Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RAMIUS89

    Je to ako realita, veľká šaškárna :D

  • malachi

    😬😬😱

  • LessPh

    Za ctyri roky koupim, az budou decka ve veku, kdy udrzi pohodlne gamepad…

    Vzpominam si jak jsme u kamose znicili klavesnici u Sydney 2000, ta hra byla naprosty sh**, ale nesmirne nas bavila, hrali jsme to porad a byl to skvelej doplnek k olympiade.

    Takze za me velkej palec nahoru a se 6/10 souhlasim. Nekdy nemusi byt velky hodnoceni, aby si clovek dany titul uzil na plny pecky.

  • cibrut

    Taky jsem jak smyslů zbavený mačkal tlačítko na joysticku. Decathlon na Atari, asi 30 let zpět. Koukám se toho zas tak moc nezměnilo :D

    Btw basket? Baseball? Tam už chybí jen fotbal, ne? Aha, on už tam je ... Olympiáda kdysi bývala opravdu jen pro vyvolené a super nadané sportovce. Dnes už je tam opravdu všechno a každý. Vždyť peníze jsou ve sportu teprve až na prvním místě, že.

  • Jack1947

    Je to taková zábavná a docela těžká leckdy blbinka, těch sportů je tam hodně animované postavičky s velkou hlavou nevadí jen mimo výzvy tam chybý nějaký ten Karierní režím nebo něco, co by falo důvod hrát déle ne jen občas. Boy a Judo je asi nejzábavnější... jinak Ai tam tradičně se snaží pdvádět hlavně ve Fotbale a basketu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit