Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ááá nějací kokůci vymysleli totu "hru" jen pro to že se bojí hordy muze te jsi tím vylízat pr(*)el *3*
    *12*

FOR THE HODE !!!!! *16* *10*
  • Stealkill
    Podle mě je Orcs Must Die! a Dungeon Defenders něco jako Minecraft a Terraria.Každej je srovnává a přitom je to něco úplně odlišnýho.Někdo si radši zahraje co-op v DD, zatímco druhej dá přednost sólo řezání orků na kaši.Já osobně dávám přednost OMD!, jelikož kamarádi pořád hry jenom stahujou, takže bych si přez net nezahrál a navíc mi styl DD nesedí.
  • čau nevíte proč mi hra po instalaci nejde spustit napiše mi to nějaký load error 5.000065434 ? nebo že chybí soubro d3xd9_dll když ho v počítači mám ? dá se to nějak přechcat ? *4*
    • off
      jo mam stejnej problem pise mi to taky load error a to stejny co ty pls poradte nekdo fakt me to s***.:(
  • Dlc vyslo za 2 ecka 4-5 itemu zadny multac zadny vlastni mapy
  • Ideální hra, pokud si chcete odjebat (uklikat) nějakou starou myš *1* *1* .
  • Jakou to má herní dobu?? Uvažuji o koupi
    • podle toho jak ti to pujde, ale myslim, ze tak 10 hodin normalni obtiznost + dalsich 15 hodin nightmare obtiznost
      coz je za 11 euro docela dobra nabidka :)
  • AzuX
    vole *15* *15* tak takuto defend strilecku sem potreboval..jednoznacte vyskusajte *15* proste Orcs Must Die! *16*
  • Jo. Recenze na Dungeon Defenders by se sikla. Zacli s tim na UDK, ted to portli na co mohli. S tim puvodnim demem to ma hodne malo spolecneho. Docela super hra.
  • Skvělá hra.......s hodnocením naprosto souhlasím kladů je tam spousta a mínusy sou pro mě zatím nepřítomnost editoru a pak že na nightamre tam není ani jedna pauza mezi kolama!! :D :D (možná proto se to jmenuje nightamare ale v posedních kolech bych to setsakra uvítal tu pauzu.....)
  • toto považuji za rasistickou hru, která by se měla zakázat, protože podporuje rasismus ve společnosti. Dále požaduji ilegalizaci používání slova Ork (Orc), protože je hanlivé a rasistické. Navrhuji nahrazení názvu Ork (Orc) jinými názvy... např: zelenom, původní obyvatel Ogrimmaru, popřípadě Zeleno-Američan...
    • "Orcs, the OTHER other white meat." *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit