Přejít na výpis diskuzí
Origin prý napočítá pět milionů uživatelů každý den
19.10.2011 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Zpočátku jsem byl velkej odpůrce originu, ale teď už mi tolik nevadí. Grafický provedení a přehlednost se mi líbí víc, než u steamu. To je ale (zatim) všechno.
-
-
Je to jenom muj pocit nebo se u nej neda nastavit aby nastartoval minimalizovanej v trayi?
-
-
Zatím nedá.
-
-
Toho jsem se bal... demence...
-
-
-
-
digitální distribuce mne nechává naprosto chladným
-
-
Děkujem, to jsme potřebovali vědět. Bez tebe bysme byli v koncích.
-
-
děti ,děti toto je diskuse ne opozice.
-
-
On totiž krabicový Battlefield 3 žádný Origin nepoužívá, že? *7*
-
-
Já bych řekl, že si to "digitálně distribuuje" přes torrenty *5*
-
-
-
no ja to vidim tak ze pokud si jednou nainstalujete steam tak je jasne ze si pri koupi dalsi hry musite znovu pripojit a to je presne ta chvile pro odeslani dat do centraly steamu, ne namam v compu zas tak tajne informace, na druhou stranu nemam vubec chut a potrebu nekomu poskytovat informace co delam, co mam nainstalvoano, kolik tomu venuju casu atd.. nahore v diskuzi to nastinil killer o co tu kraci, uprimne smeju se lidem kteri maji facebook a jsou schopni tam povesit uplne vsechno o sobe a pak jsou hrozne prekvapeni, kdyz se neco prihodi, a to je presne steam, ted to vypada jako neskodna vec ktera je tu pro hrace, ale co se bude dit treba za 5let? sesti klikama neco zakazovat ve steamu je tedy narez,to se minimalne uklikam az budu klikat ve steamu, pak games for windows pak origin atd, steam neni svobodna volba ale kdyz to trosicku prezenu rozkaz budouciho diktatora, je fajn ze jste spokojen a nevadi vam zasahy do vaseho soukromi a pekne si to uzijte, ja protoze s tim nesouhlasim si stezuju a hodne vybiram co budu nebo nebudu hrat, bohuzel prave kvuli lidem s myslenim jako vy si firmy jako steam dovoluji vic a vic
-
Bože to jeste nevite o uplay od ubisoftu dalsi kopie steamu a to je teprve svinstvo *6*
-
Pri instalaci se to ptalo, jestli spoustet Origin pri startu OS.. stacilo vyskrtnout.. pozdeji nejde zmenit.. zatim.
-
-
Ja chtel aby se to spoustelo po startu OS ale aby se to spoustelo minimalizovany trayi jako steam.
-
-
Já bych zase chtěl, aby se všechno spouštělo jen když to tomu dovolím.
Každej asi má rád jinou úroveň kontroly nad svým PC a systémem. -
-
děláš, jako by to u steamu nešlo...
-
-
Nedělám. U Steamu jsem si automatický zapínání v pohodě vypl v CCleaneru v záložce "Nástroje -> Start".
-
-
A není přece jen jednodušší vlézt do nastavení steamu a tam odškrtnout spouštění při startu systému než to dělat přes CCleaner? :)
-
proč msconfig? dyť to jde nastavit v aplikaci samotné *4*
-
smejki prosím neskač k závěrům. CCleaner je nejjednodušší způsob jakým to můžu udělat. Mám ho nainstalovanej a jednou za čas s ním čistím celé PC. A tak nemusím pro kontrolu položek po spuštění otvírat msconfig.
Excel dokumenty otevírám v Excelu 2003. Používám 2003 protože ho používají školní PC na mé škole, tak ať nejsou problémy. -
V CCleaneru? O_o
Docela by mě zajímalo, pomocí jaké aplikace spouštíš jakou aplikaci, která spustí Excel, který následně pomocí makra spustí Firefox, aby ses mohl kouknout na zprávy... -
Nemam duvod proc by mi melo vadit ze se Origins spousti se systemem takze mas pravdu chcem to kazdej jinak :D
-
-
-
-
-
-
Kdyz bude primarni vyvoj her na PC tak mi je to fuk
-
Koukám smejki mě předběhl :)
-
Je dobre, ze Steam ma poradnou konkurenci. Sice Origin je jeste na zacatku, nez se dostane na stejnou uroven jeste nejakej patek potrva, ale kazdej nejak zacinal.
Kazdopadne by to jeste chtelo nejaky "emulator", ktery by dokazal sjednotit seznamy her ze vsech online klientu dohromady, aby clovek nemusel mit nainstalovanych a spoustenych deset ruznych programu najednou. Jenze to bude asi utopie, bohuzel... -
-
jaka konkurecne kdyz je to jen pro EA veci?
-
-
zatim...
-
-
Presne. *3*
-
-
-