Přejít na výpis diskuzí
Online prodejce her Green Man Gaming vstupuje do ČR
18.8.2011 | Martin Bach
8 příspěvků
-
"bude nabízet speciální lokální slevy přizpůsobené našemu trhu" - Tohohle se trochu bojím, náš trh není známý zrovna pro vstřícné ceny, pružné reakce na světový trh a markantní slevy (čest výjimkám).
-
-
Jistě.To mě něco připomíná..http://www.lepsinabidka.cz/images/bg-podpora.jpg
-
-
Když už dám tu tisícovku (nemalé peníze) a koupím si nějakou boží hru, chci mít doma krabici. Hezky si ji rozbalit, vytáhnout DVD, podívat na manuál popřípadě nějaký plakát. Po dohrání pak můžu dát krabici pěkně do poličky a mít dobrý pocit pokaždé když ji zahlídnu že jsem narozdíl od všech těch warezáků odměnil její tvůrce.... Nic z toho mi digitální distribuce nedovolí a tímpádem je to pro mě nezajímavý byznys.
Ledažeby po koupení digitální verze pak za týden poštou přišla i krabice. To by byla jiná. Jednou jsem takhle koupil přímo od tvůrců z jejich eshopu Sins of a Solar Empire. Zaplatil kreditkou, legálně stáhnul a za dva týdny přišla krabice. To bylo perfektní. -
-
1 odst: souhlasim. digitalni distribuce je hlavne o slevach. vetsinou platim DALEKO min. a odmena autorum je mnohdy mnohem vetsi z digitalni distribuce.
2 odst: to se dela typicky, kdyz prodavaji autori. tak jak rikas.
-
-
Dva největší looseři na české herní scéně spouští onlinový eshop, to už je vskutku výsměch a ukazuje že gaming zde může dělat každý pat a mat, btw gratulace Surtepu za to že jim vyfoukli doménu :)) téhle službě nedávám víc jak 2 měsíce!!! :))
-
nastupuje dobře. už mám od nich tři hry (zdarma), takže jako oslovení nových zákazníků na to jdou velmi dobře (kdo by ARMA 2 zdarma nebral :) ). jinak mají zajímavý tradovací systém. co bych ale vytknul, tak že to jejich stránky moc nezvládají zátěž, občas nic moc odezvy.
-
To už bude čtvrtý obchod,kde budu nakupovat?prosím,ať nedělají slevy .. *10* *1*
Jako slevy tam mají obrovské..těším se. *1* lepší než čekat na krabici,která má v sobě ještě navíc 150,- za poštu. *1* -
Z GMG som este nic nekupil. Pokial budu ponukat hry aj v EN jazyku, nie iba CZ a za "nase" ceny, tak by to bolo super. Mimochodom, bude to "v Cechach, na Morave a na Slovensku tiez"? (slunce, seno,... *15* ) U nas na Slovensku sa predava vela hier v CZ, tak naivne predpokladam, ze budu stat aj o nas trh?