-
pretoze toto nie je heroes of might and magic. toto je len heroes. sr*cka, ktora zije zo slavneho nazvu ale spolocne s nou nema nic... keby sa to volalo inak tak pochybujem ze by si to kupila polovica z tych, co si to kupia teraz...
-
kto hral heroes 2 a 3 tak vie, ze toto ma s povodnym HOMaMom spolocny akurat tak styl hry a nazov. rozpravkovy warcraft engine (smiesna anatomia postav...), 3D prevedenie... heroes byval o niecom uplne inom, ako tato konzumna blbost... btw, nechapem preco je to heroes VI, je to taka ista srakora ako 5ka, skor by som to nazval datadisk.
-
Teo Neprodavat pc a nekupovat konzoli snad ? protoze jinak to vubec nechapu
-
in WOG we trust! *5*
-
jako to bezkonkurencne.. nejvetsi plus pro me je ten editor random map kde jen zadas velikost mapy atd. a vyplivne ti to nahode generovanou mapu takze nemuzes hrat 2x stejnou mapku *5*
-
2Cahir: Že by další inteligent ?
-
Spíš aby něco trklo vám. Mezi Heroes of Might and magic a Might and magic je rozdíl - Teo to uvedl na pravou míru...
-
moc se tesim. jen tak dal...
-
Skoro bych rekl ze to prejmenovali protoze to bude trosku zmeneny .. misto vsech surovin co ve hre byli budou existovat uz jen kameny, drevo a krystaly ... zadna sira, rtut, drahokamy atp.
-
Rozhodně souhlasim, ale uvidíme, co přinese 6tý díl a co se Might & Magic, tak jsem hrál jenom jenom 7čky, tak si nedokážu udělat pořádný názor na tuhle hru.
-
Osobně nejlepší díl je jednoznačně 3 Complete, 5tka mi přišla jako druhý nejlepší díl, ale proč už konečne někdo neudělá Might and Magic 10 !!!! to je nejlepsi serie RPG vubec
-
já na tom nevidim nic pěknýho a už vůbec nic poobnýho 3 dílu prober se :D
-
Vsak to napsal a to ho zajima proc se to prejmenovalo :-)
-
ja by som bral keby spravia nove RPG bo MM9 bola dost nic moc
-
Mezi 3 a 4 je docela velkej rozdíl. Mě víc sedla 3, 4 mi přišla divná a už vůbec se mi nelíbilo izometrické podání. 5 se víc podobala 3, tak doufám, že 6 bude taky:o)
-
Tešim se na novej Heroes 6, jen doufám že to spíše přizpůsobí 3 nebo 4, protože poslední díl i s datadiskama už nebyl tak zábavnej a nevydržel jsem u toho tak dlouho jaku u 4ky :)
-
Píšu pod, ne do (když tenhle článek byl ještě pozicovaný pod hlavními novinkami a tam byl Drakensang).
-
Zacni premyslet, mozna te to trkne...
-
tam jsem to nenapsal
-
Nechápu...