Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak UI už předělávají. :))
  • Původně jsem se na tuhle mmorpg hru opravdu hodně těšil, ale po tom co jsem hru hrál o posledním betavíkendu, jsem dospěl k názoru, že do toho nepůjdu. Asi jsem od té hry čekal něco jiného. Neříkám, že je to špatná hra, své příznivce si jistě najde, ale můj šálek kávy to prostě není. Kdybych měl něco pochválit, tak nejvíc se mi osobně líbil bojový systém, ten je opravdu dynamický a přišel mi zábavný, na druhou stranu interface této hry mi příjde, nevím jak to nejléoe vyjádřit, v úvozovkách "složitý" Hodně jsem so v tom ztrácel, všude bliká spousta ukazatelů, informací atd. Díky tomu mi dělalo problém se zorientovat i v tak základních věcech jako jsou questy. Je to samozřejmě beta a časem se spousta věcí jistě odladí.
  • Co se meho citeni z bety tyce, combat super, obcas trosku problem s auto-targetovanim, ale jinak paradne dynamicke. Hodne me stvala animace pohybu postav, nejak jsem si nemohl najit rasu, u ktere by se mi libil pohyb, ale to je jen osobni posudek. Grafika super, obcas trosku problemy s modelem textur, ze neslo preskocit nebo prebehnout. No jinak trosku hure optimalizovane to bylo, ale to snad doladi. A malicko mi vadilo jak si hraje hra na super cool hru... kdyz dingnete napise se velkym "Next Level" a ozve se heroicka hlaska... nebo nekdy az moc vtipne. Jsem pomerne morous, takze mi toto vadilo.

Kazdopadne svymi moznostmi si myslim, ze tato hra bude velmi oblibena, kazdy si v ni najde to sve.
  • Jason_dinAlt
    Víš jak to říkal Forest Gump? Pro hlupáka každý hloupý.
  • ano to je neuveritelne , tolik milionu hloupych lidi nad 30 let
  • Shania
    V dobe vydani melo WOW pruměrny věk hrače 23 let, dnes je to přes 30.
  • V bete mam nahrano neco kolem 100 hodin a musim rict, ze to neni vase typicky wowko. Hlavne boj je delany hodne na reflexy, a prakticky 3 sedkundy nestojite na jednom miste. Dungeony jsou nepomerne tezssi. A prez polovinu group se nedostalo ani prez prvniho bosse. To je hlavne tim ze bojovy system i system healovani je telegrafovy, takze typicky hrace mmo her zaskoci svoji jinakosti. A do toho kdyz se nevyhnete telegrapfum bossu na zemi tak mate taky vymalovano.
    Crafting ma velice zajimavy a propracovany system. Pri questovani vam vyskakuji ruzne chalange s odmenami, coz levelovani dost okorenuje. Housing system je vynikajici, ale nemel jsem tolik casu do nej zabrouzdat. Hlavne konecne hra, ktera ma animace ktere jsou stejne dobre jako ve wowku. Urcite to neni pro lidi kteri si nedokazi najit vic nez 15 minut denne na hrani. Je tam hodne grindu o tom zadna. Jinak svet je prijemne osvezuci od typickyho fantasy svymi scifi prvky. Kdybych to mel schrnout, vy co mate radi mmo hry a mate radi challenge tak je to hra pro vas.
  • Jason_dinAlt
    Ano má to podobnou grafickou stylizaci jako WoW. A mýlýš se, že toto se líbí jen dětem. Já už pár desítek let nejsem dítě a tohle se mi celkem líbí. A je nás víc.
    Každopádně grafika není vůbec důležitá. Jde o hratelnost a zábavnost.
  • Těším se na tuhle hru už dlouho, teď sice půjdu do ESO, ale uvidí se, jak moc nadšený z toho budu....každopádně bude konečně zase co nového hrát, ne jen opakovat staré onlinovky dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola a dokola....
  • Vy jste tim WOW uplne posedli. Vy,ne 'oni'.
  • Video nejde spustit. Pise to: error loading media.... *10*
  • Když ono mě to tak nějak pořád ještě baví :D
  • vyser se na ten Swtor už Yseris *1*
  • Obvious trolls are obvious
  • WoWko hrajou jenom nobrain lidi
  • Krescz
    presne...budou to hrat chvilku a pak se stejne vrati k WOW
  • No já rozhodně do téhle hry půjdu. :) Měl jsem možnost vyzkoušet si betu a jsem z té hry celkem nadšený. :) Tedy pokud nedojde k nějaké anomálii v SWTORu, která by mě donutila u SWTORu zůstat. :D
  • Ty ňouma Wowko sa nehrá kvôli farbám, grafike ale kvôli komunite PvP, PvE atď.
  • Áno, až čas ukáže koľko reálneho času, farmenia a tak, bude treba aby človek nahromadil dostatok herných peňazí aby si ten CREDD kúpil. Osobne som už nejaké to mmorpg v predobjednávke kúpil. Myslel som si že po bete to bude už len lepšie, ale niekedy to tak nie je. Preto považujem predobjednávanie takýchto hier za risk + ešte väčší keď treba aj mesačne platiť, ako napríklad v prípade prastarých zvitkov *5*
  • 5irp373
    Za zmínku stojí, že vyvojaří zkoušeji cestu plateb jako je v EVE Online (alespon si to teda myslim). Ve hre je jakysi CREDD, kteri se nakupuje za realne prachy. Ve hre pak jde obchodovat CREDD za goldy a zpatky (vic na strance wildsturu pod Business model).

Jak to ale bude fungovat v realu se ještě uvidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit