Přejít na výpis diskuzí
Organizovaný protest proti limitované edici Battlefield 3
13.6.2011 | levis
52 příspěvků
-
mělo to patřit někam jinam, ale sem se to taky hodí. :)
-
Nebuduuu nebuduu bo to mám už nějake pátek předobjednaný. Řekl bych že je to cena za důvěru ve značku. :)
-
tiez som chcel kupit cez EA ale dao som zabrzdil. Pockam ked to daju na steam. A tiez som proti zvyhodnovaniu. Radsej by mohli davat uniformy roznych krajin v trosku zmenenom prevedeni kvoli multaku.
-
EA doj*be vsetko coho sa chyti. Staci sa pozriet kam sa dostali hry od Bioware odkedy su pod utlakom EA.
-
a proč bych nemohl dostat něco navíc za to, že jsem věrný fanoušek?
-
limitku Bad Company som kúpil. Zbrane boli super, ale aj tak som používal tie, ktoré boli dostupné pre všetkých. takže mne to je v podstate jedno, u nás sa limitovaná edícia predáva za rovnakú cenu ako obyčajná
-
Po debaklu s Crysis 2 nehrozi, ze bych si nekdy jeste predobjednal nejakou hru. Dnesni marketing je tak podlej, ze je lepsi si radeji pockat. Stejne jako soucasna afera OCZ vs. SandForce :)
-
money money money....snad všichni kupují stejnou licenci na hru ne? tak jaké zvýhodňování předobjednávek. Zkažené místo, tenhle svět.
-
Ale o to prece jde....Je to jen busines.Nic vic nic min..Je to firma a ta potrebuje prachy a je ji jedno co sikdo mysli jen busines.Vzdyt si predobjednej hru taky a budes to mit taky...Ja v tom problem nevidim..Jak rikam jde jen a ciste o prachy... *3*
-
Asi tak. A´T si to každý zkusí :) .
Mě osobně Bad Company 2 nevadil. Byl sice akčnější ale to ničitelné prostředí mě nadchlo a musim říct, že je to moje hra akční hra č.1 - zbraně, vozidla a prostředí, které se mění během bitvy ... to mi stačí :) -
Důvod ? udělali tohle i u Bad Company 2, kde byly od začátku odemčeny taky zbraně a nikdo proti tomu nic neříkal a teď anjednou ano ? zbytečný protest proti nečemu, co už tu bylo několikrát ...
-
Upřímně v tuto chvíli také nechápu o co jde. Pokud chcete mít vše, tak si vyzkoušejte dema, která by měla být (alespoň tedy to na MP) a pokud Vás to chytne, tak předobjednejte a budete mít všechny ty věci co k tomu dávají (nechávají).
-
Myslím že mi v ČR jsem vklidu... limotovaná edice se prodává u nás v každém obchodě :D:D už se na hru moc těším
-
ked mali kampan ze k predobjednavke dostanu hraci zadarmo old mapy dlc ako karkand atd tak tnikto nebol proti.
no teraz z povodnej hry odoberu zbrane ktore pridaju do DLC balicku?
vidis ten rozdiel.
ja som zrusil predobjednavku este skor. videl som MP gameplay zabery a dost ma to odradilo. vypadalo to ako bad company a nie battlefield. pockam si na betu, vyskusam a ak ma presvedci kupujem. -
Pokud vím má vyjít jakési demo či dema (minimálně na multiplayer) a z nich si každý udělá dost dobrý obrázek :) Přece jen B3 si mnozí z nás kupují kvůli MP ne kvůli Singlu, který je dnes stejně ve většině akčních her stejný (myslím tím téma) :) . Zároveň už i z trailerů se mi zdá, že to nebude nic, co by propadlo a pokud vím nedávno dostal B3 jakousi cenu z E3 za nej akční hru na té výstavě :)
-
Oni to označují jako bonusy ... samozřejmě to jsou věci, které jsou vyjmuty ze základní verze hry, ale na druhou stranu ty tzv. bonusy dají těm co si to předobjednají.
Nepochybně pak vyjdou další DLC s novým obsahem (spíše se asi jenom tak tvářícím), ale tak to zkrátka je. V tom případě je asi vážně lepší si předobjednat a mít většinu než čekat a mít jen něco (a potom dokupovat). Já DLC do her nekupuji, proto přiznávám, že proti těm věcem pro předobjednávky nic nemám :) . Ovšem proti politice EA a mnoha dalších vývojářů (třeba 2K a spol) ano :) ! -
Nechapu ten povyk, nějak se ta edice musi lisit, a pokud nekomu vadi ze nebude mit par zbrani navic tak si ji muze koupit ne?
-
Nebo třeba ani ne tak na slevy jako na recenze a první ohlasy...
-
přesne TAK! A pak budete knučet že to do vás budem sypat pořadnejma šplíchačka a vy budete mit hovnno *1* *12*
-
bonusy?
to ako by som ti povedal ze ked si predobjednas auto dostanes ako bonus 4 kolesa.