Přejít na výpis diskuzí
Onlineovka Firefly ukazuje první záběry z hraní a Nathana Filliona
25.7.2014 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Take my love, take my land
Take me where I cannot stand
I don’t care, I’m still free
You can’t take the sky from me.
Ale hra se mi stejně zatím nezdá... :/ -
-
ale muzeme si to broukat u star citizena nebo elite *1*
-
-
Asi nám nic jinačího nezbyde... :D
-
-
-
Firefly je moje srdcovka, ale tohle zatím vypadá strašně.
-
Já nechci hru, já chci pokračování seriálu. *9*
-
-
Tak jelikož to ukončili filmem a kdo viděl, tak pochopí, proč seriál nemůže být nebo by nebyl takový jako předtím. Navíc se bojím i toho, že by mu to mohlo uškodit.
-
-
no tak serial by mohl byt z obdobi pred Serenity. scenaristicke klicky na to jsou.
ale uprimne - jsem rad ze to skoncilo jak to skoncilo a doufam ze Firefly uz nikdo nikdy neobnovi. tak jak to je, je to nadhera a joss je jen jeden. taky by to mohlo dopadnout jako 大象爆炸式的拉肚子 *1* -
-
Na to sere pes. Chtěl bych vidět, jak Mal po deseti letech dává dohromady zbytky své staré posádky. Díky jeho osobnosti by už tohle samo o sobě byla strašná pecka. *1*
-
-
no prave... ja platonicky miloval Kaylee a nechtel bych ji videt po deseti letech :(
-
-
nejlepsi na kaylee je to, ze po orgasmu se muzes s ni bavit o motorech :D a navic ten roztomily kukuc a prirozena inteligence, proste super. Nic proti Inare, ale neni muj typ :)
-
O tu bych se nebál, je pořád stejně roztomilá *1*
-
-
-
-
Film jsem viděl a úplně uzavřený konec to rozhodně nemělo, ale chápu co tím myslíš, ty postavy by celkem chyběli.
-
-
Ať jde Joss na kickstarter. Věřím, že by mu tam přistála ohromná částka. Taky bych si hrozně přál pokračování.
-
-
Sci-Fi seriál potřebuje několik desítek milionů dolarů na jednu sérii. Celkem velké sousto i pro kickstarter, ale za pokus by to rozhodně stálo.
-
-
Rozpočet hvězdné brány Atlantida 4. série byl například pouze 20 miliónů:) Což se sice zdá hodně, ale FireFly byl levnější i co se týče triků a recyklace (zbroje jsou použity z Hvězdné pěchoty například, interiéry některých lodí byly použiti i v jiných seriálech) Film byl skoro dvakrát dražší než celá série.
-
-
Jenže práva má Fox a ten se jich nechce zbavit ani nedovolí natočení pokračování čehokoli ve Firefly universu.
-
-
-
tak snad má peněz z Avengers dost na to aby to zafinancoval sám ne?
-
-
-
狗屁, it looks awful *13*
-
Zhe shi shen-me lan dong-xi?
-
Nedávno sem se díval na firefly s nostalgii a slzou v oku znovu a pořád to funguje, pořád je to špička i po tolika letech, ale nic naplat ten svět je mrtví a měli by ho nechat odpočívat v pokoji. Stačí se podívat kde jsou dneska ti herci a každýmu musí být jasné, že pokus o vzkřísení musí dopadnou špatně. Tak jak tahle hra. *9*
-
-
Vyšlo pár komiksů pod názvem Serenity, na jejichž scénářích se prostřídali bráchové Whedonovi. Fajn čtivo věrné seriálu.
-
No já mám Castle na zabití moc rád *1*
-
-
ale odkazu na firefly je v castleovi mrte :) staci si vsimat a sledovat v originale, dong ma? :D
-
-
Jop. Obzvlášť pak přítelkyně nechápe, co na tom chápu a proč se směji, když je tam nějaká narážka od scénáristů.
-
-
Taky ji rikas ze je troll, kdyz s necim nesouhlasis?
-
-
-
-
-
Shiny .-)
-
Doufám že ví že ve vesmíru nejsou žádný krávy :o
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=aFj8eFZx-TA *1* *1*
-
-
Don't you think you should move on?
I LIKE IT! -
tak tak *1*
-
-
-
"A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything."
-
I am 真沒耐性的佛祖 *14*
-
-
schválně kolik lidí to pochopí *5* :D
-
-
Ten, kdo zná seriál:)
-
-
Znam serial a nechapu. A do prekladace se mi to davat nechce:)
-
-
-