Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zas je taky třeba se na ty čísla podívat relativně k celkovému objemu peněz, kterými Blizzard disponuje, pak to není zas tolik. A naopak je v průmyslu (teď nemyslím herní) docela běžné, že se rok, dva i více dělá na projektu jen proto, aby pak došlo z marketingu oznámení, že se projekt ruší. Management to má většinou moc dobře spočítané, aby věděl, že ztráta peněz zrušením projektu je menší, než ztráta peněz vzniklá prací na projektu, který ve výsledku nevydělá.
    Osobně když jsem si přečetl, o čem Titan měl být, jsem rád, že ho zrušili a že bych si tedy v budoucnu nemusel rvát vlasy, co to krucinál vytvořili.
  • zaspali dobu uz davno tu mela byt World of starcraft klidne ve stylu podobnem drive stejnojmenemu modu do Starcraft2 tedy hru typu wow ovsem v dnesni grafice a prozmenu sci-fi
  • Tak vieš, predstava hry sa nedá vyskúšať. Možno dorobili hru, do fázy kde sa dala ako tak hrať a tam dospeli k záveru, že by to zrejme nefungovalo...A myslím si, že zodpovedné osoby vyhadzovať nemuseli...
  • a měl bych to chtít hrát, protože....?
  • Vyhodit desítky milionů USD je podle mě docela problém. Fanboys z toho ale udělali ctnost Blizzardu, že je tak skvělý, že něco takového udělal. Pro mě naprosto nepochopitelné. Vyhodili aspoň odpovědné osoby?

V žádné firmě by nemělo být možné se mnoho let s něčím plácat, aby to k ničemu nevedlo. Jediné pochopitelné by bylo, kdyby se jednalo o výzkum, který ne vždy musí najít uplatnění. Jistě, i tohle by se mohlo brát jako výzkum, pak by mě ale zajímalo, jestli z toho vzešlo něco - nějaká technologie apod. Dělat textury a modely a vymýšlet příběh samozřejmě výzkum není.
  • které sesbíral server Kotaku

oprava

které si vymyslel server Kotaku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit