Přejít na výpis diskuzí
Origin expanduje: nabídku rozšíří hry od 11 firem
24.1.2012 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Tak k Originu.. v kompu mi straší Steam.. a i ten mě několik let přemlouval :) Další podobnou zbytečnost se mi instalovat nechce. Navíc nechápu EA.. ceny na Originu i v digitální distribuci jsou řádově o několik stovek vyšší.. než když si koupím krabici (tady i jinde). Takže hry od EA, odpočívejte v pokoji, u některých z vás mě to bude opravdu mrzet.. ale vždycky bylo a bude co hrát :) (p.s. nepirátím, kupuji)
-
Nad Origin svítí velký červený vykřičník. Ani BF3 mi za to nestojí, děkuji, ale ne.
-
Hmm, jen teda nechapu zoufalce, co si koupi Zaklinace na te Origin s r a c c e, kdyz primo z gog.com ho ma bez DRM a nutnosti instalovat cokoliv dalsiho.
Ale jinak u mne Bioware, potazmo EA skoncili. ME3 si holt necham ujit. Jsou jiste hranice, ktere neprekrocim. A nechat nekoho vrtat se v mem PC je jedna z nich. Problem je, ze lidi, co vi, co je Origin zac je tak 5% a to mozna jeste prehanim, takze EA to muze byt jedno. Stejne to pak svedou na ty zle a osklive piraty. -
-
ja mam origin len kvoli BF3. dalsiu EA hru si nekupim... uz ani dalsi BF a nebudem tu specifikovat preco lebo by to bol OT. ME3 ked nebude na steame/gogu alebo podobne tak si ho upiratim a volajte ma pirat. mam f p*ci :-D. nastastie nemam v PC nic take takze skenovat PC mi kludne mozu tie pron stranky na ktore chodim :-D. vzdy ked dohrajem tak to vypinam.
preco je POR(lol wtf) NO zakazane slovo lawl??? -
Svatá pravda, měl sem EA rád ale prdim jim na Origin, stejně tak jako na Steam, nikdy si na těhle šmejdech nic nekoupim a vubec jim nedám svoje údaje a bůhví co...Ale na ME3 se těšim a jakože mám dva díly předtim originál a spousty dalších her od EA, tak tedka si ho v klídku stáhnu z torentu, tam mě aspon nikdo do ničeho nenutí.
-
Já mám bc. z informačních technologií a Origin mám v PC, bez problémů ho provozuju a nemyslím si, že by mi nějak škodil. A nevím, co má být jako Origin podle tebe zač... už mě to sem nebaví psát, tak asi přestanu, ale naposledy: je to obyčejný herní downloader + obchod.
-
-
To jako že když si napsal že máš Bc. tak jako všemu rozumíš? :D Tak to si hodně naivní. Origin je hnus ale když si člověk chce zahrát hru tak bohužel nemá jinou možnost.
-
-
Ne, tak jsem to nemyslel. Množina věcí, kterým nerozumím, se každým dnem zvětšuje a nemyslím si, že se můžu díky nějakýmu titulu považovat za někoho, kdo všemu rozumí. *3*. A podle mých letošních studijních výsledků už vůbec ne.
Jenom si nemyslím, že Origin je hnus a je spyware. Až budu mít po zkouškách čas (za dva týdny), tak zkusím komunikaci Originu analyzovat a potom se uvidí. Ale i podle toho, co jsem četl třeba na fórech Bioware Origin změnil svoje chování a teď už ani neprovádí skenování Program Files (nebo co to vlastně měl skenovat).
-
-
No tak být tebou, bych se nechlubil, že máš Bc z informační techniky (navíc není technika jako technika a je rozdíl mít nějakou techniku na ekonomce a na ČVUT), když ani nevíš, co vlastně Origin všechno dělá. A považovat ho čistě za downloader + obchod, to je vážně naivita. Schválně si zjisti, co ti všechno dělá, když nehraješ;)
-
-
VUT FIT Brno. A když nehraju, tak tyhle klienty vypínám. Netuším, proč by měly běžet na pozadí.
-
-
jo vypinas *1* A jak vypinas plugin origin co se instaluje do internetoveho prohlizece???
-
-
Slušelo by se upřesnit, že používám Operu, protože Origin plugin asi existuje i pro Firefox.
-
Jelikož nepoužívám IE, tak nemám co vypínat.
-
-
podle odpovědí tipuju max. 14 letýho kluka co každou informaci o svým "titulu" gúglí ;)
-
-
To je reakce na mě?
-
-
Popravdě. Kolik máš her na Originu a kolik na Steamu?
-
-
Na Steamu hooodně moc, na Originu řádově míň.
-
-
-
-
-
-
Pánové, tohle ale byl problém BF3 a né Originu. To že nevíte že pro pohodové užívání jakékoliv hry s PunkBusterem kterou chcete hrát po netu je dobré čas od času spustit utilitu pro manuální update PB je také fail PB a Váš a né Originu/BF3.
No a pokud někdo nemůže svojí oblíbenou hru hrát už měsíc a ještě se nedobral s nějaké nápravě...no co na to říct... -
-
Máš vůbec B3 nebo jsi prostě přišel nám "hlupákům" ukázat, jak se to dělá?
-
Mně to taky nejede a PB mám zaktualizovaný, když dám test napíše, že je OK. A že to není problém Originu? Samozřejmě že je, to práve origin potřebuje mít PB takovej BattleNet taky hlídá čítování ve Starcraftech a nepotřebuje k tomu žádné další programy běžící na pozadí! Navíc ten dementní Origin nejen že se zpouští s hrou on ještě musí mít nainstalovaný i plugin do prohlížeče internetu takže vlastně běží ikdyž vůbec žádnou hru nezpustím! Je to ten nejhorší spyware co znám *11*
-
-
Pošli stížnost do DICE, že neumí naprogramovat vlastní anticheatovací nástroje, ale Origin je jenom online obchod s offline komponentou.
-
-
A co ti na to rict, kdyz pise, ze ji dnes koupil?
-
Dopr...tohle mělo být k threadu uživatele TONY.
-
-
Šílené dilema. Včera jsem si dojel ME 2 kvůli implementaci, ale nechce se mi jít do Originu znovu (myšleno mít tam další hru). Už to, jak mi blbne B3 (nekoupil, dostal) s Originem, tak nevím, jak se bude mít s ME 3 v lásce. Navíc mám 1 i 2 ve Steamu a kvůli tomu, že je EA nenažraná budu to muset mít jinde....
Navíc jsem se díval na ceny. A ačkoliv občas Steam může být maličko dražší, ale vyváží to zase naprosto šílenými akcemi. Portal 2, DNF či edice HL 2, tak ORIGIN je drážší někdy i o 200-300 stovky, akce nulové. K čemu to vůbec je? To zase v EA si řekli, proč to dávat Steamu, když můžeme udělat svůj program. Smůla, že ten jejich program je šílený nedodělek, který nenabízí ani 1/3 toho, co Steam. Mnozí budou oponovat, že Steam je starý, zavedený a v začátcích mněl problémy. Ale když už funguje nějaká služba a Vaše nenažranost ji okopíruje, tak si myslím, že by za ty roky, co je tu Steam, mohla okopírovat pořádně. Ale to by EA musela vystrčit hlavu ze své p*dele a zjistit si věci.....
P.S: Nejdražší hra, co mám ze Steamu je Space Marine za 17 Euro, což na Originu si koupím tak akorát klíčenku k B3:) Tudíž si nemyslím, že by "konkurence" v podobě v jaké je nějak donutila konkurenci snížit cenu -
-
"Včera jsem si dojel ME 2 kvůli implementaci" - mozes mi prosim vysvetlit co tymto myslis?
Ja mam kupenu Digital Deluxe ME2 z Direct2Drive, ale zobrazuje sa mi aj v Origine. Je treba tu hru zase prejst, aby sa mi nejak "zosynchronizovala"? Alebo co myslis tou implementaciou?
Dik za vysvetlenie. -
-
Nevídím CD key, který bych zadal do Originu kvůli přesunu a hru jsem dojel, abych si mohl hodit postavy z dvojky do trojky;)
-
-
Aha, uz chapem :-)
Mne sa teda moja nainstalovana verzia ME2 z D2D hned nacitala do Originu a je v stave "Ready to play".
Tak som sa len chcel uistit, ze o nic neprichadzam :-) -
Pokud nemáš ME2 ve steamu nainstalovaný, přepni si pohled v knihovně na detail, a v pravé části bude volba CD Key. Pokud máš, stačí pravým tlačítkem a v menu Display CD Key nebo tak něco. Klíč potom zadáš do Originu (ozubené kolečko - customize and control Origin -> redeem Product Code).
A btw. jestli jsi už někdy ME2 dohrál (předpokládám, že ano, když píšeš, že jsi hrál "kvůli přesunu"), tak jsi asi hrál "zbytečně". Na umístění savů nezáleží. -
-
Takže přesunout na Origin a znovu hrát? Ksakru já mněl z jedničky do dvojky hozené postavy.....
-
-
Jo pochopil:) Příště budu psát lépe:)
-
Aha, možná jsem špatně pochopil tvůj příspěvek. Pokud už jsi ME2 dohrál a máš savy, nemusíš ho hrát znovu. Ty instrukce jsou pro aktivaci hry na Originu, kdybys na něm chtěl mít i ME2 (stahování s Originu je třeba celkem rychlý...).
Jestli jsem tě ještě pořád správně nepochopil, tak se omlouvám. *9*
-
-
-
-
Hmm asi myslí připravu charakteru na ME3 :) Jinak jsem to taky nepobral. A taky pokud to koupil na steamu, tak možná nevidí CDkey. Pokud ano, tak ho zadat do Originu a bude tam mít i 2ku v DigitalDeluxe verzi. Příjde akorát o jedničku.
-
-
EA jsou s v i n ě, tak už se s tim sakra smiřte...
-
-
EA u mne skončili.... raději craknout než origin. Můžou si za to sami
-
Origin at jde do prdele! Zrovna dneska jsem si koupil Battlefield 3 a nejde spustit online hra *10* pise to The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. --- Nejhorsi je ze nikde zadna omluva vysvetleni nic takoveho nejdriv jsem myslel ze je chyba u mne tak preinstalovavam punbaster presto ze mi to hlasi ze je v poradku az jsem zacal hledat na googlu a najdu diskuzi kde maji dnes stejny problem dalsi hraci, pry na tom EA a DICE delaji FCK *11* *12* to si snad delaj srandu odemne uz EA neuvidi nikdy ani korunu!!!
-
-
Welcome to the club. Ja už nemužu hrát skoro měsíc..od tý doby co vyšel back to karkland..strávil sem snad 30 hodin hledáním všemožnejch fixů a nic s tim nehlo.
-
Punkbuster ale nemá s Originem nic společnýho.
-
-
ten s tím nemá asi tolik společného, jako nemá hal.dll nic společného s ntdll.dll.
-
-
A jakou souvislost má teda Punkbuster (produkt firmy evenbalance, viz. wiki) s Originem od EA? Nechápu...
-
-
v kontextu BF3 a z pohledu hráče? sakra velkou
-
-
-
ale origin bez něj nejede...
-
-
Mel sem s BF3 podobne zkusenosti :D ty nekonecne problemy (hlavne kolem data vydani).. jednou nejel origin s battlelogem, nekdy hra nesla vubec zapnout, nekdy to zas samo vyhazovalo a cas od casu se vzdycky stalo neco s punkbusterem. Koukam ze se to moc nezlepsilo :D
-
To mi taky píše, ale hrát mi šlo bez problému.
-
http://www.battlefield-3.cz/problemy-s-punkbusterem-se-resi-vzkazuje-dice/
-
-
Není náhodou Magicka nějak spjatá se Steamem?
-
-
Je.Proč se ptáš?vidíš to jako nějakej bug ? :D koupíš ji všude..
-
-
Proto že by asi Origin nepřímo podporoval Steam ne? Mě se to taky nějak nezdá...
-
-
No a? Veď tam predsa aj priamo predávajú svoje hry. Nemajú na Steam len také hry, ktoré sa im (teoreticky) vyplatí použiť k spropagovaniu Originu, napr BF3.
-
-
-
-
Tady se to zase hemží Valve Fanboyema ...
-
-
No, asi budu jeden z nich... Valve mi nikdy nic špatného nezpůsobilo, naopak vždy přineslo pouze užitek a spokojenost ;o)
-
-
+1 a dodám jak sem byl proti steamu (než sem koupil Space Marine), tak sem teď uplně pro. BF3 beta a zkušenost s Originem následně, fuj thajksl...
-
-
-
fajn. ještě aby se to nechovalo prasácky a steam třeba jednou konečně bude mít aspoň malou konkurenci.