Přejít na výpis diskuzí
Osedlejte si draka v add-onu Dragonborn ke Skyrimu
5.11.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
zdravim , mam takovy problem mam nainstalovanej dragonborn a kovartsvi na 86 ale furt mi to ukazuje jen kosteny zboje a nic vic jak to ? a uz mam kovani ebenitu .. diky za odpoved
-
Na lítání na dracích káká pes ale jestli tam bude celý Soltsheim, tak si zase Skyrim nainstaluju.
-
Koukám na trailer.. říkám si.. hmmm.. Pak mě zarazí... sakra nezmínil ten kouzelný dědeček v traileru jeden známej ostrov z datadisku pro Morrowind? ... Pak uvidím Netche, Dunmerské domky a Telvannské věže a dostane mě strašná nostalgie a super vzpomínky na Morrowind *14*
-
Ježdění na drakovi? Že by infantilní Skyrim: Casual Edition? Inu, lid si to (asi) žádá, lid to dostane... taková je doba.
-
Sakra, to se mrknem i Vvanderfell, když tam jsou ty dunmerský baráky v pustině? Ty, pokud si vzpomínám, na Soltsheimu nebyly. Na létající draky kadí pes, ale na tohle se opravdu těším! *4*
-
-
Cast Dunmerov co zdrhala z Morrowindu ked im na hlavu spadlo Ministry of Truth a spustilo vybuch Red Mountain (co spravilo z vacsej casti Morrowindu neobyvatelnu pustinu) ostala na Soltsheime. Plus Dunmeri dostali Soltsheim do daru od Nordov.
-
-
V tom případě nechápu proč používají stejná obydlí jako v Morrowindu, kde to bylo hlavně z důvodu popelových bouří. Asi svoji kulturu nezapřou. *15* A to nemluvím o "houbách" rodu Telvanni.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=8SE5owAIPmk tuna je o trosicku viac z toho lietania na drakoch
-
Vidim,ze ste si zobrali k srdcu tie diskusie,troll diskusny zmazany celkom rychlo ;p a Skyrim,no vyzera to celkom epic,mozno sa ku nemu vratim,prestalo ma to bavit po 100 hodinach a mam tam toho este kopu.
-
-
čekám na mody...jinak jsem na tom asi jako ty
-
-
Ja cakam,ale mozno som sa uz dockal len o nom neviem,na nejaky mod ktory nejak komplexne zvysuje obtiaznost,par som ich nasiel ale ked to iba zdvyhne dmg alebo hp tak je to celkom na nic,proste ta hra sa stala prilis jednoducha a pribeh nepribeh,prestal som to hrat.
-
-
-
Návrat na Solstheim... Veteráni z Morrowindu při pohledu na pajzlíky na divočácích a Telvanijské houbičky právě dostali příjemný záchvat ;)
-
-
Taky mám chuť si zase Morrowind zahrát *14*
-
No to si piš! Domy, silt striders, přerostlý houby, goblini na prasatech, ... Stahuju, ať už je příběh jakejkoliv :-)
-
-
Sakra, nějak mi kapají tekutiny z úst a očí, jdu si ten skvost znovu nainstalovat!
-
-
-
Skyrim mam rad. Ale s tema vecnejma DLC ktery nejsou u nas k sehnani me lezou uz krkem.
Na PS3 nejsou vubec , ale za tim bych spis videl brzky prichod noveho Xboxu , ne ze to nejde udelat. Co si takovy fanda Skyrimu ktery ho hral na PS3 asi priste koupi za konzoli ze:)
Jinak litani na dracich mi prijde zbytecny pokud nebude mit nejaky smysl jako treba v Divinity 2 , jako mount na premistovani to je k nicemu. A jestli to pujde jen nekde tak je to k nicemu na 2x. Ale Bethesda umi celkem vymyslet fajn veci , tak treba to bude zajimavy. -
Tak a je to tu, podělali skyrim :) z nejnebezpečnějších potvor, co tam lítaj....i když je pak začnete zabíjet jako na běžícím pásu a ztrácí to smysl, protože nejsou obtížné na zabití....jsou z nich teď mountíci do wowka, oujé