Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slušelo by se upřesnit, že používám Operu, protože Origin plugin asi existuje i pro Firefox.
  • Jelikož nepoužívám IE, tak nemám co vypínat.
  • jo vypinas *1* A jak vypinas plugin origin co se instaluje do internetoveho prohlizece???
  • Tak k Originu.. v kompu mi straší Steam.. a i ten mě několik let přemlouval :) Další podobnou zbytečnost se mi instalovat nechce. Navíc nechápu EA.. ceny na Originu i v digitální distribuci jsou řádově o několik stovek vyšší.. než když si koupím krabici (tady i jinde). Takže hry od EA, odpočívejte v pokoji, u některých z vás mě to bude opravdu mrzet.. ale vždycky bylo a bude co hrát :) (p.s. nepirátím, kupuji)
  • Nad Origin svítí velký červený vykřičník. Ani BF3 mi za to nestojí, děkuji, ale ne.
  • trolo
    ja mam origin len kvoli BF3. dalsiu EA hru si nekupim... uz ani dalsi BF a nebudem tu specifikovat preco lebo by to bol OT. ME3 ked nebude na steame/gogu alebo podobne tak si ho upiratim a volajte ma pirat. mam f p*ci :-D. nastastie nemam v PC nic take takze skenovat PC mi kludne mozu tie pron stranky na ktore chodim :-D. vzdy ked dohrajem tak to vypinam.
    preco je POR(lol wtf) NO zakazane slovo lawl???
  • @ Stoneboy: ty smlouvy se liší (v míře špiclování) hodně. Přečti si je. Navíc (jak jsem psal výše) Steamu můžeš odesílání zpráv při chybě/pádu aplikace/hry natvrdo zarazit.

@ Lot: Kompletní komunikaci, co Origin odesílá, je možno zaznamenat, třeba utilitami Wireshark (dříve Ethereal), dumpcap a dsniff. Já se tím zabývat nemíním, dobrovolně si spyware na PC nenasadím. ME3 si prostě nezahraju (pokud nebude časem na Steamu/GOG originfree verze).
  • Ne, tak jsem to nemyslel. Množina věcí, kterým nerozumím, se každým dnem zvětšuje a nemyslím si, že se můžu díky nějakýmu titulu považovat za někoho, kdo všemu rozumí. *3*. A podle mých letošních studijních výsledků už vůbec ne.

Jenom si nemyslím, že Origin je hnus a je spyware. Až budu mít po zkouškách čas (za dva týdny), tak zkusím komunikaci Originu analyzovat a potom se uvidí. Ale i podle toho, co jsem četl třeba na fórech Bioware Origin změnil svoje chování a teď už ani neprovádí skenování Program Files (nebo co to vlastně měl skenovat).
  • To jako že když si napsal že máš Bc. tak jako všemu rozumíš? :D Tak to si hodně naivní. Origin je hnus ale když si člověk chce zahrát hru tak bohužel nemá jinou možnost.
  • Pro me jako pro hrace je fuk,kdo ty ceny na Steamu urcuje.
    Kdyz ma Steam u novinek ceny vyssi o 200 - 300 Kc nez u nas v krame,tak na ne kaslu a radeji si koupim krabici, i kdyz hra se pak obvykle stejne "pripoji" na Steam.

Origin nejak zvlast v lasce nemam,ale Mass Effect 3 si zahrat chci a netrpim paranoiou,ze zrovna moje PC proleze spion z EA, odnekud si vytahne cislo me kreditky a takove veci.
  • To je reakce na mě?
  • podle odpovědí tipuju max. 14 letýho kluka co každou informaci o svým "titulu" gúglí ;)
  • Na Steamu hooodně moc, na Originu řádově míň.
  • Veskoslav
    Jo pochopil:) Příště budu psát lépe:)
  • Veskoslav
    Popravdě. Kolik máš her na Originu a kolik na Steamu?
  • Svatá pravda, měl sem EA rád ale prdim jim na Origin, stejně tak jako na Steam, nikdy si na těhle šmejdech nic nekoupim a vubec jim nedám svoje údaje a bůhví co...Ale na ME3 se těšim a jakože mám dva díly předtim originál a spousty dalších her od EA, tak tedka si ho v klídku stáhnu z torentu, tam mě aspon nikdo do ničeho nenutí.
  • VUT FIT Brno. A když nehraju, tak tyhle klienty vypínám. Netuším, proč by měly běžet na pozadí.
  • Aha, možná jsem špatně pochopil tvůj příspěvek. Pokud už jsi ME2 dohrál a máš savy, nemusíš ho hrát znovu. Ty instrukce jsou pro aktivaci hry na Originu, kdybys na něm chtěl mít i ME2 (stahování s Originu je třeba celkem rychlý...).

Jestli jsem tě ještě pořád správně nepochopil, tak se omlouvám. *9*
  • Veskoslav
    Takže přesunout na Origin a znovu hrát? Ksakru já mněl z jedničky do dvojky hozené postavy.....
  • Veskoslav
    No tak být tebou, bych se nechlubil, že máš Bc z informační techniky (navíc není technika jako technika a je rozdíl mít nějakou techniku na ekonomce a na ČVUT), když ani nevíš, co vlastně Origin všechno dělá. A považovat ho čistě za downloader + obchod, to je vážně naivita. Schválně si zjisti, co ti všechno dělá, když nehraješ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit