Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někomu se převrhnul kyblík s barvama. Ale jo, za těch 8 dolarů tomu dám šanci, nevypadá to zle :)

No a Mr. Poláček? Ten se obviously naučil jediné slovo in english - "feeling" a cpe it to us všude. Pane Poláčku, rychlým lookem do slovníku AJ-ČJ you will realize, že does exists i czech ekvivalent, kupř. nálada či pocit (to je počteníčko, co?).
    • Slovník je počteníčko, tvoje angličtina bohužel nikoliv. *4*
    • * does exist když už :D
    • Já bych samozřejmě doporučil Discovery, ale teď nevím, jestli nějak pokročili s tou jejich singleplayer kampaní... je to mod hlavně pro multiplayer.
    • Třeba http://www.moddb.com/mods/crossfire
      • fizola
        Vdaka za taku rychlu reakciu, vyzera to naozaj dobre
        • USER47
          Moc od toho nečekej. Nejvíc tomu podráží nohy to, že je to příšerně obtížný. I nejslabší nepřátelé jsou dost tuhý, opravujou se atd, takže souboje jsou pěknej vopruz. Základní hru jsem projel celou celkem v pohodě, ale v crossfire jsem se nebyl schopen dostat moc daleko.
        • Není zač.
  • Jen tak mimochodem, Iron Sky: Invasion jste taky nerecenzovali :P. Jinak je mi líto člověka, kterýmu vadí barevná hra, možná by to spravila nějaká Hercules grafika, nebo LG monitory mají black&white filtr, můžu doporučit :)
  • Me se ''libi'' jak se autor desi ze se o hre dozvedel 4 dny po vydani a pritom treba takovy X3 Albion Prelude (pro neznale je to snad jedina space sim serie,ktera na PC jeste vychazi),prestoze jde o ackovy titul,tu porad nema zadnou recenzi ani rok po vydani
    • Máš pravdu.
  • Freelancer mi kdysi unikl a už ho zaboha nikde nejde sehnat ke koupi. Nevíte někdo o něm za rozumnou cenu?
    • gog.com
    • Nechci propagovat pirátství, ale nepředpokládám, že by MS nebo někomu jinému v tomhle případě hodně vadilo ne úplně legální stažení z internetu. Tady se Freelancer pokud vím stejně nikdy moc legálně neprodával (já jsem ho myslím kupoval nějak šedě a žádnou českou podporu neměl).

Jinak pokud bys chtěl vyzkoušet legální cestu, tak tady: http://the-starport.net/modules/mediawiki/index.php/How_to_get_Freelancer je seznam obchodů... Ale i tam se dočteš to, co jsem napsal tady.
  • První věc, která se mi vybavila po rozjetí videa byla, že to vypadá jako vesmírná bitva nad Pandorou z Borderlands ...
  • Je to lepší než Freelancer nebo ne? To jediné mě zajímá.
    • Freelancer byl super... a od té doby se nic podobnýho neobjevilo. Něco podobnýho se bohužel stalo i Freespacu i přes současné pokusy. Uvítal bych pokračování obou sérií.
      • Mně se třeba líbilo Galaxy on Fire 2, bylo to za pár kaček a pár desítek hodin jsem u toho strávil.
      • Skús toto Strike Suit Zerovyzerá to dobre *3*
        • Díval jsem se, ale vzhledem k recenzím a ceně mě Strike Suit neláká. Freespace byl unikátní podáním příběhu, misemi a hratelností. A s FSO vypadá jako loni vydaná, úplně nová hra.
    • Lukyz
      Ani v nejmenším! Je to (bohužel) pouze barevná arkáda *7*
      • USER47
        Však Freelancer je taky barevná arkáda:).
      • Já to nechápu, to měl Freelancer tak hrozný prodeje? Dyť trh po podobný hře úplně baží.
        • Prodeje měl nic moc a bůhví jak to je s lincecí. Dvojka byla ve vývoji, ale pak z ní sešlo, takže dneska už se hrají jen FL mody. Co je mi známo, tak lidé z Digital Anvil dělají LEGO hry.

Každopádně značku asi vlastní MS, a ti by nevydali nic, kdyby v tom neviděli uspěch na Xkřápu.
    • Tak bohužel... Má očekávání zůstala nenaplněna a vlhké sny o obřích vesmírných bitvách a pocitu, že "tam jsem" budu muset snít dál...
      • Možná by stála za vyzkoušení X série. Sice to není tak úplně arkáda, ale velké bitvy se tam odehrávají....
        • X-serie je na velke bitvy skvela,ale ne kazdy ma nervy na to se k nim vubec dopracovat. X-serie je trochu hardcore(coz je jen dobre)
  • Cosi
    Připomíná mi to Cowboye Bebopa Video z úvodu

EDIT: oOo: Dost možná
    • Rudy
      Přesně jsi to trefil :)
    • jj to bylo první co mě napadlo po zapnutí videa. A myslím že to nebude jen hudbou.
    • Naprosto souhlasím :), ale možná je to jen hudbou.
  • No teda Petře. Ne že bych byl nějaký hnidopich, ale napsat hned na hlavní stránku "protože se nemůžu nabažit toho zvláštního feelingu"...feelingu?! co to má kurnik být. Přece napíšu pocitu ne?! Nehledě na to, že je games(další anglické slovo *1*) český plátek pro české čitatele, tudíž tomu nemusí lidi ani rozumět.
    • Vrook
      Ježiši zvykej si. Tadyto věčný nadávání na používání slov z angličtiny v češtině je fakt hrozná dědkovina. Já osobně bych dal nevimco za to, aby se minimálně v celý evropě mluvilo anglicky. Čeština je fakt na ho*no a takový to namlouvání si, že je to krásnej a bohatej jazyk?! Ani p*ču.. většina ne-slovansky mluvících lidí to stejně nedokáže odlišit od ruštiny.
      • Tak táhni do Anglie a neopruzuj tady.
      • Tak jako rict ze cestina neni bohatej jazyk kdyz je to jazyk s jednou z nejbohatsich historii a vyvojem a sveho casu (stredovek) byla jednim z diplomatickych jazyku evropy (narozdil od anglictiny) je skutecne kravina. Ja bych sice byl proto aby cela evropa mluvila anglicky, ale TAKY anglicky - tzn. svymi rodnymi jazyky a anglictina by mela patrit k zakladnimu vzdelani protoze je to jazyk natolik jednoduchej (ve svych zakladech), ze se ho nauci snad kazdej a uz je natolik rozsirenej, ze jeho implementace jako univerzalni formy komunikace je nejsnazsi. A co se tyce anglickych vyrazu v clancich - jak muze nekdo psat kdyz se neumi ani vyjadrit ve svem rodnem jazyce. Trochu mi to pak pripomina Salvatora ze Jmena Ruze, ktery mluvil mixem asi peti ruznych jazyku. Nebylo to cool, byla to jen znamka jeho neznalosti.
      • Si obyčajný zakomplexovaný bioodpad.
        • Vrook
          Tak alespoň že bio *15*
      • MrSanta
        Ale fujky, celá Evropa má mluvit anglicky? Co krásné české, polské nebo ruské nadávky. Tomu se nějaké fu*k nemůže přece vůbec rovnat *15*
        • No jo, ještě že angličtina má stejně (nebo více, díky rapu) nadávek, jak ostatní jazyky.
        • Vrook
          No takhle.. já nemůžu vystát celou slovanskou kulturu. A ano - i tu českou. Kór když za vlastnectvím novodobejch dějin stojej rusofilové a falsifikátoři.. někomu možná známí jako "národní obroditelé".
          • Odstěhuj se do UK a šťastně si tam mluv anglicky. Já jsem tady rád a Čeština je skvělý jazyk, netřeba ho prznit.
          • Damn, i hated my culture before it was cool.
      • Ne, neni to dedkovina. Ale pouzivani anglickeho slova, kde existuje mnohem vhodnejsi cesky ekvivalent, je, s odpustenim, debilita. Vubec mi nevadi pouziti anglickeho slova, tam, kde neni cesky ekvivalent, hry v cestine zasadne nekupuji a na filmy koukam v anglictine. To ale nemeni nic na tom, ze kdyz ctu clanek v cestine a pak tam vidim tohle, coz pusobi jak pest na oko, zacnu pochybovat o inteligenci autora.
    • kazdy by mel mit aspon zakladni znalosti anglictiny myslim ze neni tak slozite si v tomto kontextu prelozit slovo "feeling"
      • sirWallace
        Tady vubec nejde o to, co je slozite! Tady jde o to, ze kdyz se nekdo zivi pouzivanim ceskeho jazyka, mel by ho respektovat.. A nejde tu jen o to, ze ho pouziva.. Jde o to, ze si tu cte spousta mladych lidi, mozna i deti, kteri chodi jen na Facebook a sem.. JENOM.. Tak by bylo celkem fajn, kdyby aspon pro ne byla moznost, nekde videt cestinu tak, jak ma vypadat....
        • Úplně mi mluvíš z duše. Vždycky si při podobných diskuzích vzpomenu na studentské brigády v Makru, kde když jsme měli vyrovnávat zboží v regálech tak, aby vše bylo v jedné linii, tak vedoucí směny vždycky říkal, že se má zboží "vyfejsovat" a to se ve mně vždy vařila krev.
    • Nektera slova jeste cestina nestihla ukrast z cizich jazyku a tak je zatim nema. Feeling je jedno z nich a v tomto pripade se urcite se nerovna pocit. Mozna spis atmosfera nebo tak neco.
      • sirWallace
        *15* *15* *15* *15* *15* *15* A jak takovym jako jsi Ty nenadavat ?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Tak ono to může být myšleno jako atmosféra. Jde mi o to používání anglického slova v české větě. Řekl bych, že Čestina je dost bohatá aby to řekla po svém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit