Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deathfish
    Myslíte že je možné, že to někdy vyjde i na PC?
  • Veskoslav
    Colony 9? Ale nejsem si jistý, to ti řeknu rovnou.
  • Veskoslav
    No konzoli (červená) byla darována jako dárek tetě. Teď to využívá jako fitness "trenéra":) Hry jsem buď prodal nebo daroval. Doma mám myslím už jenom Skyscraper a to byla strašná hra.
  • tak to si urcite vzpomenes kde najdou hlavního hrdinu když byl ještě male dite vid?:)
  • Dojí, ale hodně ty značky inovuje, takže ty hry jsou originální a skvělé. Nové Xenoblade vypadá opravdu zastarale, ale když se podíváš na Monster Hunter 3, tak člověk ještě může být rád, že to vypadá tak jak to vypadá...
  • Dneska za tolik neseženeš ani samotnou hru pomalu...nemáš ji někde ještě? :-D
  • Veskoslav
    Protože jsem měl konzoli Wii (za 1500, kdo by nekoupil ve výprodeji s 10 hrami zdarma), tak jsem měl možnost si ji zahrát.
  • Veskoslav
    To je jako omluva, že Nintendo má svou hlavní konzoli křáp? Jako nic proti, ale Nintendo kdyby nedojilo značky jako Mario a spol. tak už je dávno pod drnem. Se slzou v oku vzpomínám na skvělý Game Boy Color a Pokémony do něj.
  • vesko a jak vis ze předchozí dil byl skvely..jsi ho snad hral nebo jen papouskujes z internetu?

Jinak gratuluji games cz ze se problali z mnohaletého spanku a tuhle hru zaregistrovali. Ale chápu ze v době když jednicka vysla tak bylo frmol z kickstarterem a indie blbinama, a na skutecne hry nebyl cas. Nu, mate co dohánět..

PS: první dil vysel na Wii nikoliv na na WiiU
  • XorxoxTalarius
    Na to se daji rict jenom dve slova Wii U
  • Veskoslav
    Trailer moc pěkný. Předchozí díl skvělý. Ale když jsem viděl záběry z hraní+screenshoty, tak jsem se díval, jestli je rok 2015 a ne rok 2005. To je něco otřesného. Jako nic proti, může to být skvělá hra, ale co se týče grafiky, tak už teď je silně zastaralá a to hra ještě ani nevyšla....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit