Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiš když jim to vadí tak at si to předobjednaj. Když to nechtěj tak si pak hold budou muset připlatit. Jako je tomu u BC2 a Spectac.. Nějak musej vydělávat prachy ne... a nalákat zákazníky...
    • Ty vemeno a kolik si myslíš že těch edicí asi tak bude v produkci? Pro každýho jedna ne? Přemejšlej trochu než se vyjádříš.
      • Asi tolik kolik si jich předobjedná lidí ne? a něco navíc..
    • Přesně tak!!!!!
  • No,já jsem si předobjednal PS3 Limited edition verzi za cenu obyčejné(1399,-),takže tu histerii nechápu.Přiznám se,že nevím,jaký je poměr ceny obyč. vs. limited u PC verze.
  • Pokud to jsou zbrane klasicke, ktere se ziskavaji levelenim a budou jen odemcene od zacatku, tak to neni zas tak hrozny.... pokud ovsem budou nedostupne pro hrace s obycejnou verzi, tak tu petici celkem chapu. Ja sberatelske/limitovane edice vzdycky bral tak, ze obsahuji hmotny predmety (artworky, mapy, figurky, apod.), pripadne obleceni pro postavu ve hre.... veci zvyhodnujici hrace ve hre (at uz MP nebo SP) by tam bejt proste nemely....
  • tiez som chcel kupit cez EA ale dao som zabrzdil. Pockam ked to daju na steam. A tiez som proti zvyhodnovaniu. Radsej by mohli davat uniformy roznych krajin v trosku zmenenom prevedeni kvoli multaku.
  • EA doj*be vsetko coho sa chyti. Staci sa pozriet kam sa dostali hry od Bioware odkedy su pod utlakom EA.
  • life28
    limitku Bad Company som kúpil. Zbrane boli super, ale aj tak som používal tie, ktoré boli dostupné pre všetkých. takže mne to je v podstate jedno, u nás sa limitovaná edícia predáva za rovnakú cenu ako obyčajná
    • Limitovaná edice se prodává za skoro stejnou cenu jako obyčejná.

Teď jde jen o to, zda se obyčejná prodává nad cenou nebo limitovaná pod cenou
  • Po debaklu s Crysis 2 nehrozi, ze bych si nekdy jeste predobjednal nejakou hru. Dnesni marketing je tak podlej, ze je lepsi si radeji pockat. Stejne jako soucasna afera OCZ vs. SandForce :)
  • money money money....snad všichni kupují stejnou licenci na hru ne? tak jaké zvýhodňování předobjednávek. Zkažené místo, tenhle svět.
    • a proč bych nemohl dostat něco navíc za to, že jsem věrný fanoušek?
      • Nebuduuu nebuduu bo to mám už nějake pátek předobjednaný. Řekl bych že je to cena za důvěru ve značku. :)
        • mělo to patřit někam jinam, ale sem se to taky hodí. :)
  • Myslím že mi v ČR jsem vklidu... limotovaná edice se prodává u nás v každém obchodě :D:D už se na hru moc těším
  • Nechapu ten povyk, nějak se ta edice musi lisit, a pokud nekomu vadi ze nebude mit par zbrani navic tak si ji muze koupit ne?
    • Upřímně v tuto chvíli také nechápu o co jde. Pokud chcete mít vše, tak si vyzkoušejte dema, která by měla být (alespoň tedy to na MP) a pokud Vás to chytne, tak předobjednejte a budete mít všechny ty věci co k tomu dávají (nechávají).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit