Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/07/casual-games-vs-hardcore-games.jpg Chlapec Ty si asi ten casual, že?
  • Tak ja sem byl naopak sklaman. Jednotku sem hral a projel celou s plnym skore, proto sem se tesil na dvojku. Ale ake bolo moje sklamanie ked uz v 2. urovni prisiel dizajn levelov pre dvoch hracov, kde paralerne musite obhospodarovat 2 a viac incoming kanalov. V neskorsich urovniach sa zabava zmenila na frustraciu, kedze ako jediny hrac (s chybajucim coop partnerom) som nemal sancu zastavit tie potvory. Proste vzdy aspon jedna priserka presla. Po niekolkych pokusoch som pochopil ze sa nebavim, ale len stresujem a beham hore a dole a aj tak nic z toho. Bohuzial, hra bola vyhodena z harddisku. Stratena prilezitost, resp. mohli to nadizajnovat lepsie pre 1 hraca.
    • jj to sem pochopil ze je to pre dvoch hracov, ale ja som nemal druheho hraca. a k dalsiemu koimentaru... naozaj som skusal barsco, ale jak tam zacnu lietat tie lietajuce voloviny a este po zemi chodia rychlo beziace veci, to je o nicom. 5 hviezdiciek sa zadari malokedy a hra ma bavit a nie frustrovat. pritom jednotku som presiel bez problemov abavil som sa... preto ma to sklamalo.
    • Shania
      vetsinou se da jedna strana vyresit pomoci pasti a druho zvladnes sam, nebo jen s pár pastmi, mas daleko vic penez a vetsi vyber pasti nez v coopu.
    • Tak ona dvojka je primárně dělaná pro dva hráče. S kámošem jsme se královsky bavily, a ano, je to těžké, ale to není věc, na kterou si stěžovat. Když neumíte spolupracovat ( a o tom, to snad oba víme, coop je), tak je to těžký ;)
  • Acindards
    Hrál někdo Dungeon defenders a tenhle OMD? jenom po porovnání. Já hrál DD a podle videí mi přijde OMD v podstatě to samé, i když nepochybuji že to může být stejně návyková hratelnost jak u DD, které se perfektně hodí na lanku ;)
    • Shania
      Obě hry se hraji naprosto jinak, jedine co se na nich da srovnavat je, ze maji stejny zanr.

      V DD mam nahrano opravdu hodne a vlastnim vetsinu DLC, ale obe OMD jsou pro me zabavnejsi a OMD v copu je fakt skvele, tedy mimo endless, které je moc dlouhé, víc jak dvě hodiny stravit v jedné hre je na me fakt moc.
    • Hral sem oboji a DD v multi jednoznacne vedou. OMD je jen slabej odvarek.
    • ja jsem hral oboje a musim rict ze me Dungeon Defenders bavilo vice, musim vsak podotknout ze jsem ho hral na ps3 a co jsem videl tak DD na PC je jeste o neco lepsi (mas tam vice moznosti) takze rozhodne pokud clovek si chce zahrat tento typ her tak spis doporucuju DD nez toto...
  • Podle mého názoru vyhozené prachy z okna, tak jako jednička.
    • Shania
      Hlavně, že jsi jich nevyhodil zas tak moc:)
      • -24 bodů. Ale lidi no tak. Trochu mě šetřete, nebo se dostanu do nějaké deprese. Shania má pravdu. Alespoň, že jsem to koupil na steamu ve výprodeji, jinak bych dostal asi infarkt. Jediné tower defense hry, které jsem kdy hrál a které doopravdy za něco stály byly plants vs zombies a kingdom rush a obě ve superprimitivní grafice, což jim dávalo těžké body navíc. Celkově žánru tower defense moc nefandím, protože mi příjde jeden z těch slabších. Tak se nezlobte *13*
  • Rychle se omrzí.Ale na takové hrani pul hoďky deně stačí.
    • To zní jako:Na takové to domácí žvýkání *1*
  • Mohlo toho být určitě víc. Ale jinak supr hra. Ale začíná to omrzovat. *3*
  • Dvojka bylo docela pěkné pokračování, nemám z toho pocit jako z datadisku, ikdyž grafické zpracování zůstalo téměř stejné, protože mě potěšil endless, který je na pět lebek dost těžké dohrát, noví nepřátelé, nové pasti, nové prostředí a také to, že si můžete ve dvojce zahrát i levely z jedničky. Osobně bych dal tak osmičku, nebo 85%, protože, přestože je hlavní tažení kratší, tak endless, classic, nightmare obtížnost a také získávání lebek a vylepšování ten herní čas dokonale vyvažují. A o její návykovosti ani nemluvě.

    EDIT: No kruciš, a úplně jsem zapomněl na volitelnost postavy a COOP!! Zrovna takové dvě dost velké změny.

    Jediné co mě opravdu zamrzelo byla kuše, v jedničce jsem s ní byl zvyklý dávat headshoty těm zeleným orkům a lukostřelcům, jenže tady má kuše malé poškození a zatím jsem se trefil jen 3x. *4*

    Nenechte si ujít...
    • kuse funguje normalne, hlavy padaj jak na bezicim pase, ale ta hornikova brokovnice je jak spatnej vtip... ta kouzelna hulka carodejky je proti tomu imba
    • JohnyTheZik
      Jop, mas recht..

      Trochu mi to pripominalo rozdil mezi L4D a L4D2.. To taky neni datadisk, ikdyz to moc extra zmen predevsim v grafice nedoznalo :)..

      Super vec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit