Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MarekTV
    Návrat na Solstheim... Veteráni z Morrowindu při pohledu na pajzlíky na divočácích a Telvanijské houbičky právě dostali příjemný záchvat ;)
    • Taky mám chuť si zase Morrowind zahrát *14*
    • No to si piš! Domy, silt striders, přerostlý houby, goblini na prasatech, ... Stahuju, ať už je příběh jakejkoliv :-)
      • MarekTV
        Sakra, nějak mi kapají tekutiny z úst a očí, jdu si ten skvost znovu nainstalovat!
  • Preed
    Vidim,ze ste si zobrali k srdcu tie diskusie,troll diskusny zmazany celkom rychlo ;p a Skyrim,no vyzera to celkom epic,mozno sa ku nemu vratim,prestalo ma to bavit po 100 hodinach a mam tam toho este kopu.
    • čekám na mody...jinak jsem na tom asi jako ty
      • Preed
        Ja cakam,ale mozno som sa uz dockal len o nom neviem,na nejaky mod ktory nejak komplexne zvysuje obtiaznost,par som ich nasiel ale ked to iba zdvyhne dmg alebo hp tak je to celkom na nic,proste ta hra sa stala prilis jednoducha a pribeh nepribeh,prestal som to hrat.
  • Malleth
    No nevim....moc těch gameplay záběrů z lítání neukázali. Nebudou ty přelety dělaný jen jako cutscéna?
    • no ja práve by som sa divil keby to bolo len cutscéna.
      • Malleth
        Podle mě tam to lítání dali, aby mohli říct že to ve Skyrimu jde a že poslouchaj fanoušky, ale bude to tak hnusně udělaný a nudný, že to radši neukážou. Uvidíme.
    • Lawliet
      Nedivil bych se tomu, ale byla by to škoda.
  • Osedláme draky a zařadíme zpátečku ;)
  • Bethesda tohle umí... udělat pěkné lokace a nadchnout audio-vizuálně. Vědí čím se zalíbí a je jedno jak moc primitivní gameplay to pak bude mít. A víte co? Mně je to jedno. Já si rád hraji, ať už v Dwarf fortress či ve Skyrimu.

Důležitý je jak ten slepenec, který tak mnohdy zbytečně rádi pitváme, podrobujeme kritice a hádkám, funguje jako celek. Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek...
    • Cahir
      " Je to trochu bizarnost, když ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála. Ale to je fuk - důležitý je celek..." - Jenže celek je z těch částí složen. Proto je Skyrim hrou, která svou monumentálností vyráží dech, ale při bližším zkoumání (po 40 hodinách...) vede ke zklamání.

BTW, zahraju si to samozřejmě taky. *1*
      • No já doufám, že to vyjde nějak v ČR s Dawnguardem pěkně na vánoce...
    • "ve Skyrimu nic z jednotlivých částí nefunguje tak jak by si vyspělejší hráčská obec přála"
      Muzes to trochu rozebrat?

(ne ze bych jinak nesouhlasil...)
      • Tak třeba Soubojový systém - koncept je jednoduchý a provedení není složité. To ale pak ani samotný boj. Stejně tak alchymie, Magie - všechno je to takový, aby neurazilo. A ve skrze to funguje u mně dobře a vlastně i těch xxxxx hračů, jenž to pořád hrají... Ale všimni si, že Bethesda nikdy neexperimentuje...
        • rhaegar
          Dark Souls to je hra u které mám napnutý nervy k prasknutí co na mě vyskočí z temnoty, Witcher 2 taktéž neméně skvělý... Skyrim je proti těmhle RPG klenotům výsměch.
        • Malleth
          Zrovna Skyrim je případ, kdy mi ovládání a soubojovej systém zkazil celou hru (i když příběh a vývoj postavy taky za moc nestáli). Záleží samozřejmě na hráči, co je schopnej překousnout a dost to závisí i na zkušenostech, ale když sem po dohrání Dark Souls sednul ke Skyrimu, přišlo mi to jak kdybych si koupil nějakou pre-alfu.
          • Tak je videt, nakolik je i takova vec subjetivni.
            Mne se soubojovej system moc libi, oproti jinejm fantasy RPG, ktery jsem hral (takze vlastne mozna jen Dragon Age a Zaklinac :) mi sedi variabilitou, ale i autenticitou.
            Je to vlastne takovy FPSko, a hraci zatizeny na taktizovani samozrejme utrou.
            Ale ja, tichoslapek, si vzdycky co slo lukem ustrilel z dalky sneakovite, prozrazenej zacal metat kouzla, a az v pripade nutnosti tasil melee.
            A i ten mec se stitem bavi, mozna proto, ze je jen obcasnym korenim, vetsinou v nouzi, kdy kazdou tu prdu na stit fakt cejtim, a je to zivelny az beda.
            O ruznych kombinacich prava/leva ruka ani nemluvit. To myslim nikde nevideli ani mnohem protrelejsi fantasy bijci. S dobre nastavenejma zkratkama se dynamika boje krasne prelejva, a ja v tomhle proste vidim naopak jeden z velkych kladu, snad mam taky pravo na zivot :)
            Popravde ale nevim, jak by mohl byt realtime, "realistickej" soubojovej system lepsi. Ale mozna jsem si za ty desitky hodin uz proste tak zvykl, ze ani nevzpomenu, jak jsem to videl na zacatku.. Ale vsechno receny u me porad plati : P
          • Nj *1* Podobný jsem to měl po Zaklínačovy 2...
            • Malleth
              Svým kovářským skillem Skyrim asi nespasím *9*
            • Cahir
              Tak se vys*rte na boj a běžte se věnovat třeba kovářství! *1*
  • V Telvanských houbách budeme používat trampolínu místo levitace?? *8*
  • Hitler ps3-Jdi s těmi nacistickými keci doháje kdyby hitler vyhrál 2světovou tak by si tady nejspíš nebyl protože nacisti chtěli slovany vyvraždit.
    • You have been trolled. Have a nice day
      • Trollit takhle vážné věci je debilismus ne troling.
        • Pilgrim66
          Prilis mnoho lidi si plete demenci s trollingem. Troll je chytry a vynalezavy. Ne trapnej nouma co urazi.
  • Skyrim mam rad. Ale s tema vecnejma DLC ktery nejsou u nas k sehnani me lezou uz krkem.
    Na PS3 nejsou vubec , ale za tim bych spis videl brzky prichod noveho Xboxu , ne ze to nejde udelat. Co si takovy fanda Skyrimu ktery ho hral na PS3 asi priste koupi za konzoli ze:)
    Jinak litani na dracich mi prijde zbytecny pokud nebude mit nejaky smysl jako treba v Divinity 2 , jako mount na premistovani to je k nicemu. A jestli to pujde jen nekde tak je to k nicemu na 2x. Ale Bethesda umi celkem vymyslet fajn veci , tak treba to bude zajimavy.
  • Magister_Peditum
    Sakra, to se mrknem i Vvanderfell, když tam jsou ty dunmerský baráky v pustině? Ty, pokud si vzpomínám, na Soltsheimu nebyly. Na létající draky kadí pes, ale na tohle se opravdu těším! *4*
    • MickTheMage
      Cast Dunmerov co zdrhala z Morrowindu ked im na hlavu spadlo Ministry of Truth a spustilo vybuch Red Mountain (co spravilo z vacsej casti Morrowindu neobyvatelnu pustinu) ostala na Soltsheime. Plus Dunmeri dostali Soltsheim do daru od Nordov.
      • Magister_Peditum
        V tom případě nechápu proč používají stejná obydlí jako v Morrowindu, kde to bylo hlavně z důvodu popelových bouří. Asi svoji kulturu nezapřou. *15* A to nemluvím o "houbách" rodu Telvanni.
  • Koukám na trailer.. říkám si.. hmmm.. Pak mě zarazí... sakra nezmínil ten kouzelný dědeček v traileru jeden známej ostrov z datadisku pro Morrowind? ... Pak uvidím Netche, Dunmerské domky a Telvannské věže a dostane mě strašná nostalgie a super vzpomínky na Morrowind *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit