Přejít na výpis diskuzí
Organizovaný protest proti limitované edici Battlefield 3
13.6.2011 | levis
52 příspěvků
-
eda nevim co se rozčiluješ. Jako předobjenavatel to dostanu taky, viz stránky Battlefielda, kde nabízejí i jako možnost koupit přes Origin. Navrch i v BC2 jsou zbraně, které nemusí mít někteří lidi vůbec. Jak M1 za battlefield veterana, tak tracer gun kterej je jenom v Digital deluxe verzi, nebo deluxe krabicovce.
Fakt mi nejde do hlavi, proč se takhle rozčilujete. -
tiez som chcel kupit cez EA ale dao som zabrzdil. Pockam ked to daju na steam. A tiez som proti zvyhodnovaniu. Radsej by mohli davat uniformy roznych krajin v trosku zmenenom prevedeni kvoli multaku.
-
Pokud to jsou zbrane klasicke, ktere se ziskavaji levelenim a budou jen odemcene od zacatku, tak to neni zas tak hrozny.... pokud ovsem budou nedostupne pro hrace s obycejnou verzi, tak tu petici celkem chapu. Ja sberatelske/limitovane edice vzdycky bral tak, ze obsahuji hmotny predmety (artworky, mapy, figurky, apod.), pripadne obleceni pro postavu ve hre.... veci zvyhodnujici hrace ve hre (at uz MP nebo SP) by tam bejt proste nemely....
-
No,já jsem si předobjednal PS3 Limited edition verzi za cenu obyčejné(1399,-),takže tu histerii nechápu.Přiznám se,že nevím,jaký je poměr ceny obyč. vs. limited u PC verze.
-
Ježiš když jim to vadí tak at si to předobjednaj. Když to nechtěj tak si pak hold budou muset připlatit. Jako je tomu u BC2 a Spectac.. Nějak musej vydělávat prachy ne... a nalákat zákazníky...
-
-
Ty vemeno a kolik si myslíš že těch edicí asi tak bude v produkci? Pro každýho jedna ne? Přemejšlej trochu než se vyjádříš.
-
-
Asi tolik kolik si jich předobjedná lidí ne? a něco navíc..
-
-
Přesně tak!!!!!
-
-
No na jednu stranu je to od nich škaredý, na tu druhou bude mp beta a všichni tak budou moci zadarmo měsíc(e?) zkoušet to, co je Bf zač, a totiž mp akce. Takže ke koupi se můžete dostatečně rozhoupat včas po dojmech z vlastního hraní, což je kolikrát lepší než recenze. To u jiných her nemáte. Takže +bod i -bod pro kravaťáky. *3*
PS Co je pár zbraní...nic, jen ty mapy už jsou trochu k naštvání. -
-
suhlasim ....
skutocne je jedna mapa kde clovek dokaze zaplakat ( Isla Inocentes) , ostatne su podla mna stale dobre ( hociaky mod).
-
-
1099 limitovana vs 1099 obycejna