Ošklivá káčátka aneb Tyto loňské indie pecky byste si měli zahrát, i když nejsou krásné
-
Pár tipu navíc: Our Adventurer Guild je velmi příjemná věc, pokud tedy překonáte grafiku. Ale na to, že jde o práci jediného vývojáře, klobouk dolů.
Práce jednoho vývojáře je i Football Coach: College Dynasty, manažerská hra, kde vedete univerzitní tým amerického fotbalu.
Do EA bylo vydáno Urban Strife. Pokud se to autorům podaří, tak by tu mohla být náhrada za Dead State.
V EA je taky Voids Vigil od autora Boneraiser Minions. Tentokrát se pokouší trošku inovovat Brotato.
A v neposlední řadě vyšlo DLC k Suzerainu s názvem Kingdom of Rizia.
-
Díky za tipy, nějaké jsem neznal..
Nejlepší "ošklivá" hra stejně zůstává Baba is you.. (byť to není loňská hra)
-
...a Skald je kde?
-
-
To bylo tak strašně super, ale taky tak strašně depresivní. :D
-
-
okrem felvidéku nula bodov. ani jednu z predstavených hier nepoznám, dokonca som ju ani nezaregistroval. takže vďaka za zaujímavé tipy. niektoré určite vyskúšam aspoň na to také... večerné rekreačné objavovanie.
-
Svérázná estetika = hnusná a stará grafika.
-
Doplnil bych Bomb Rush Cyberfunk.
Velký loňský, teda teď už předloňský, překvapení bylo součástí mimojiné prosincového Humble Choice. Ošklivé jak pro koho, hra se snaží graficky imitovat éru PS2 her, stylizované retro grafika tj. jednoduché hranaté modely , cellshade kam se podíváš, spousta kýčovitých barev. Mě se líbí, ale určitě to není každýho.
Hra je převážně o tricích na skejtu či inlinech, zběsilý jizdě po cyberpunkovým městě i bitkách s policejními složkami. Ujetej funky cyber styl, plno zcela bizarních postav a hodně povedenej soundtrack.
Oddechová relaxační arkáda bez stresu a zabíjení. Spustil jsem náhodně odpoledne, vypnul když jsem zjistil, že už je noc, asi tak.