Přejít na výpis diskuzí
Online akce PlanetSide 2 se naostro spustí za měsíc
19.10.2012 | Adam Homola
26 příspěvků
-
Linky mezi základnama ještě slibují přidat. Mně spíš vadí problematický design velké části základen, kde se spawny dají kempovat vozidlama. TO je velkej problém, kterej ovšem nemůžou vyřešit za pár týdnů...
-
Hraju Betu od technického testu. Kvalita jde nahoru mílovými kroky, ale pořád chybí taktická hloubka jedničky (zdravím kolegy z outfitu :) a ještě je hodně co vylepšovat - hlavně krvavé nároky na procesor! V tomhle ohledu mě datum vydání naprosto zaskočilo...Přes to všechno můžu garantovat, že s touhle hrou zažijete okamžiky jako v žádné jiné hře (kromě PS1 :).
-
Já se těším až nakopu zadky nepřátelům terránů :D A ty bugy spraví protože nejsou EA.
-
blizi se Vanoce, popros Jeziska, ale pred tim chod na spoved a zaplat odpustek, poslu ti c.u. ;)
-
tak v Tribes Ascend mi prave vozidla moc pouzitelny neprisli... moc male mapy na to, nebo sem je mozna neumnel tak hbite pouzivat. jinak brusleni mnelo sve specificke koule a to se mi zas prave libilo :) PS2 je vsak hlavne o taktice a spolupraci, bez tee neobsadite ani kadibudku.
-
taky sem slysel vyjadreni od hracu PS1 ze dvojka je dost vykuchana, ale ono se zas neni ani cemu divit. Zvysujici se naklady na vyrobu toho sameho, casove naklady a hlavne trend konzolovitosti v mainstreamu. I tak ma hra tolik moznosti ze typickemu gamepadu z toho prijde zle. Urcite souhlasim ze se to muze spis podobat na Battlefield ale spis 2ku nez 3ku. S tim HW no ja vam nevim, narocny to je, ale ocekavam po ofic. vydani optimalizaci ovladacu na strane NV i ATi. Za druhe mam vsechno na MAX a pod 30 FPS nespadnu (2600K, 16GB, 7950). Taky preferuju HW narocnejsi hry, aby tyto vypadali pekne i po nejakem roce (vid BF2). S tim padanim je to pravda, bugy sou taky, ale je to BETA no. Kdyz spomenu na BF3 pred rokem, tak se musim zasmat a PS2 je uplne OK.
-
Jakozto hrac Planetside 1 (neco pres 6 let) jsem se na 2 hodne tesil, ale musim rict ze z 1 zustalo velmi malo(taktiky, linky mezy zakladnami..td.) a je ze hry spis BF s vetsi mapou.
Co se samotne hry tyka bude to dle mne pruser(v uzavrene bete jsem od zacatku) stale mnoho bugu jak hernich, tak grafickych(kdyz se neco opravi obevi se dalsi). Co pavazuji za hlavni stale nestabilni klient na urcitych konfiguracich a OS(vzdy to spadne v tu nejmene vhodnou dobu:-)). HW narocnost je kapitola sama pro sebe, ale prisnejme si ze free-to-play hra ktera vyzaduje minimalne 6 jadro + velmi vykone GPU(Notebook i s i7 v podstate v zergu nehratelny) asi masy nepritahne a na hru nevydela. Raci bych si i rok pockal na stabilni odladeny tytul(popripadne HW ktery bude bezne dostupny masove vcetne Notebooku) nez na tento bohuzel nedodelek. Abych jen nelamentoval hra po vizualni strance vypada velmi dobre (stridani denich obdobi, stinovani atd.) vypadaji uchvatne, ale to je tak vse. -
taky sem v closed beta a je to uplne neco noveho, mass multiplayer FPS. Takto nejak mnel vypadat Battlefield 3. A misto by bylo i pro vic commanderu... Kdyz koukam na kopec jak proti mne vali cloviecik a mam ho presne na musce a za nim se objevi hejno mravencu.... pockat... to nesou mravenci, to je dalsich 30 lidi mojim smerem. V tehle situaci bez podpory mate jen jednu moznost, utikat pryc co vam nohy staci... :) A ty dogfighty ve vzduchu pripominaji Half Life s tim rozdilem ze tady to neni nascriptovany... hodne se mi to libi.
-
Takhle má vypadat team fps s vozidly ne taková sr.čka jako předvádí bf3.
-
BF2142 zrovna taky nebyl žádná herní perla ...
-
Tak na tuhle hru jako F2P se fakt těším . Nic proti Hi-res studios , ale pro mne možná právě díky Vengeance byly Tribes akčnější týmovka s použitelnými vozidly , ne zběsilost na bruslích ....
-
Hmmm, v jedné diskuzi se řeší, jak konzole brzdí vývoj, kdežto tady se zase stěžuje na náročnost PC only hry s obrovským světem a i stovkami lidí/vozidel na obrazovce... Podle mě je optimalizace dobrá. Alespoň mě se to na průměrném herním PC (za 16k) hýbe výborně.
-
tak to hrajes asi inu betu ako ja.
-
Hraju betu už nějakej ten pátek a po každym patchi je to jenom horší, jak s fpskama tak bugama...
-
Počkej až to optimalizujou ted je to docela hnus. Ale furt sranda.
-
optimalizace je hrozná no, jinak jsem jednou šel a okolo mě prolítly 3 stíhačky a zrovna si to rozdávaly no nádherný pohled
-
Hahha Nakopat terranům zadky už se těším ale FPS lag mě docala štve. Ale vývojáři rikaly že to spravý... snad.
-
Nejedna se o recenzi. Planetside 2 ma velkou mapu rozdelenou na nekolik sektoru, je to spis o taktizovani a spolupraci, ale combat uz neni tak zazivny jako napr. v BF2142 ...
-
Grrr, dostal jsem se do bety, abych dostal error že mám nedostačující grafickou kartu a mám koupit novou..a to mi vždy na vše stačila. Jsem smutný.
-
Hra je přímo vynikající ... že je to nuda může říct snad jen ten co neví co ve hře dělat, nebo kde se pohybovat :) Osobně hraju nějakej ten měsíc a u posledního patche jsem si řekl, že si počkám na vydání, protože jim tam lítaly baráky ve vzduch a trošku poupravili zbraně .. k horšímu tak doufám, že to stihnou. Moc se těším. Zábavu si každý může zvolit podle sebe, koho baví hrát ve skupině tak Planetside je výborná volba. Mě baví spíš Lone wolf style ^^