Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka Age of Wushu láká na únosy i na Jeta Li
25.4.2013 | Ladislav Loukota
30 příspěvků
-
Paráda. Feudální Čínu mám ráda a něco orientované na bojová umění mi udělá jenom radost. Apropo pár let zpět mi kdosi vyprávěl o F2P hře podobného typu, kde bylo možnost vybrat si některou z kung-fu škol. Nevíte o co tak mohlo jít?
-
Samozrejme ze to je fantasy, jenom ne zapadniho stylu. Kamarad z Vietnamu ktery byl fanda jejich fantasy cetl presne tohle ;-)
-
asiate si nic takoveho nemysli, to si mysli ostatni...je to to same, jako kdyz uveris legende o artusovi a kouzelnem meci a dalsim legendam
-
Větší blbost jsem snad v životě nečetl *1* "Nemam rád moc Asijské věci" vysvětluje veškerou logiku tohoto příspěvku. Bojová umění vznikala tam, kde se bojovalo (překvapivě), k čemuž docházelo i v Asii dávno předtím, než Alexandr Veliký spatřil světlo světa. Vlastně se dá říct, že první bojové umění vzniklo, když někdo poprvé předal své bojové zkušenosti druhé osobě. Hodně štěstí při hledání prvního bojového umění na světě *1*
-
Neni to nahodou ta onlinovka, kde si nejakej magor( Mongol) koupil mec za 160 000 kc??
-
No tak sice se tam nekouzlí ale stále je to dost fantasy.. nechcete mi snad namluvit, ačkoliv si to Asiaté rádi o sobě myslí.. a snaží se celý svět přesvědčovat ve svých filmech a dalším že to takhle chodilo ve středověké Asii... Takže je to fantasy jak poleno... od zbraní po to co tam převádějí... a jen tak mimochodem.. veškeré Asijské bojové umění pochází z Indie, kde to vzali od Alexandra Velikého, který tam na tažení přitáhl bojové umění Pankreu, to bylo vůbec první bojové umění na světě co známe... Takže Asiaté vděčí za bojová umění evropanům... :) ale hru možná zkusím.. zajímá mě jak chtěj řešit ten boj a tak různě... Nemam rád moc Asijské věci ale mohl bych to zkusit...
-
Hral jsem open betu a kdyz sem se po 2 hodinach nedostal k zadne poradne akci tak jsem to vymazal...Hold si pockam na evropskou verzi Blade and Soul abych si uzil poradne bojove umeni :)
-
Tak tohle se mi libi. Volny vyvoj postavy, moznost si vydelat na mesicni preplatne hranim (coz mne moc netankuje jelikoz stejne nemam tolik casu), ale hlavne cinska mytologie a Wu-Shu ... jo to si dam libit. Ikdyz si na druhou stranu nedovedu vubec predstavit jak se to bude hrat :D
-
No dle toho co jsem zatim cetl si myslim, ze to bude jen dalsi smeti do odpadkoveho kose nepovedenych MMO her ...
-
takže z toho vezení se pujde dostat za Real Cash. pěkně to mají vymyšlené jen co je pravda.nebudu to odsuzovat předem ale něco se mi na tom jaksí nezdá.no uvídíme