Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kallessin183
    S tím naprosto souhlasím... Jeho svět a jehop postupné odhalování skze questy ve hře se mi strašně líbí...
  • Khanemis
    Dovolil bych si říci, že přestože mi to Warframe v lecčems taky připomíná, tak Warframe má alespoň na první pohled daleko zajímavější svět a výtvarnou stránku.
  • Kallessin183
    Nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to vypadá jako Warframe na steroidech...
  • Taronyu
    Tak to asi nie som človek :D
  • každej ne, asi jenom ty *7*
  • Kazdej je rasista, je to uplne normalni lidska vlastnost smesne potlacovana dnesni spolecnosti.
  • Podíval jsem se ze srandy na E3 trailer pro ME2. Za tu minutu a půl co to mělo si člověk o té hře dokázal udělat lepší představu, než u Anthemu za 15 minut prezentace.
  • spoock
    řekl bych, že ta akce v těch oblecích by byla cool v městské zástavbě, mě to do té jungle nesedí
  • Lukass
    Todle bude jeste horsi propadak nez Andromeda, navic hry od rasistu nehraju.
  • Njn. to se takhle sejdou manageri EA a rozhodnou že takhle, takhle, takhle .....a to co zbylo z Bioware, to udělá. ...A pak nám vznikne třeba Andromeda. Jinak většina z původního Bioware, založila nové studio Fogbank Entertainment.
  • mikezz
    Totálna generickosť, nemám o to najmenší záujem. Bioware nám pekne vyhorelo...
  • TheGGG
    radši si oblepím své chlupaté nohy kobercovkou než hrát cokoliv od neo-bioware a ea...
  • Khanemis
    Mám dojem, že z téhle hry bych byl nadšený, kdyby mi bylo stále tak deset a "cool roboti" byli alfou a omegou mého vesmíru. Ten pocit z Javelinu může být celkem fajn (už jen s tím ironmanovským létáním a celkem fajn animacemi), ale jinak to působí vážně neskutečně genericky, a to po obsahové i výtvarné stránce. A pochybuji, že ten příběh mezi misemi bude natolik zásadní, aby změnil dojem ze hry. Nutně bych Anthem neházel do koše, třeba ještě příjemně překvapí...a své publikum si jistě tak jako tak najde. Jenže mám dojem, že to publikum nebude zrovna sestávat z bývalých fanoušků Bioware, ale z přiznivců právě titulů jako je Destiny nebo Warframe. Pro mě osobně šlo zatím o jednu z nejméně očekávaných záležitostí, a po téhle konferenci se to nijak nezměnilo.

Edit: Po zamyšlení si ještě říkám, že celý ten koncept Anthem mi zatím přijde, jako že za ním nestojí žádná skutečná tvůrčí vize, ale jedna brainstormingová porada managementu, která rozhodla, že to chce něco, co zaškrtá co nejvíc políček toho, co podle nich má komerční potenciál, a z toho pak Bioware befelem udělá hru.
  • bolehlav
    Nechci byt hnidopich ale ten "Freelancer" bude spis obdoba vesmirneho OSVC nez jmeno hlavniho protagonisty.
  • RiP Bioware

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit