Přejít na výpis diskuzí
Opět povedený trailer na Dead Island, tentokrát na Riptide
18.9.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Zajímavější by bylo, kdyby jim ten zapalovač nefungoval a umřeli by brutálním způsobem roztrhaní na kusy zombíkama. Aspoň by to nebylo takový klišé.
-
co nedostatek potravin, borci?
-
Říká ti něco google ?
-
Tak pokud chces byt profik jako my, tak by si nemel minout minecraft a terraria :D
-
Možná jste to vnímali jinak, ale první dead island byl první hrou, kde jsem v určité chvíli přestal postupovat stylem "vše co se mi postaví do cesty zabiju!" a utíkal jsem často co mi nohy stačily :-)
-
Tak to bys mohl zkusit MW3.
-
A nebo: "Ježiši miláčku teď jsem si vzpoměla že jsem zapoměla vypnout troubu."
-
super stejne jako tenhle http://www.youtube.com/watch?v=FndwM4_yiZQ
-
už se těšim až to místo najdu ve hře
-
Vyšel moc pěknej Tetris.
-
Doufám, že se to povede aspoň jako první díl. Sice se zahanbením musím přiznat, že jsem ho ještě nedohrál (přeci jenom těch zombíků je tam až moc a po nějaký době - u mě cca po 60 hodinách - omrzí), ale rozhodně to byla povedená a celkem návyková řezničina.
-
potopit plachetnici není žádná velká sranda, kýly totiž bývají dlouhé několik metrů. takovouhle kocábku tedy překlopí jedině vlna z boku, na které se loď nakloní prakticky až k 90° a zároveň štrejchne stěžněm o vodu na vrcholku protější vlny. Hlavní nebezpečí tkví ve ztrátě stěžně/plachet/lanoví a následné ztrátě mobility, nebo ve vypadnutí z kymácející se lodi.
-
Hudba je složená přímo pro Riptide? Připadá mi dost povědomá.
-
A její poslední slova byla: "Chci se s tebou rozvést."
-
Hej hej lidi mám nový moc pěkny kompl...... Jakožto profici *5* by ste mi mohli poradit jakou hru bych neměl minout. Poslední věc co sem na ti starém dohrál než schořel bylo MW2.
-
Moc pěkné při té hudbě sem na chvíli uplně vypnul .... *4*
-
Krám! Reakce na dolejšek.
-
To mi neřikej, že při takový velký bouři by se tyhle malý necky nepotopily, ale zapluly do města...
-
Co když je tam dostala ta bouře?
-
tiez mi to pride trosicku nelogicke, mohli preca zostat na vode, ale kazdopadne pekne video, vazne