Přejít na výpis diskuzí
Operation Flashpoint: Red River - recenze
21.4.2011 | Dan Vávra
117 příspěvků
-
neni o cem se bavit, vetsina lidi co tu je, vcetne me, nezazila komunismus a od detsvi jsou masirovani kecama ze strany ucitelu a rodicu o tom jakej je komunismus a rusko svinstvo, jak se stalo na banany atd.. potom samozrejme je tu masaz typu: levici voli jenom ovce, lidi co nic neumi atd., a to samozrejme mlady clovek nesnese, aby ho nekdo oznacil za ovci, takze jsou ze vsech pravicaci nazory podporujici USA a jejich valecna tazeni. A vsichni jsou strasne vzdelani (hlavne diky nasim vytecnym vysokym skolam at uz VSE, nebo CVUT, je to uplne jedno) a tedy vsechno co neni medialne podporeno je automaticky konspiracni teorie a ty jsou prece vsechny lzive bez kousku pravdy
-
-
to ze komunizmus je svinstvo scela zrovnatelny s fasizmom nie su keci ale 40 rocna skusenost nasich oboch narodov.JE to dokonca historicka skusenost celej vychodnej europy v cetne ruska samotneho.Tazko to ale vysvetlit omladine bezpricetne nadavajuca na USA a pri tom denodene uzivat vyhody ktore nam tato krajina priniesla vcetne toho vasho slobodneho tarania na internete.
-
-
Netahej sem politiku. Rusko nebo Amerika, všechno je to jedna pakáž. Patriotistické kecy, nacionalistická masírka od útlého dětství, potřeba všem diktovat a vládnout.
Jenže.
Za vším jsou vždy jen prachy. Ať se to týká čehokoliv. Proto ta politika vměšování.
Na Saddama sere pes, důležitá je ropa.
Teroristi? Hurá, máme důvod zůstat, sledovat pohyb lidí, omezovat, kontrolovat.
Řekni mi upřímně. Čím by byli teroristi bez podpory médií? Jenže ona dobrá mediální masáž udělá teroristickou buňku i z klášterní školy.
Problém je, že lidi nemyslí, televize je pro ně svatá a výsledek 2+2=podle toho co si myslí nadřízený. -
-
Rusko a USA nieje ta sama pakaz USA za sebou nema masove popravy a ciastocnu genocidu vlastneho obyvatelstva to by bol vhodne si uvedomit pred tym nez clovek zacne rozmyslat nad geopolitickym zaradenim.Inak ked tak viete tak ako kazdy velmi dobre vie ze USA islo do iraku len a len koli rope vedeli by ste mi povedat kolko tej ropy z toho v padu do iraku zatial mali? Skuste to popripade podopriet aj nejakimi vierohodnimi zdrojmi.Teroristi bez podpory medii by boli naprosto tym samim cim su aj teraz: sialencami utociacimi na civilne obyvatelstvo.Media si z toho len ozobu svoj kusok kolaca takze by som ich nedemonizoval a nerobil s nich priamo tvorcov teroristov.
-
-
-
A zase nějaký"osvícenec"co našel pravdu.Je jasný že v Iráku,Afghánistánu či jinde nerozdávaj američani bonbony na potkání a že o lidi jde jako poslední,v každé válce jde o moc či bohatství ( např.nerostné) nicméně to dělají/dělaly všechny státy.Taky není žádný tajemství že mocní chtějí být mocnější jenže žádná jiná alternativa než USA není a až bude světová velmoc Čína což bude velmi brzo tak možná vy revolucionáři budete ještě se slzou v oku vzpomínat na americkou vlajku.Mě se líbí jak taky vzpíláte amíkům za každýho mrtvýho araba přitom oni že by byli nějak vzlášt toleratní jsem si nevšim ostatně zanedlouho jich bude v Evropě dost na to aby jste si to mohli povědět tváří v tvář což my jako bezvěrci budeme mít strašně dobrý,co se týče konspirace to jste všichni děsně chytrý že nějakej šašek vymlaskne na youtube video o tom jak to bylo skutečně o 11.zářím pod to napíše demoliční expert a hned výte e je to na 100% pravda.Můžu vám říct že pravda vypluje na povrch až to budou chtít zveřejnit příslušný orgány.
-
Nemáš teplotu? Vem si nějaký prášek, mládežnická organizace komunistického svazu mládeže (takový Stalinjugend) jistě nějaké bude mít.
Btw: tvých posledních pár slov je konečně pravdivých (jinak zbytek nestojí za nic) - obecně konspirační teorie jsou vskutku lživé.
Btw2: honem rychle si to přečtěte než to nějaký člen Bilderbergu (všemocná skupina, která ovládá celý svět a možná i vesmír) smaže.
-
-
No ja neviem, po prvej hodine hrania to vyzera skor ako simulator jazdy na korbe dzipu a pocuvania kecov toho hustoprisneho serzanta. Nevie niekto, ci sa da odstrelit a dohrat misiu bez neho, lebo mi strasne lezie na nervy?
-
cau sorry za offtopic ale urco mi tu nekdo poradi : u assassins creed 2 kdyz chci rozbalit crack , tak mi to rozbali jen soubor skidrow a ten druhej s koncovou .ddl mi to ignoruje a to ikdyz si vypnu noda .. nevite nekdo ? dik cau
-
-
tohle podle me porusuje kodex diskuze zavazne a vymazal bych to
-
Pokoušíš se tu ze sebe udělat blbečka, nebo se jen snažíš vyprovokovat? Jdi si koupit originálku, taky jsem to udělal. A pokud to myslíš opravdu vážně tak táhni na nějaké warez forum!
-
-
jo soorry ja sem jen myslel ze mi tady nekdo poradi driv nez na foru ..a orig si fakt kupovat nebudu .. ja sem si to chtel jen vyzkouset
-
-
Ja ti poradim kup si orgo vole prej vyzkouset to dohrajes a uz si to nikdy nekoupis. Takze tahni do prdele a uz sem nepis todle je dizkuze k of red river a ne poradna pro takovi vocasi jako si ty!!!!!!!
-
Vážený uživateli - právě jste se usvědčil z trestního činu - krádeže.
Vaše IP adresa byla zaznamenána, v nejbližší době očekávejte dopis s předvoláním k soudu.
V případě, že budete výzvu ignorovat, bude proti vám zahájeno trestní stíhání. -
-
OMG, vy dvaja ste tu chybali. To uz na warezblogu vas zabanovali, tak trollujete tu?
-
-
dit sem to snad uz vysvetlil ne? proste misto tech kecu ste mi uz nekdo mohl poradit
-
-
:D
-
Vtipny ale kazdej romskej vobcan ti poradi ze do 5000tis se o trestni cin nejedna. *1* Ale uznavam ze na toho kdo neni prislusnikem mensiny a tudiz se ve svejch pravech neorientuje to bubu mozna zabralo. *3*
-
Nejdřív předvolání k soudu a potom případně i trestní stíhání? *1* To zřejmě psal nějaký bratranec šerifa Wigguma *3*
-
-
Ralfíkův bratr *3*
-
-
Som syn bozi osobne a chcem Vam tymto podakovat ze udrzujete poriadok na zemi za mna. Oficialne tymto vyhlasujem ze cela Ceska policia pojde po smrti do neba. Ocakavajte pozvanku postou...
Regards: elite... uh, teda Jezus
-
-
ptej se tam, kdes to ukrad ::fuck
-
-
-
-
Divim sa ze to nikde nebolo spomenute a teda sa obraciam na tych co to hrali(recenzenta): Pouzivaju misie v Red River rovnaky "time limit" system ako v Dragon Rising? To bola vec koli ktorej som povodnu hru ani nedohral. dik
-
-
Dik vam obom, tohle ma u povodnej hry odvratilo a zda sa ze autori nasluchali hracom - aspon v dacom.
-
Já už si na detaily DR moc nepamatuju a teďjsem ho zkoušel jen zlehka, ale žádné limity jsem přiu hraní zezaregistroval, pokud se tedy nejednalo o limity dané přímo situací v dané misi.
-
Dle fór prý nemají, ale nehrál sem takže nevím 100%
-
-
Včera jsem hrál jen chvíli, takže na soudy brzo, ale jedna věc mě hned ze začátku trochu vyděsila:)) Zrovna sem koupil nový PC, tak sem taktoval CPU a GPU a sleduji stabilitu a případnou přítomnost grafických artefaktů a když jsem včera Red River pustil, tak to se mnou málem švihlo, protože některé efekty (hlavně v menu) vypadaly dost podezřele. Přiznám se, že sem myslel, že grafárna je v čudu. Musel jsem ihned pustit jinou hru a uklidnit se, že je vše ok:))) Mám na mysli různé pixelovatění v pozadí apod. hrátky...
-
-
taktovat novou grafiku a procesor, nejste nahodou Einstein?
-
-
Moc se mi nezdá těch 50km^2 a kilometrovej dohled...pokud vím, mapa by měla být zhruba stejně velká (tedy cca 230km^2) a dohled by měl být stejně jako v předchozím díle minimálně kolem 30 kilometrů (v týhle vzdálenosti už jen terén bez objektů).
Možná ten dojem menší mapy je tím, že se tu k přesunu výrazně víc používají vozidla, což v DR takřka nebylo a všechno si člověk musel projít. -
-
Koukal jsem na mapu ve hře, kde je měřítko. A pokud jsem koukal správně, tak je mapa velká cca 5x10 kilometrů plus okraje. Velkou část pak zabírají hory, kam nelze jít. Autoři sice říkali, že je mapa velká cca stejně jako SKira, ale nikdy nic konkrétního a ta mapa mluví za vše.
-
-
Zas pockam jako na Dragon Rising na steamu az zas bude za 2EU red river xD
-
Tak v první řadě se mi u Red River nelíbí engine ten už je na dnešní poměry fakt o dost pozadu ( když si vezmu Armu II na Full detaily ve FullHD a Red River též na plno je to totální nebe a dudy. Red River se odehrává v krásné krajině ale vykreslenost je prostě fuj. Dále pak něco ze hry, mě se nelíbí když například jdu obsadit vesnici, kouknu se na vesnici z kopce dalekohledem, prohlížím jí dlouho a nikde ani noha a přiblížím se k okraji vesnice a najednou v jeden okamžik ode všech rohu střech a oken mám protivníků že nevím co s nimi. K ovládání, no je jasné že jsem si je musel přizpůsobit sobě, ale co je fakt síla je citlivost myši a invert look, když hraju za vojáka mám samozřejmě invert look vypnuté, nasednu do auta a dám enterem pohled z třetí osoby tak je look obrácen. Proboha proč ? O tom že proč se skrčit klávesou CTRL a otravně musím stisknout mezerník abych vstal ( oni to totiž neuměli dát na jednu klávesu zřejmě ) už ani nemluvím. AI mých spoluhráčů je taky někdy dost mimo. Oki nasedněte do Humwee. Nasednu do Hammera půlka teamu se mnou a jeden prostě stojí venku a za boha přes veškeré rozkazy ( i pro jednotlivce ) se na korbu prostě nedostane co mi zbývá, tak ho prostě zabiju a dám reload na poslední Checkpoint ( mimochodem loading do hry je dlouhý na namazání rohlíku ) a ejhle po znovu nahrání mi do Humwee nastoupí všichni, zajímavý. Nelíbí se mi ani v příběhu zdlouhavé ježdění na korbě Humwee a povídání si o příběhu a situacích, nejde to odkliknout a zabere to víc času než samotná mise, vidim úvodní video ze začátku jak se povídá o Alkaidě, o Reaganovi a Bushovi atd, byl jsem uchvácen, ale pak ta uchvácenost prostě upadala a upadala projížďkama po poušti bez možnosti odkliku. Já nevím, jak jsem se na tohle pokračování těšil tak mě dost zklamalo. Ale na druhou stranu se mi líbí možnosti menu a Class a možnosti jejich upravování RPG prvkama, to je bomba. Nechci tímto nikoho balamutit. Píšu jen svůj názor a je jasné že ho spousta lidí uvidí jinak. U mě bohužel 5 / 10 a zůstávám u Army II protože tato hra mi toho pro zábavu moc nenabídla.
-
Bylo hloupy ocekavat ze z toho vyleze neco jineho nez datadisk v jinem prostredi a s jinou kampani. Na zasadnejsi zmeny bylo malo casu a predpokladam ze ochota CM nadale vydatne investovat do teto serie rovnez ponekud ochladla. Nicmene hra to nemusi byt spatna clovek uz alespon vi co ma cekat.
Co se tyce zminovaneho tragickeho ovladani vozidel v Arme2 tak pod to bych se podepsal co se prvniho vydani tyce. Po patchich a hlavne nastupu OA to vubec neni spatny. Letadla i heliny jsou sice porad pakarna ale jenom z pohledu arkadovyho hrace kery je zvyklej nasednout a okamzite mistrovsky letat. -
Recenze toho zase tolik neřekla. Autor zřemě nemá moc zkušeností. A to tu jsme na asi největším serveru v ČR... :-(
-
-
Autor má mnoho zkušeností a já osobně jsem si z jeho recenze udělal obrázek o hře. Co Vám tam chybělo, že si stěžujete?
-
-
mně autor jen předal preview informací, prezentovaných veřejnosti v průběhu vývoje. O hře nevím, jak se chová (stabilita enginu atd.), neřekne mi nic o stylu hraní. Nedostal jsem informace o chování nepřátel, techniky - (je to snad další klon CoD? kdy mi nabíhají desítky nepřátel před hlaven? či tu máme protivníky propracované jako ve Far Cry?) Nevím nic o stylu hraní. Nezhodnocení kladů a záporů, žádné porovnání s jiným titulem (vyjma bugů).... Mohl bych pokračovat, těch informací mi chybí opravdu dost.
-
-
No tvůj nick tě evidetně vystihuje,recenze je podle mě kvalitně napsaná vše důležité je v ní obsaženo jasně autor píše že změn tolik není ( co si takhle přečíst recenzi na první díl ) taky nějak nechápu proč se ptáš na to jestli je to další klon COD když je jasně napsáno že hra je v podstatě o něco otevřenější ARMA takže takový mix Ghost Recon/Brothers in Arms/ARMA což znaměná že žádný rambo styl se nekoná no a co se týče porovnání tak se hrou The Sims toho společného příliš nemá
-
-
Tak přidám trochu víc, experti. Venku už je jiná recenze od konkurečního webu a svou kvalitou je 2x tak lepší, než tato. Můžete si přečíst a porovnat, než mě začntete kritizovat ;-)
-
-
A komu to pořád cpeš *1*
-
-
hele, já hry zas tak moc nehraju abych měl přehled v tom, co tu jmenuješ. Prostě přijdu k počítači, kouknu na net, nová hra v oběhu. Tak se kouknu na recenzi a ta mi absolutně nic neřekne.
Divim se, že se Vás to tak dotklo. No jen si tu pějte chvalozpěvy. Já jsem řekl jen svůj názor. Proti autorovi nejsem nijak zaujatý, nelíbí se mi ale jeho práce.
-
-
-
-
Tvůj nick odpovídá tvému názoru :D
-
-
děkuji ti za příspěvek chytrý milý pane. Jediné co jsem se z recenze dozvěděl je, že je to datadisk jenom v pastelové barvě. Ale asi je to tím, že jsem starší ročník zvyklý na jinou kvalitu publicistického článku, zvaný recenze a ne těchle blebsů ;-)
-
-