Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toto považuji za rasistickou hru, která by se měla zakázat, protože podporuje rasismus ve společnosti. Dále požaduji ilegalizaci používání slova Ork (Orc), protože je hanlivé a rasistické. Navrhuji nahrazení názvu Ork (Orc) jinými názvy... např: zelenom, původní obyvatel Ogrimmaru, popřípadě Zeleno-Američan...
    • "Orcs, the OTHER other white meat." *1*
  • Phillios191
    Naprosto skvělá hra!! oddychovka. Skutečně jsem se u toho skvěle bavil, všechny ty pasti, pestrá grafika, prostě odvaz od stereotypu :) takové tituly vítám *2* a jeste bych doplnil ze u teto hry je anglictina skutecne na zakladni urovni, pochopit to musi snad kazdy, kdo ma aspon trochu zaklady EN. Takze zrovna k tomuto titulu bych cestinu vubec nepostradal.. spis na nejake ty slozitejsi rpg/adventury apod...
  • Dungeon Defenders se mi libi vic. Obe maji neco do sebe, ale Co-op u me vitezi, ta absence multiplayeru v OMD se proste neda prehlidnout. Doufam ze tu bude co nejdriv i recenze na Dungeon Defenders, kdo jeste Dungeon Defenders nema, tak honem na steam! Stoji to 12€ a ta hra dosahuje kvality nove hry co stoji pres litr.
    • já to přehlížím s naprostým klidem. Vlastně mě teď po těch třech nebo kolika hodinách ani jednou nenapadlo, že bych si to dal ještě s někým.
  • čau nevíte proč mi hra po instalaci nejde spustit napiše mi to nějaký load error 5.000065434 ? nebo že chybí soubro d3xd9_dll když ho v počítači mám ? dá se to nějak přechcat ? *4*
    • off
      jo mam stejnej problem pise mi to taky load error a to stejny co ty pls poradte nekdo fakt me to s***.:(
  • AzuX
    vole *15* *15* tak takuto defend strilecku sem potreboval..jednoznacte vyskusajte *15* proste Orcs Must Die! *16*
  • Stealkill
    Podle mě je Orcs Must Die! a Dungeon Defenders něco jako Minecraft a Terraria.Každej je srovnává a přitom je to něco úplně odlišnýho.Někdo si radši zahraje co-op v DD, zatímco druhej dá přednost sólo řezání orků na kaši.Já osobně dávám přednost OMD!, jelikož kamarádi pořád hry jenom stahujou, takže bych si přez net nezahrál a navíc mi styl DD nesedí.
  • Zrovna včera jsem jí hrál. Je to fakt pěkně zpracovaná a jednoduchá hra a právě ta jednoduchost jí dodává kouzlo. Rozhodně zabaví na delší chvilku. Doporučuju ji všem co ji ještě nehráli. Jinak, pěkná recenze *3*
  • Odulin
    Mám rozehráno. Zkusil jsem i Dungeon Defenders ale nemůžu si pomoct, Orkové u mě vítězí. Doporučuju *3*
  • Zatim jsem hral jen 30 minut na onlive, ale fakt me ta hra dostala. Prevzaty koncept, ale navykovost a hratelnost jako prase. Tohle at si zahraji vsichni ti, co tvrdi, ze dnes uz hry nejsou o zabave! Bomba
  • je tam coop tahlehra mi prijde ze se na to hodí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit