Olbřímí update No Man’s Sky vylepšuje snad každý aspekt a přidává miliony planet
-
No a narovinu co naslibovali a nedodali? Tehdy to byl akorát tak trapný hate lidí, co se upnuli na nějaký nesmysl.
Pokud se dobře vzpomínám, hlavní problém bylo, že se hráči nemohli potkat i když byl slíbený mulťák. Ale ten byl slíbený tak, že vesmír je tak veliký, že se tam nejspíš nikdy nikdy nepotká. Reagovat na to stížnostmi, že první den tam nemůžu potkat další hráče bylo absurdní.
Dál nesplnili co? Vtrailerech byly nějaké portály, které by ale udělali jen to, že tě plynout na jinou random planetu. Z hlediska gameplaye by to nic moc nepřineslo a tu hru to nějak nezhoršilo.
Dál tam bylo nesplněného co? Já čekal exploration hru v náhodně generovaném prostředí s obsahem který odpovídá cca 10člennému týmu. Což ta hra myslím přinesla. Čekal někdo něco jiného?
-
Hrál jsem to pred x lety, nebylo to vubec spatny a cumim, ze se na tom stale maka. I pres ten pocatecni pruser je mi to desne sympaticky a ukazuje to, ze je mozny se na hru nevysrat.
-
Zase bych to nehrotil. Já myslím že ta hra už toho dávno nabízí mnohem mnohem víc, než se původně slibovalo. Jen pár lidí pořád nemůže zkousnout že když hra vyšla, tak nemohli hrát první den coop když se přece říkalo "online tam bude, ale vesmír je tak veliký, že je velá šance, že nikdo nikoho nepotká". Pořád mě překvapuje, že po takovéto informaci mělo tolik hráčů problém s tím, že tam nemohou nikoho potkat :-D
-
No jak se to vezme. Už dávno to není čistě grind. Ale pořád je to open ended crafting hra. Takže hlavním cílem je pořád nasbírat materiály aby jsi něčeho dosáhl. Postupem času ale přibyla spousta nových cílů co dělat paralelně, takže si vždycky můžeš vybrat, co tě zajímá. A jak přibývalo obsahu, tak se ubíralo na grindu (to na co jsi musel na začátku grindit jako blázen teď vyžaduje symbolické posbírání pár surovin). Takže je víc času na to zkoumání světa a vidíš větší progress, než na začátku.
Každopádně vzhledem k tomu, jak aktivní má ta hra podporu a že za dva měsíce vychází PS5, tak já už asi počkám a znovu se do toho ponořím až po příštím updatu. Tak nějak věřím, že ten se bude točit kolem nového HW a hru zase posune o kus dál.
-
Nepřeháníš to s tím grindem? Já zhruba po 2 hodinách normálního hraní narazil na náhodnej freighter kterej jsem se základní lodí zachránil před třema slabejma pirátama a kapitán uvnitř byl tak vděčnej že mi ho za odměnu dal zdarma i se dvěma malejma loděma v hangáru a skladem surovin.
Doslova jsem opustil základní planetu, udělal asi 3 skoky a měl jsem všechno...
-
Mno je to ted daleko lepsi nez to bylo na zactaku. Daleko, daleko lepsi. Kdyby tak nebylo toho nehorazneho grindu.
-
Je to nekonečný grind, ale vizuálně opravdu krásný a má to spád a občasný "Wow" efekt..
Hratelnost craftu a buildu, ať si posoudí každý saám..
-
Nikdy som tuto hru nehral ale chcel by som. Je tam co robit alebo ide o nekonecny grind ? Ani neviem co je naplnou hry. Pribeh som nikde nezachytil.
Hra ma nejaky ten piatok a stale je o nej pocut.
-
Jen tak dál. Ještě několik poctivých updatů a hra bude ve stavu, v jakém byla naslibována hráčům.
A jestli jim to tempo vydrží ještě pár let, tak snad by mě to mohlo i jednou bavit 😇
-
"Budu se opakovat, ale No Man's Sky
dostává od vývojářů takový servis, jakého se dočká jen hrstka
vyvolených her. A stále, čtyři roky po vydání, se to obejde bez jediného
DLC, na kterém by se studio Hello Games mohlo přiživit. Tomu se říká
oddanost vlastnímu produktu a vlastní komunitě."- tak po tom co naslibovali a na začátku nebylo by se to spíš dalo nazvat x-let early access, ale jinak klobouk dolů, jsou jedni z mála, kteří hru po průšvihu neopustili a snaží se ji dostat do podoby, jakou inzerovali.