Což o to, mě by asi i hra bavila , ale na ps4 je nehratelná a ty jejich lži a klamavé reklamy , to je něco , co mi bude ležet v žaludku hold asi dlouho , ale je to má chyba ...???

            • V čem je nehratelná? Na ps4pro dohráno dvakrát (což by u nehratelné hry jít nemělo, ne?) a je to hratelné úplně v klidu.

              Není to dokonalá hra, ale fakt už jsem hrál dost mnohem horších her na to, abych moc nechápal, proč zrovna kolem téhle je takový humbuk (proč třeba stejný nebyl u Wasteland 2+3? Které měly při vydání víc problémů než celý Cyberpunk. Kde byl hate na Xcom2, který měl gamebreaking bugy, které třeba zničili kompler hru s iron man nastavení, protože nešlo ani pokračovat, ani naloadovat starší pozici - opět o dost zásadnější problém než cokoliv v Cyberpunku?)

              • Reakce na příspěvek:

                To víš ze jo prosím te , teď tu o Karkulce 😉

                Humbuk je za klamavou reklamu , lži a mechaniky které ve hře vůbec nejsou a na které hypovali celou dobu.

            • mousekrup

              Jo, konzole jsou dost trapas a to co slibovali, tam očividně taky často není (doufám, že jen zatím :) ). Hra je ale pro hodně lidí zábavná i tak. Takže jde asi často skutečně jen o to, jestli člověk dokáže překousnout, že kecali, no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit