Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda, to mohla bejt zajimava hra. Ale p2w sype vic penez. *5*
    • Jack1947
      Diky za info, aspon to nemusim pak zdlouhave zkouset. *3*
      • Víš ty vůbec, co to p2w znamená.....?
        V týhle hře si můžeš za peníze koupit a) nový vzhled v hradu, nebo b) novou postavu.
        Na obě z těchto věcí se dají získat peníze i pouhým hraním (za achievmenty se ta měna dostává také). To fakt není p2w.
        Pro vaši infromaci, p2w znamená "pay to win" a týká se to her, kde se MUSÍ peníze investovat, aby měl člověk šanci hru vůbec dokončit, případně aby se mohl účasnit pvp...

Takže se raději nauč, co ty termity znamenají, než s nimi budeš šermovat.
  • BoB.2
    Hrál jsem hodně dlouho ale pak mě to přešlo.
  • Je to už snad víc než půl roku, co jsem to hrál, možná déle. Všem vřele doporučuji se této hře vyhnout. Ztráta času.
  • co je to za žánr?
    • Kr.Pa
      Diablovka s tower defensí
      • k vyssie uvedenemu doplnim, ze je to aj facebookovina. zaplat alebo si pockaj.
        • Spíše zaplať, nebo se nedočkáš.
  • mummra
    Hraju to skoro od začátku a pořád jsem u toho zůstal. Není to hra, kterou by člověk hrál každý den hodiny. Prostě si to občas zahraju pro odreagování, pobavím se nad záznamem toho jak jiní hráči neuspěli v mém hradu (to mě nejvíc zahřeje u srdíčka) nebo jen vyberu natěžené suroviny. Ano je možnost urychlit stavbu a upgrady, rychlejší XP pomocí reálných peněz, ale podle mě to zas taková výhoda není. Můžete mít sice všechno rychle postavené, ale pořád nakonec záleží na vašem umu postavit dobře hrad. Dále je možné koupit vzhled hradu za peníze.
    Rozhodně se dá hrát v pohodě bez placení.
  • Určitě aspoň zkusím, už se dost dlouho nudím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit