Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim ze na Skate se v uvodu zapomnelo schvalne protoze se tam pise "zvlast na pocitacich". Jestli se nepletu slo o konzolovku. Ja ji hral na Xboxu. Pro me nej skejtacka hra.
  • ja ale nepisem clanky takze gramatika je mi u zadku
    okrem toho vies co to vobec ta interpunkcia je? asi tayko kedye ju sam ignorujes
  • Mno, Skate bych asi nezaradil mezi arkady. Ale jinak je to nejlepsi skejtova hra, kez by se objevilo neco noveho pro PS4/XBOne
  • amen *6* *12*
  • Kazdymu cloveku, kterej je trochu pri smyslech dojde, ze jeden autor nedokaze obsahnout a uz vubec ne odehrat vsechny hry co byly kdy vydany. Nezvladli byste to dokonce ani vy, ktery tu u recenzi porad brecite. Kdybyste se radeji venovali necemu uzitecnejsimu nez zkoumani toho jak se autori "tvari". Docela by me zajimalo jak to takhle podle pismenek zvladate? A co kdybyste nam misto toho radsi ukazali jak se to dela?Nedivim se ze se ted studia pisou hromadne prosebne dopisy hracum, aby s tim prskanim v diskuzich konecne prestali a youtuberi kvuli tomu diskuze uplne zakazuji. Ono je to videt i tady z Games co ta verbes nadela. Za me vyborna recenze na vybornou hru.
  • more like sexist
  • Dovolil bych si jen pripomenout serii "Skate", na kterou se v uvodu clanku zapomenulo, zatimco Tony Hawk's..., ktery sel do kytek s 3.-4. dilem byl zminen =(
  • racist!
  • Potrefená husa zakejhala?
  • Hrát tohle na PC? Nejsem padlej na hlavu, to si snad raději zapnu na starou Teslu Didaktik, grafika bude stejná, zábava lepší. *1*
  • ogami
    Kdyz nic jineho, tak slecna umi aspon pouzivat interpunkci, s kterou by jsi ty potreboval pomoc. Podobnych "cobolu", kteri dokazi vyprodukovat maximalne obsah zachodove misy pred splachnutim, je plny internet ;)
  • Slecna se asi moc neosvedcila, kdyz ji do ruky redakcni PS Vitu nepujcuji...a tam by mohla tak zarit, jedna indie hra za druhou to na Vite jede.
  • Podle titulku a screenshotu jsem si okamzite rekl - to hrala a psala urcite zenska...a mel jsem recht.
  • To bude asi tym ze sa snazi zamaskovat nulove skusenosti, najviac to krici z clankov na pctuningu. Napr. uvedie ze ta a ta hra a ten a ten mod je uzasny genialny atd... ale nic viac proste copy+paste clanky. To by mi az tak nevadilo keby sa za kazdu cenu netvarila ako odbornik.
  • Jestli se nepletu, tak tohle je hra puvodem z PS Vity? Chtelí by to vic recenzi PS Vita her. Ted hraju Demon Gaze a je to parada, takovy herni zazitek jsem mel naposledy s Wizardry 7.
  • houmrhoumr
    soundtrack je super a recenze taky *5*
  • lucas92
    Zo screenov mi to pripomína Vans Skate & Slam, ktorý som pred takmer 10 rokmi hrával na svojom Sony Ericssone K610i :)
  • Ten OST se mi k této hře absolutně nehodí. Vsadil bych spíš (i díky retro stylizaci) na nějaký chiptune anebo hardcore/punk.

Proč mám takový zvláštní pocit, při čtení autorčiných recenzí zde i na pctuningu? Nevím jestli je to záměr, ale mám takový neodbytný dojem, že se (snad podvědomě) snaží Lucie působit, jako ostřílený matador recenzent, který hrál hry už přinejmenším na programovatelné kalkulačce. Proč jí jenom tohle nějak nemohu spolknout? Zkuste najít osobitější styl psaní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit