Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, uz chapem :-)
    Mne sa teda moja nainstalovana verzia ME2 z D2D hned nacitala do Originu a je v stave "Ready to play".
    Tak som sa len chcel uistit, ze o nic neprichadzam :-)
  • Já mám bc. z informačních technologií a Origin mám v PC, bez problémů ho provozuju a nemyslím si, že by mi nějak škodil. A nevím, co má být jako Origin podle tebe zač... už mě to sem nebaví psát, tak asi přestanu, ale naposledy: je to obyčejný herní downloader + obchod.
  • smejki
    v kontextu BF3 a z pohledu hráče? sakra velkou
  • Pokud nemáš ME2 ve steamu nainstalovaný, přepni si pohled v knihovně na detail, a v pravé části bude volba CD Key. Pokud máš, stačí pravým tlačítkem a v menu Display CD Key nebo tak něco. Klíč potom zadáš do Originu (ozubené kolečko - customize and control Origin -> redeem Product Code).

A btw. jestli jsi už někdy ME2 dohrál (předpokládám, že ano, když píšeš, že jsi hrál "kvůli přesunu"), tak jsi asi hrál "zbytečně". Na umístění savů nezáleží.
  • Hmm, jen teda nechapu zoufalce, co si koupi Zaklinace na te Origin s r a c c e, kdyz primo z gog.com ho ma bez DRM a nutnosti instalovat cokoliv dalsiho.
    Ale jinak u mne Bioware, potazmo EA skoncili. ME3 si holt necham ujit. Jsou jiste hranice, ktere neprekrocim. A nechat nekoho vrtat se v mem PC je jedna z nich. Problem je, ze lidi, co vi, co je Origin zac je tak 5% a to mozna jeste prehanim, takze EA to muze byt jedno. Stejne to pak svedou na ty zle a osklive piraty.
  • Veskoslav
    Máš vůbec B3 nebo jsi prostě přišel nám "hlupákům" ukázat, jak se to dělá?
  • Veskoslav
    Nevídím CD key, který bych zadal do Originu kvůli přesunu a hru jsem dojel, abych si mohl hodit postavy z dvojky do trojky;)
  • A jakou souvislost má teda Punkbuster (produkt firmy evenbalance, viz. wiki) s Originem od EA? Nechápu...
  • Pošli stížnost do DICE, že neumí naprogramovat vlastní anticheatovací nástroje, ale Origin je jenom online obchod s offline komponentou.
  • smejki
    ten s tím nemá asi tolik společného, jako nemá hal.dll nic společného s ntdll.dll.
  • ale origin bez něj nejede...
  • Mně to taky nejede a PB mám zaktualizovaný, když dám test napíše, že je OK. A že to není problém Originu? Samozřejmě že je, to práve origin potřebuje mít PB takovej BattleNet taky hlídá čítování ve Starcraftech a nepotřebuje k tomu žádné další programy běžící na pozadí! Navíc ten dementní Origin nejen že se zpouští s hrou on ještě musí mít nainstalovaný i plugin do prohlížeče internetu takže vlastně běží ikdyž vůbec žádnou hru nezpustím! Je to ten nejhorší spyware co znám *11*
  • A co ti na to rict, kdyz pise, ze ji dnes koupil?
  • Hmm asi myslí připravu charakteru na ME3 :) Jinak jsem to taky nepobral. A taky pokud to koupil na steamu, tak možná nevidí CDkey. Pokud ano, tak ho zadat do Originu a bude tam mít i 2ku v DigitalDeluxe verzi. Příjde akorát o jedničku.
  • Dopr...tohle mělo být k threadu uživatele TONY.
  • Pánové, tohle ale byl problém BF3 a né Originu. To že nevíte že pro pohodové užívání jakékoliv hry s PunkBusterem kterou chcete hrát po netu je dobré čas od času spustit utilitu pro manuální update PB je také fail PB a Váš a né Originu/BF3.
    No a pokud někdo nemůže svojí oblíbenou hru hrát už měsíc a ještě se nedobral s nějaké nápravě...no co na to říct...
  • "Včera jsem si dojel ME 2 kvůli implementaci" - mozes mi prosim vysvetlit co tymto myslis?
    Ja mam kupenu Digital Deluxe ME2 z Direct2Drive, ale zobrazuje sa mi aj v Origine. Je treba tu hru zase prejst, aby sa mi nejak "zosynchronizovala"? Alebo co myslis tou implementaciou?

Dik za vysvetlenie.
  • Male upresneni veci, kterou si lide neustale pletou ... Steam zadne ceny NENASTAVUJE, takze nemuze ani slevit... Cenu urcuje vzdy sam publisher, stejne jako to, jaka je v USD a jaka v eurech (coz je dalsi vec, kterou lide Steamu vycitaji a nedaji si to vymluvit) - kazdy, kdo nekdo dostal v CR hru na Steam to potvrdi. Steam neni klasicky obchod, ale prodejni portal, stejne treba iTunes.
  • +1 a dodám jak sem byl proti steamu (než sem koupil Space Marine), tak sem teď uplně pro. BF3 beta a zkušenost s Originem následně, fuj thajksl...
  • EA jsou s v i n ě, tak už se s tim sakra smiřte...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit