Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filias
    No nevím, Steam mám už dlouho, ale za 50€ jsem si tam ještě nic nekoupil. Stačí počkat. Jestli Steam sleví, tak super. Ale pokud bude někde cenová válka, tak v US/UK.
  • Veskoslav
    Šílené dilema. Včera jsem si dojel ME 2 kvůli implementaci, ale nechce se mi jít do Originu znovu (myšleno mít tam další hru). Už to, jak mi blbne B3 (nekoupil, dostal) s Originem, tak nevím, jak se bude mít s ME 3 v lásce. Navíc mám 1 i 2 ve Steamu a kvůli tomu, že je EA nenažraná budu to muset mít jinde....

Navíc jsem se díval na ceny. A ačkoliv občas Steam může být maličko dražší, ale vyváží to zase naprosto šílenými akcemi. Portal 2, DNF či edice HL 2, tak ORIGIN je drážší někdy i o 200-300 stovky, akce nulové. K čemu to vůbec je? To zase v EA si řekli, proč to dávat Steamu, když můžeme udělat svůj program. Smůla, že ten jejich program je šílený nedodělek, který nenabízí ani 1/3 toho, co Steam. Mnozí budou oponovat, že Steam je starý, zavedený a v začátcích mněl problémy. Ale když už funguje nějaká služba a Vaše nenažranost ji okopíruje, tak si myslím, že by za ty roky, co je tu Steam, mohla okopírovat pořádně. Ale to by EA musela vystrčit hlavu ze své p*dele a zjistit si věci.....

P.S: Nejdražší hra, co mám ze Steamu je Space Marine za 17 Euro, což na Originu si koupím tak akorát klíčenku k B3:) Tudíž si nemyslím, že by "konkurence" v podobě v jaké je nějak donutila konkurenci snížit cenu
  • Nic nezavírá. Lidi jim to budou kupovat odkudkoliv, hlavně aby měli všechno nejnovější a hned.

Edit: Sakra, to se mi nelíbí. Musím si dát mínus.
  • to je ale velká blbost, není liž pravda!

Jednak je origin velmi špatná kopie Steamu, ale hlavně na Steamu jsou ceny tak nízké (vyjma nových titulů, které si kupují snad jen Rusáci, poněvadž mají o dost nižší ceny..), že prostě EA s originem konkurovat ne-mů-že! Takže co? Takže ho těžko donutí slevit už tak nízké ceny. Nicméně takhle si EA zavírá vrátka ke svým titulům, pokud je i v budoucnu nebude nabízet prostřednictvím Steamu. Chtěli víc, nebudou mít nic!
  • To je dosť vtipné, myslieť si, že zrovna EA bude konkurovať cenami *4* S tou ich politikou absolútnej nenažranosti...
  • A jak víš co monitorují? Principielně (pokud není zveřejněný zdrojový kód programu) to nevíš nikdy a musíš důvěřovat výrobci daného programu. A pokud výrobce do licenčních podmínek schová souhlas s monitorováním v podstatě všeho co monitorovat na počítači jde - to přinejmenším ve mě vzbuzuje silnou nedůvěru.
  • Welcome to the club. Ja už nemužu hrát skoro měsíc..od tý doby co vyšel back to karkland..strávil sem snad 30 hodin hledáním všemožnejch fixů a nic s tim nehlo.
  • EA u mne skončili.... raději craknout než origin. Můžou si za to sami
  • Punkbuster ale nemá s Originem nic společnýho.
  • No a? Veď tam predsa aj priamo predávajú svoje hry. Nemajú na Steam len také hry, ktoré sa im (teoreticky) vyplatí použiť k spropagovaniu Originu, napr BF3.
  • Mel sem s BF3 podobne zkusenosti :D ty nekonecne problemy (hlavne kolem data vydani).. jednou nejel origin s battlelogem, nekdy hra nesla vubec zapnout, nekdy to zas samo vyhazovalo a cas od casu se vzdycky stalo neco s punkbusterem. Koukam ze se to moc nezlepsilo :D
  • resshi
    To mi taky píše, ale hrát mi šlo bez problému.
  • Urug
    http://www.battlefield-3.cz/problemy-s-punkbusterem-se-resi-vzkazuje-dice/
  • Origin at jde do prdele! Zrovna dneska jsem si koupil Battlefield 3 a nejde spustit online hra *10* pise to The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now. --- Nejhorsi je ze nikde zadna omluva vysvetleni nic takoveho nejdriv jsem myslel ze je chyba u mne tak preinstalovavam punbaster presto ze mi to hlasi ze je v poradku az jsem zacal hledat na googlu a najdu diskuzi kde maji dnes stejny problem dalsi hraci, pry na tom EA a DICE delaji FCK *11* *12* to si snad delaj srandu odemne uz EA neuvidi nikdy ani korunu!!!
  • Proto že by asi Origin nepřímo podporoval Steam ne? Mě se to taky nějak nezdá...
  • Je.Proč se ptáš?vidíš to jako nějakej bug ? :D koupíš ji všude..
  • Ale ten text se netýká jenom Originu (jako ta Privacy Policy Valve se netýká jenom Steamu) ale v případě EA jejich online služeb. V části Collection and Use of Information PP Valve je něco podobného jako v citovaném textu. To, že toho EA může sbírat hodně (třeba MAC adresy, WTH???) a člověk se (asi zatím, přece jenom beta klient) nemůže ze sběru dat odhlásit, je pravda, ale principiálně se imho ty dvě úmluvy moc neliší. ALE musím dodat, že jsem ani jednu podrobně nečetl a ani to neplánuju (zkouškové období a není to ani moc zábavné), takže pokud se mýlím, omlouvám se všem čtenářům.
  • Tohle? http://www.valvesoftware.com/privacy.html
    Jo, četl.
    "Výzkumu" nainstalovaného SW se nemusíš účastnit. Errorlogy nemusíš odesílat (zakážeš to).
  • Není náhodou Magicka nějak spjatá se Steamem?
  • Hanzales
    No, asi budu jeden z nich... Valve mi nikdy nic špatného nezpůsobilo, naopak vždy přineslo pouze užitek a spokojenost ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit