Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čauky, kdyby nekdo chtel vyzkouset na serveru official 99 mame malou caskou komunitu a radi zaucime a prijmeme nove hrace. Hlaste se Kmotra nebo Scar na global chatu. Zijeme na North 2 :)
  • Přesně tak, jak psal někdo nade mnou, hrát za dinosaury přímo by byla větší zábava, napadlo mě to už před 5-ti lety, ale v té době se o tom mohlo jenom zdát. Dnes by to už šlo, divím se, že to ještě nezkusili.
  • Ďalšia trailerovo "dobrá" hra ale čo v nej bude? Samozrejme všetko čo sme videli Survival, Strielanie, Zabíjanie, Zbieranie, Spolupráca (Fájn beriem) ale inak všetko + toľko toho čo tam je je totálne zbytočné, pretože ťa to prestane po týždny baviť. Podľa mňa to bude ďaľší prepadák 2/10 *16* *16*
  • Nápad není špatný. Po grafické stránce ujde, ale ty animace pohybu dinosaurů a postav jsou stejně tragické jako v Elder scrolls online. Někde na úrovni roku 2000.
  • Furt to isté, čo tak hrať za dinosaura? Prežiť v "skutočnom" praveku? Loviť v skupinách, množiť sa, objavovať veľký otvorený svet, brániť teritóriá... Alebo stať sa vodcom stáda, odháňať dravce, hľadať vodu v období sucha, do toho občas nejaká prírodná katastrofa. To by bola hra :)
  • Zvláštní a já myslel, že lidi hrajou witchera kvůli příběhu... To je jako koupit si Pána prstenů a stěžovat si na špatný ilustrace :)

Lesk dinosaurů je určitě přehnaný, ale pokud bude hra fungovat, dá se to přehlédnout..
  • v Hunter: Primal máš opeřený dinosaury a prťavý velociraptory
  • Inquisitor
    No právě to jsem měl na mysli :)
  • Inquisitor
    Pravda, to je blbost chtěl jsem napsat milionů :)
  • Bleh, ďalšia z rady prihoretých "survival" akcíí na unity engine, tentokrát s dinosaurami, už by aj stačilo.
  • krysohmyz,
    nedávejte mu mínus. Napsal fakt...
  • Miliard ne. *4* *3*
  • fizola
    Dneska každý robí už len Survival hry?
  • *15*
  • Proč někdo neudělá takhle vypadajícího Turoka?
  • Jo, pyramidy se začaly budovat, když ještě žili mamuti.
  • To je jedno, já to napsal jen jako zajímavost. Hodně lidí si představuje jak spolu tihle dva zápasí. Myslím, že i v JP bylo, že Stegosaurus jebnul Tyranosaura po hlavě ocasem. Jestli se chcete dozvědět víc, tak vězte, že mezi Kleopatrou a stavěním pyramid bylo víc času než mezi Kleopatrou a iPhonem! *1*
  • Savlozuby tygr !! Pterodaktyl !
  • Tak zrovna časové rozpětí mezi druhy jsem na mysli neměl. Pokud tam s nima žijí lidi, tak je to prostě jedno.
    Jde mi spíš o vizuál.
  • Mezi Stegosaurem a Tyranosaurem je víc času než mezi člověkem a Tyranosaurem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit