-
No nevim. Když vidím poslední počiny v oblasti her, tak mám pocit že už jsem asi to nejlepší zažil. Nebo jsem na to moc starej :-(
-
-
nevím kolik ti je, mě 30 a nic zatim nepřekonalo Dune 2 :) asi je to umocněním vzpomínkama na bezstarostné dětství...
-
-
Nestala se někde chyba? není náhodou tohle až Dungeon Siege 3? :D :D jen do mě :D
-
No já nevím, hrozně mě to připomíná Torchlight, hlavně po grafické stránce a to tu spousta lidí kdysi na TL nadávalo jakou to má pastelovou "cirkusovou grafiku". Ale mě to byvilo takže se pomalu začínám těšit ikdyž nevím jestli se mám víc těšit na TL2 nebo Diablo :D *9*
Ale důležitá bude hratelnost což si Blizzard snad pohlídá -
http://www.youtube.com/watch?v=fI-WvgNOCls&feature=related
Nepřipadá vám to docela jednoduchý? Oproti kapitolovým bossům z dvojky?
Chápu, že je to 3 roky starý, ale myslim, že v tom rozdíl na konci zas tak velkej nebude. -
-
Když si vzpomenu, že jsem ve dvojce musel mít půlku nebo dokonce celý inventář plný lahviček abych mohl zabít bosse jako byl Baal a i to kolikrát nestačilo, tak tohle mi přijde strašně jednoduchý :-D.
-
-
Drtit jedno tlačítko kvůli lahvičkám .. so pro.
-
Toho bych se nebál, vždyť snad všechny videa na hry jsou ukazovaný s nesmrtelností
-
-
-
No dobře na grafiku už jsem si zvykl... Vzhledem k tomu že jsem "steamař" *1* tak bych si zvykl i a to že musíš bejt připojenej, ale co jim teda neodpustím, že Blizzardům vše děsně dlouho trvá...
-
vypada to hodne dobre, zda se mi to nebo trosku ubrali na komixovem nadechu od minula?
-
-
Ten byl jen v tvé hlavě ..
-
-
Poskakující svítící žabičky, skřítci nebo zombíci co si vylezou na záda a pádem dopředu způsobí monstrům z pekel poškození, tomu já řikám pekelná řežba s hutnou atmosférou. Barbar s tim kladivem byl docela k pousmání, myslim, že to kladivo bylo pořád moooc malý.
Grafika a design je to co tuhle hru z mýho pohledu zabíjí, nějaký aukce, odstranění skill pointů atd, to už je plivnutí do moře. -
-
ve 2jce byly taky takove srandicky a nikomu to nevadilo
-
Grafika a design zabíjí tuhle hru?Ach jak někdo může mít tak hloupý názor. V diablu o žádnou grafiku nikdy nešlo. A design vypadá normálně solidně.
-
-
Nešlo? Jak to myslíš, grafika, design, styl grafiky, to přeci vytváří okolní svět, atmosféru, že o grafiku nejde je jen otřepaná fráze, který snad nevěří ani ten co jí řekl, pokud by ti nevadilo ať by hra vypadala jakkoliv, tak promiň, ale to ti nevěřim ani omylem.
Grafikou jsme myslel jak styl a design, tak technickou kvalitu, ale na té technické stránce mi záleží nejméně, o tu mi ani tolik nejde, jak řekl člověk níže, jde o ty první dva aspekty grafiky. Blizzard už se stal obětí toho stylu, nic jinýho neumí a ani nemusí, protože jak je vidět, lidé to baští viz úspěšnost wow a spol. -
On nemyslel kvalitu grafiky, ale styl. Bohužel Blizzard grafici nic jiného než WoWlike věci vytvořit už neumí.
-
-
Kdyby bylo velký, další banda blbců by ječela, že je to přepísknutý, málo realistický, komiksový, atd...
EDIT: jo, ještě wow-like, díky za připomenutí avp8 *1* -
-
Pomalejší jedinec, že...
-
Měl jsem za to, že je ten sarkasmus dobře čitelnej... : ) Samozřejmě to byla na rážka na to, že to kladivo je velký jak tele a proporčně to nepůsobí dobře.
-
-
Sarkazmus v psane forme neni temer nikdy dobre citelny.
-
-
Ano, to je pravda, ne vždy se dá dobře poznat, ale snažil jsem se.
-
-
-
-
-
Vůbec mě to neoslovilo. Nemá to žádný šmrnc. Předchozí Diabla měla alespoň tísnivou atmosféru.
-
Asi tak nějak..
-
Nelíbí se mi, jak demon hunter, což má bejt ranged char, nevystřelí za celou dobu ani jeden normální šíp. Stále tam do nepřátel fláká nějakou červenou kravinu, celý to působí jak oslava Sylvestra, a ještě na krátkou vzdálenost. Z fám o tom, že silnější skilly nebudou mít cooldown pod dvě minuty, běhá mráz po zádech.
-
-
Videl jsi barbara? Z nej mam podobnej dojem...
-
V Diablo 2 také neměly skilly (i ty nejsilnější) cooldowny!!
-
-
Ale staly mrte many. tady mana nebude, jede to na jinym systemu. Tohle neni Diablo 2.
-
Měly, ale po dobu trvání efektu.
-
-