Přejít na výpis diskuzí
Online obchod s hrami G2A zlepšuje své služby a bude transparentnější
29.6.2017 | Patrik Hajda
10 příspěvků
-
Mě by spíše zajímal zdroj klíčů českých protějšků jako K4U a dalších jim podobných.
-
Jsem jediný, komu to přijde jako naprostá legální zlodějina to pojebané VAF? A teď už to ani nepůjde obejít. Proč mám platit nějakou pojebanou daň z již zdaněných peněz.
-
-
jj, daň z příjmu, soc+zdrav pojištění a z toho co ti zbyde ještě DPH a spotřební daně, případně clo. A pak máš v pohádkách, jak zlý dráb vybírá desátky a všichni se bouří, že těch 10% z úrody je strašně moc. Z něčeho musí ten byrokoratický moloch existovat a rozdávat úplatky (dotace/dávky) voličům.
-
-
Vím že to sem asi úplně nepatří, ale všimli jste si jak jsou absolutně nedostupný grafiky..ať už se jedná o rx580 nebo gtx 1070. Prostě tu žádný momentálně nejsou. Fakt mě ty mineři serou.
-
Najednou jsou z nich (mediálně) skoro svatoušci :-).
Pokud jste neposlouchali včerejší StandaShow, tak si to poslechněte. Byl tam jako host Michal Kovařík (spoluautor Factoria) a zrovna o G2A vyprávěl nehezké věci. Někdo přes G2A a kradené kreditky nakoupil (je veřejné tajemství, že to takto na G2A chodí) kódy na Factorio. Když se na to přišlo, tak museli kluci z Factoria vrátit peníze (to je OK), ale zaplatili navíc za každý takový kód 20$ poplatek (nevysvětloval detailně jaký, ale prý prostě museli).
Jen jsem nepochopil, jestli ty kódy na G2A dali oni sami, aby to G2A prodávalo, nebo to G2A udělalo bez jejich vědomí, což také dělávají (vykládal o tom tuším Lukáš Macura z Cinemaxu).
Je to zde: https://youtu.be/MwAZdLknmuU?t=3525 -
-
Je to jinak - ty kreditky byly pouzity pri nakupu Factoria primo na strankach vyvojaru, a nakoupeny klice pak dotycna osoba preprodavala lidem na G2A. No a protoze byly ty kreditky kradeny, tak vyvojari penize z tech prodeju nedostali +museli vyvojari zaplatit ten poplatek - Humblu, PayPalu nebo kreditni spolecnosti).
Ten prodejce na tom jenom vydelal, protoze za ty hry nic nezaplatil. A lidi, co Faktorio na G2A koupili a byly jim zruseny klice, pak chodili brecet za vyvojarema misto za G2A. -
-
Díky za upřesnění.
-
-
Komu to museli platit?
-
-
fuj fuj, ten zly skaredy obchod uz je zrazu v pohode?:D
-
jo no, "vsichni" proti temto strankam namitaji jak to kazi trh a ze vetsina je jen v nejlepsim sedy prodej, ale jak prijdou penize na reklamu tak to tu je v pohode- stejne jako ty kasina co byvaly.
pouceni? penize nesmrdi at uz jsou odkudkoliv a tak to proste je :)