Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Battla 3 si koupim, ale trochu mě to sere že pudu do obchodu zaplatim zato plnou cenu a budou tam chybět 4mapy a budu si to hned první den dokupovat nebo co??? Co to je za módu z dementníma DLC??
  • eda nevim co se rozčiluješ. Jako předobjenavatel to dostanu taky, viz stránky Battlefielda, kde nabízejí i jako možnost koupit přes Origin. Navrch i v BC2 jsou zbraně, které nemusí mít někteří lidi vůbec. Jak M1 za battlefield veterana, tak tracer gun kterej je jenom v Digital deluxe verzi, nebo deluxe krabicovce.
    Fakt mi nejde do hlavi, proč se takhle rozčilujete.
  • na MOH kazdy sere, multiplayer v MOH stal s prepacenim za prd. v BC nic take nebolo, vsetok equipment si mozes dokupit.
  • vy ste tu snad komplet retaroovani alebo co.
    clanok obsahuje jednu chybicku. nieje to SKS ale upgrade specialne len pre SKS "flash suppressor" - najdite si na wikipedii co to je.
    a teraz k teme:
    back to karkand je fajn. bus si predobjednas, alebo si kupis DLC za love az ked vyjde.
    ale physical warfare pack je kokotina na kvadrat. EXKLUZIVNE veci, ktore si ostatni uz nijako nebudu moct dokupit.
    korunu tomu nasadzuje fakt, ze tieto EXKLUZIVNE veci obdrzite len v pripade, ze si hru objednate cez urcite dve anglicke stranky/shopy. to uz je co za hovadina, ved oni ani neshipuju veci po celom svete. takze tie krajiny, kam sa oni rozhodnu ze nendodaju, tak ti chdaci utru hubu.
    ako k tomu pridu ludia, ktori si ako verni zakaznici EA (vlastnim zakupene vsetky battlefieldy od 1942 aj so vsetkymi datadiskami, plus mass effecty etc.) predobjednali cez EA store (teraz origin)?
    to je ako kopanec do guli pre vernych zakaznikov. okrem toho, marketing prezentuje PWP ako "essential for battlefield superiority" a tak podobne. takze mozme ocakavat imbalance.
    a o to tu ide. skor nez zacnete nadavat, zistite si info....ofce.
  • Tenhle protest je úplně o ničem. Stejnou věc udělalali v MoH a BC2 a nikdo proti tomu nic neměl a teď se všichni můžou zvencnout. Zbytečný protest proti zbytečnosti. Komu se to nelíbí, ať si koupí něco jiého a nefňuká.
  • 1099 limitovana vs 1099 obycejna
  • zas debata onicom, kdo je fanusik tak nech si to kupi, kdo je inteligentni fanusik nech si kupi zakladnu hru a tieto serepeticky nech si stiahne cez torrenty.

    ja som si kupil ME2 original ale hram piratsku verziu so vsetkymi DLC, preco? lebo som znechuteny z toho byt niekde registrovany.
  • Ja sem si Battla 3 předobjednal už před několika měsícema myslím si že je to fér prostě je to taková akce když ty vylepšení chci tak přeodbědnám když nechci tak se zdržim hlasování. Čím víc předobjednatelů bude tím menší je šance že budou limitovany mapy bez hráčů.
  • No na jednu stranu je to od nich škaredý, na tu druhou bude mp beta a všichni tak budou moci zadarmo měsíc(e?) zkoušet to, co je Bf zač, a totiž mp akce. Takže ke koupi se můžete dostatečně rozhoupat včas po dojmech z vlastního hraní, což je kolikrát lepší než recenze. To u jiných her nemáte. Takže +bod i -bod pro kravaťáky. *3*

    PS Co je pár zbraní...nic, jen ty mapy už jsou trochu k naštvání.
    • suhlasim ....
      skutocne je jedna mapa kde clovek dokaze zaplakat ( Isla Inocentes) , ostatne su podla mna stale dobre ( hociaky mod).
  • fnukaji vetsinou ti , co si v zivote orig. ( norm / limit/collect) nekupili.
    Ako to tu uz jeden z ucastnikov pisal. > ked sa nelubi , nemusia si to vobec kupit.
    Ja to predobjednane mam. A ze ked to vyjde to bude huste maso , tak jako ked frcala beta na BadCompany2.

    Konkretne k tomu xtra arzenalu. Neverim ze to budu az take namakane veci ze s tym budete valat ludi na kopy . nekomu lepsie s davkami / inemu full auto .
    V konecnom dosledku je to o tom jak vas vlastny tym kryje. Nieje nic horsie ked na vas vlastny tym serie a strielaju vas z boku , spredu, a zozadu a vlastny utekaju okolo enemy a ty ich krajaju nozikmi jak gumennych hadov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit