Přejít na výpis diskuzí
Onlineovka The Secret World propojí hru s realitou
11.3.2011 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
já osobně čekám na Warhammer 40k dark milenium
ale tohle mě celkem příjemně překvapilo
držím palce ad to dobře dopadne -
Takovýhle matlání světů a žánrů je dost silný kafe, navíc když to nemá ani hlavu ani patu. Jestli tohle bude úspěšný tak se opravdu těším na konec světa 2012 :) Celkově MMO jsou dost v háji, do her přidávaj naprostý kraviny místo toho, aby se drželi základu.
-
no vypada to celkem zajimave...rozhodne zmena po te zaplave wow-clonu
-
-
Mě to tak nějak všechno v tomhle žánru splývá... Čtu veškerý recenze a přijde mi, že ty postupy jsou pořád to samé dokolečka... Jediné, co mě upoutalo byl přestup LOTR Online na free. A to jen proto, že mám rád Tolkiena. Nakonec jsem se jen "prošel" po webu a šel zase hrát Zaklínače. MMO není nic pro mě.
-
-
lotro zkus, muzes to hrat jako singleplayer, nic te to stat nebude, svet ma peknou atmosferu a questy (hl. dejova linka) taky celkem zajimavy... Kraj je nadherne vymodelovanej, a ostatnich pobihajicich hracu si nemusis vsimat :)
-
neni divu, ze ti to splyva, kdyz 90% tech her je na jedno brdo
-
-
-
Tak tadle hra mně tedy vůbec nenatchla... a pochybuju že by mněla ve světě úspěch! *2*
-
-
Nenačla? Nevěš hlavu, třeba tě načnou jiný.
-
-
To půjde zcela mimo mě, stejně jako všechny ostatní mmo hry. Jsem vyloženě na singl. O všem si rád rozhoduji sám a nechci se s nikým sdílet v jakémkoliv směru *4*
-
-
to jsem si myslel taky... a pak jsem zkusil wow :D
-
-
přesně to samé jsem udělal... jenže ani to wow nic nezměnilo *4*
-
-
ja ze zvedavosti zkusil Ultima Online a RP hrani... protahlo se to na nekolik let
-
-
jesti člověk nepřestane ignorovat ostatní dění když hraje nějaké mmo, tak to není nic špatného, taky new zkušenost z vynucené komunikace přez chat/fórum hry, btw neznám ani jedno mmo které se dá hrát bez angličtiny, takže pro čechy jsou to kratochvíle vzdělanců(řek bych). BTW Můj kód je SXE:D a v předchozím commentu bylo PS2.
-
-
-
Začínal jsem na textovkách od Fuky a myslím si to pořád... Jak je někde něco masově populárního, vyhýbám se tomu jak čert kříži. Facebook např. naprosto ignoruju atd. apod. Nesnáším všechno tohle sdílení se a ztrátu soukromí. Čímž chci jen napsat, že starého vlka už novým kouskům nenaučíš *1* Navíc The Secret World mě nijak ničím neuchvátilo. Jako vůbec.
-
-
ja ti jen preju at tenhle postoj nemas i v RL... mohl bys (prijdes) o spoustu novych zazitku, pratel apod. *3*
-
-
To je právě ono, já jsem toho názoru (ačkoliv nejsem žádný odborník na sociální chování), že to, co se děje aktuálně ve světě, tento trend sdílení se, hledání "kamarádů" a "přátel" na facebooku, Lide.cz a podobně - není cesta k tomu, vytvořit si kvalitní vztahy, dlouhodobé skutečné přátelství. Podle mě hledat a dělat si kamarády touto cestou je naprosto právě MIMO reálný svět... Ale je to jen čistě můj názor. Já to ženu až do extrému, protože třeba nemám ani televizi *3* tu považuji za naprostou ztrátu času. Když vidím, jak přítelkyně tráví čas na internetu (farmaření na FCB), tak jen kroutím hlavou *1* ale to je možná i věkovým rozdílem mezi námi.
-
-
velká část meho životního poznání: >=95% je podřadných(nejen co se lidí týče). ryby v hejně si něčeho takového ale nikdy nevšimnou, takže se kroťte kdokoli mi chce narvat thumbs down.
-
-
-
-
-