Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tobi_Darkness

    Na Redditu se píše o tom, že omezení platí pro kolekci a potom se ty hry budou prodávat každá zvlášť. Ale taky bych to radši měl nějak rozumně vysvětlený přímo od Nintenda. 

  • 0011

    Řekl bych, že to vymyslel vychytralý japonský PRista s cílem prodat víc konzolí pro lidi co chtějí mária ale váhají s koupí. Osobně chci stejně krabicovku, ale pokud mi z důvodu limitovaných kopií zruší předobjednávku tak holt koupím digitální verzi.

  • lipkozzi

    Ja si to napríklad kúpim hneď, pretože som na tieto porty dosť čakal a teším sa, že si ich na Switchi zahrám, exkluzivita - neexkluzivita.

  • Stormangels

    Je to jednoduché, když lidem řekneš že je to časově omezené a po té to už nikdy nekoupí tak se toho prodá víc a rychleji než když lidi ví že si to mohou koupit třeba za rok ve slevě atd. Si myslím že to stejně později budou zas prodávat a třeba i normálně. Jen sázej na to že lidi budou mít strach že si to pak už nebudou moct koupit tak to koupí hned.

  • spoock

    bylo by moc hezké, kdyby Nintendo tu omezenou dostupnost v eshopu vysvětlilo, tohle může vymyslet jen Japonec nebo vychytralý PRista

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit