Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z hraní Quantum Break vzbuzuje mírné rozpaky
12.8.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
na me to udelalo docela dojem, ale to i Watchdogs pred lety a jak to dopadlo...necham se prekvapit *4*
-
1. Tohle vyjde i na PC, stejně jako Alan Wake.
2. Engine (samozřejmě vylepšený) vypadá jako Alan Wake, vč. detailů jako lození po žebříku a v neposlední řadě kamera nalevo nebo napravo místo uprostřed, stejně jako AW.
3. Je schovaný, střílí po něm a kulky nadzvedávají dřevěná prkna... ehm ?
4. Proč se to nejmenuje Max Payne 4 ?
5. Umí říct i něco jiného než "Vidí ho někdo?" ?
Nicméně vypadá to, že by to mohla být zajímavá a dobrá hra, docela se těším. -
-
1. v tom pevne verím, len dúfam, že to bude skorej ako to bolo s alan wake-om
2. engine je úplne nový, v jednom interview to sám Sam Lake potvrdil
3. čo ti na tom príde zvláštne?
4. Remedy už nevlastní práva na Max Payne značku
5. určite áno, väčšina herných ukážok z press konferencií sú vo finálnej hre niekedy úplne zmenené
-
-
Bože vývojáři, vraťte se v hrách do FPS pohledu a dejte to na PC s k+m. Tohle běhání z krytu do krytu už mě vážně unavuje, hra ztrácí tempo a je to pořád to samé. Zlatej Brutal Doom.
-
Ten úvodní screenshot je Max Payne jak vyšitý.
-
-
Jede to na podobným enginu?
-
že? aj mne to silne evokuje max payna :)
-
-
boze na to video se neda divat kvuli tomu jak to ten tard hraje na gamepadu, 50 naboju na vojaka a z toho trefi sotva jednou,to by me vzdycky puknul po švu a napříč...
-
-
Proto tvůrci do hry dali hrátky s časoprostorem, aby si i na xbonu normálně zahrály střílečku, protože bez toho by to bylo na gamepadu nehratelný *15*
-
-
Me to prije hooodne podobne jak Alan Wake(akce v koridoru) jen stim, ze misto baterky upravujete casoprostor. Ale pokud to bude met kvalitni pribeh jak AW tak proc ne!
-
-
Ja som AW akurat teraz dohral a dobre to bolo! Aj AN malo nieco do seba.
-
-
já si hlavně užil tu serialovost, příběh a postavy byly prostě super a když jsem poprvé viděl, jak se blíží temnota a ty stíny mraků se začaly zrychlovat a obraz rozmazávat.. no atmosféra se dala krájet :)
-
-
-
Herná ukážka Quantum Break na mňa najprv zapôsobila celkom vehementne, ale potom sa ten užás vytratil a prišlo sklamanie v podobe repetetívnosti bojového systému, ale to isté som vravel aj keď som videl prvú hernú ukážku z alan wake a napokon, keď som sa odhodlal hru v roku 2013 vyskúšať tak sa z tej hry vyklula jedna z najlepších akčných hier s pútavým príbehom aké som kedy hral.
Nebudem teda robiť unáhlené závery a nechám sa kvalitným vývojárskym štúdiom Remedy prekvapiť.