Přejít na výpis diskuzí
Onlinovku The Division dnes rozšíří první bezplatný update s Incursion misí
12.4.2016 | Honza Konfršt
29 příspěvků
-
Division jsem si předobjednal a už ho ani nehraju. Přestal jsem to hrát ve chvíli, kdy jsem zjistil, že tam opravdu má každej už end-game itemy a 30ka se dá udělat během pár dní, když máte hodně hardcore život ...
Ta hra je tak nudná a repetitivní, že ačkoliv jsem si předplatil i veškerý budoucí obsah do hry, tak už jí nikdy nezapnu ... A stejně jako spousta dalších - škrtám Ubisoft a kupování her od nich. Měl jsem dát na první dojem, tohle byl fakt neskutečnej fail to kupovat. Hrdě se přiznávám, že mě ESO:TU baví 1000x víc a získalo si moje srdce. A to jsem postapo fanoušek a Division měl bejt pro mě přelom od Falloutích her ... Je smutný, že mě chytilo fantasy mnohem víc, než postapo, na kterym jsem prakticky vyrůstal.
Tímto oficiálně posílám Ubisoft do pr*ele a už ode mě neuviděj ani korunu. Se*e mě, jak všechny hry nablejskaj, vyhajpujou a obsah pak stojí za vyližp*del, repetitivní jak blázen, příběh o ničem a hlavní hrdina nám tady pro jistotu ani nemluví ... Far Cry Primal jsem si odehrál jednou a už jsem se k tomu taky nevrátil ... Ty jejich hry nemaj duši, jsou prázdný a nudný hned jak je víc poznáte. Jako lidi, co tam makaj, zřejmě ... -
Takže projít tou misí sám se ani nemám snažit? Že bych Division disk, ještě než poputuje do bazaru, naposledy vložil do konzole.
-
jj chlast je lepsi nez hry..
-
Rozhodně největší oser roku.
Je pravda že se další assassin pardon tohle je vlastně Division :-) dal čekat, ale že to bude až tak stejný jsem fakt nečekal.
A 185x jít opravit anténu na střechu a pořád dokola.
Mám asi milion na kontě nepřátele už sundávám jen pažbou (jinak by to byla nuda) a celá hra se měmí Jen na to že máte M249 s DPS 22 000 a hledáte M249 s DPS 22 150 atd.
Po tomhle opravdu Ubi škrtám z mapy světa. A já ovečka to ještě předobjednal :-) -
"bezplatný update" to mi ani nedává logiku, platit za update
-
Radsi sem mel dat tech 60e za chlast :(
-
Už bylo načase po týdnu tam má skoro každý endgame výbavu a není do čeho dál píchnout :-S