Přejít na výpis diskuzí
Opět povedený trailer na Dead Island, tentokrát na Riptide
18.9.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Přežili to? Mám rád happy endy.
-
Je pravda,ze trailer z jednicky i tohle ze dvojku vubec nereprezentuje atmosferu hry.
Na stranu druhou jsem se u Dead Islandu kralovsky bavil, kdyz jsme se 2 dalsima kamosema zombikum rozmlacovali hlavy, hledali a upgradovali zbrane a tak dale.
Mozna by bylo dobre,kdyby do DI2 dali neco jako ironman mod, kdy by hrac musel jist & pit a obvazovat si zraneni atd.
A rozhodne by to chtelo vice zombiku najednou a ne ze je hra bude davkovat po malych skupinkach. Muset tak nekdy utikat pred "stadem" kdy by hrac proste nemel sanci je vsecky zabit, to by myslim na atmosfere dost pridalo.
Na zaver chci kluky z Techlandu pochvalit za dobrou praci. Male studio a dokaze takhle mile prekvapit, rozhodne (pro me) daleko vice nez treba aaa titul Crysis 2 nebo Mass Effect 3 (ty me prekvapily taky hodne ale nemile). -
Je fajn, že maj takhle promakaný hluboký trailery, ale to se moc o hře říct nedá. Když jsem viděl ten první trailer na Dead Island, jak to bylo puštěný pozpátku, tak jsem čekal nějakej našlapanej survival s hororovou atmosférou (takhle to vlastně i prezentovali) a pak se mi dostala pod ruce obyčejná primitivní rubačka zombů, při který jsem z atmosféry necejtil ani h*vno.. škoda..
-
-
Já taky souhlasim. Trailery noc pěkný, ale hra mě hodně rychle omrzela.
-
Musím souhlasit. Hra mě minula (nějak nebyl čas) a čirou náhodou jsem se k ní dostal tak dva týdny zpátky - kamarád jí vychválil, tak jsem neodolal. Bohužel jsem to musel cca po hodině vypnout, nebavilo mě to.. takové přeplácané a nudné. Což je škoda, určitě by se na podobné téma nechala udělat skvělá hra..
-
A podle mě jsi sám ho*no a neumíš ocenit výbornou hru *5*
-
-
Tvoje máma je ho*no.
-
-
-
Škoda, že podobných momentů je ve hře minimum a většinou je zabíjí příšerná mimika postav. DI mě bavil, snad to Riptide dotáhne ještě dále.
-
Zajímavější by bylo, kdyby jim ten zapalovač nefungoval a umřeli by brutálním způsobem roztrhaní na kusy zombíkama. Aspoň by to nebylo takový klišé.
-
-
to je fór! *15*
zapalovač, který funguje na principu hození jiskry do proudu plynu, musí najednou chytit, aby zapálil... plyn. -
-
co když jim vypadl kamínek?
-
-
co když je to jen žertovný zapalovač a po škrtu jen zahraje veselou písničku?
-
-
Proč by si někdo sebou na moře bral žertovný zapalovač který po škrtu jen zahraje veselou písničku?
-
-
proti trudomyslnosti *3*
-
Protože by to právě nikdo nečekal, to je duše té myšlenky!
-
-
-
-
-
Tak alou zpátky do lavice na základku ty nechytlo *7*
-
naco by chytal, staci kdyz hodi jiskru... to ti hodi aj prazdnej zapalovac jen o kaminek...
-
Taky sem si pri tom zaberu rikal, ze jim nechytne :DDD
-
-
Možná jste to vnímali jinak, ale první dead island byl první hrou, kde jsem v určité chvíli přestal postupovat stylem "vše co se mi postaví do cesty zabiju!" a utíkal jsem často co mi nohy stačily :-)
-
-
To mi připomnělo, Jasona , který nás ve hře překvapil a také řádně prohnal, ale z nějakého důvodu ten panický útěk působil záchvaty smíchu a nakonec jsem zdědil i jeho machetu a motorovou pilu *2*
http://www.youtube.com/watch?v=QvOJxBMXqIkt=0m30s
-
-
super stejne jako tenhle http://www.youtube.com/watch?v=FndwM4_yiZQ
-
už se těšim až to místo najdu ve hře
-
Doufám, že se to povede aspoň jako první díl. Sice se zahanbením musím přiznat, že jsem ho ještě nedohrál (přeci jenom těch zombíků je tam až moc a po nějaký době - u mě cca po 60 hodinách - omrzí), ale rozhodně to byla povedená a celkem návyková řezničina.
-
Hudba je složená přímo pro Riptide? Připadá mi dost povědomá.