Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cau, to opravdu potřebuju kreditku? nebo stačí česká debetka? Dík, rád bych přispěl!
    • amíci jsou zvyklí žít na dluh, takže maj většinou jen kreditky... stačí ti jakákoli platební karta podporovaná portálem (určitě visa, MC)
  • Podpořeno!!! Na pokračování jsem se dlouho těšil a tohle si nenechám ujít, akorát doufám, že Zoe bude vypadat časem lépe *2*
    • Ferdis2
      Podobne, táto séria za to proste stojí!!
      Inak verím, že bude časom petícia na Zoeinu plastiku. Nerád by som v tejto vysnenej gameske používal cheat na noviny... *1*
      • Papírovej Pytel DLC :D
  • Chci zpět pravou Zoë http://goo.gl/BZf0k *14*
    • Ja ne. Byla skvela,ale cas je neuprosny
  • Tak backnuto $150. Myslim, ze by to meli dat dohromady bez problemu, ted uz jenom pockat do 2014 a doufat, ze Ragnar zase nevymysli takovy debilni cliffhanger. :-)
    • Podle včerejšího AMA by žádný velký cliffhanger tentokrát být neměl (příběh Zoe v Chapters skončí, další díl bude ASI jenom o April). A taky jsem dal 150 USD.
  • Hlavne ne "soubojovy system" z Dreamfallu. Ten to celkem zazdil.
  • Proc sakra Zoe tak zosklivela? Nelibi.
    • Cosi
      He na FAQ se píše, že Zoe přejde ještě výrazným faceliftem a pokud se nebude hodně lidí chtít piercing, tak ho odstraní, ale jinak prý je to z pozdější části hry a tvůrvi nejsou její rodiče a ona si může dělat co chce *4* Stačí sjet na konec hlavní stránky kde je FAQ průběžně doplňován.
    • Taky se děsím, když vidím, co s mou oblíbenou adventurní hrdinkou provedli *16*
    • Jo, to bylo první, co mě napadlo při pohledu na obrázek. A ještě s beďarem na nose ;-)
  • Zoe je krásná a roztomilá! *14*
    • Spis by me zajimalo, jak nakonec bude vypadat. :-D
  • *11*
  • Už majú 100 000!
    • 171K. Roste to ,roste
  • A je to tady zase. Kde je ta doba, kdy se platilo za hotové produkty ...
    • ucho
      tohle není předobjednávka. tohle je podpora lidí, kteří jsou ochotní zafinancovat vývoj nějaké hry... samozřejmě i s rizikem, že nebudeš s výsledkem spokojen... nikdo ti nebrání si počkat na hotový produkt a koupit až ten...
      • Pokud to berete takhle ...dřív hry vycházeli i bez toho a dneska už je pomalu 70% na kickstarteru a vyjdou jen pokud se vyberou peníze na vývoj. Je to jako kdyby tě mlatila banda narušených nácků, okolo šla policie, ale pomohla by ti až tehdy, když jim předem zaplatíš za použití obušku, nebo pistole.
        • ucho
          to skoro vypadá, že ta banda narušených nácků mlátila tebe, protože je to velmi jednoduché a ty to zjevně stále nechápeš... :)
          • Možná si jen drsnej týpek a nechápeš jak je s tebou vyjebáváno ... v diskusi si :) :) :) :) užij mě to srdce nerve protože já se směju vám a vaším rodičům kteří vám posílají na účet peníze který vyhazujete z okna
            • Jiny nazor nerovna se byt hloupy. Co mame pak rikat my? Mame jiny nazor a ty se nam doslova hned vysmivas ze nam rodice posilaji penize na utratu. To je jak jako od pubertaka..
              Jeste to s tebou zkusim. Pises ze je s nami vyjebavano. Jak presne?

Tve vyjadrovani i tve argumenty porad svedci jen o tom,ze nevis o cem mluvis. Vypada to ze chces mit jiny nazor za kazdou cenu,i kdyz zadny rozumny protiargument nemas.
            • Jsem hrdý na to že mám jiné myšlení jak většina lidí tady, to opravdu jsem. Jiný názor = být hloupý ... tak to si pak ty totální génius teda
            • Ty jsi vazne asi jenom troll. Neverim ze muze byt nekdo tak hloupy a jeste byt na to hrdy
        • My to tak nebereme. To je proste fakt.
          Penize z uctu se strhnou vzdy az ve chvili,kdyz k danemu datu je nasbirana pozadovana suma. Takze pokud se nahodou penize nevyberou,o nic neprijdes.
          A je snad jasne ze clovek ktery sponzoruje vyvojare,jim musi alespon trochu verit.
          Ale tve prirovnani je uplne mimo misu. Tad clovek dobrovolne prispiva na svou zabavu. Kdyz te to nezajima,prosim. Ale vazne nechapu s cim mas problem
          • Hry nejsou charita, podnikání je prostě něco jiného, když na to nemáš, tak se na to vy.... já kupuju zásadně hotový produkt u kterého si přečtu recenzi, prohlédnu videa z hraní popř. zahraju demo, vývoj hry je prostě riziko a kdo na to nemá neměl by se do toho pouštět, o to lepší je pak odměna když se toho prodá hodně. Co zatím vyšlo? Nic moc teda, na úrovni budgetovek v tescu a Wasteland tak dopadne taky, sice schytám spoustu mínusů ale za pár měsíců mi dáte za pravdu
            • To je zase hloupost. Ty vubec nechapes smysl podobnych projektu a placas tu nesmysly.
              Samozrejme se na Kickstarteru najdou i vyzirkove,kterym jde jen o penize,ale to uz je na hracich aby si dobre vybrali.
              A mimochodem-naprosta vetsina malych nebo strednich podnikatelu zacina s velkym dluhem u bank. Takze kdyby se ridili podle tveho nazoru(nemas na to,vy.. se na to),mohl by jsi rovnou pulku firem v republice zavrit.
              2heee-proc vubec resis neco,co stejne ocividne nikdy nedokazes pochopit?
            • danny_the_hound
              Ty si vážne myslíš, že vývojaŕi si svoje projekty financujú sami? Takto to funguje len u indie hier a tie sa musia uspokojiť s obmedzeným rozpočtom. U väčších titulov si najprv musia nájsť nejakého vydavateľa, ktorý hru zasponzoruje. Takže tak či tak musia o peniaze žobrať.
            • jaj on je tu i někdo normální ? :D Prostě nemám finance na podnikání, tak nepodnikám a nežebrám pro mě je prostě KS moderní verze žebrání. Ne sry lidi neberu vám váš názor, ale prostě ho nechápu :) Kickstarter je teď v "módě" tak si to podporujte, ale já se vám vždycky smát prostě budu.
        • Cosi
          Jo jasně, už vidím ty tvoje podklady, které říkají, že kickstarter má 70% podíl v herním trhu. *4*
          Na kickstarteru jsou hry na které by vydavatelé peníze nedali.

Navíc to s těmi nácky platí. Pokud nebudeš odvádět daně, tak policie nebude mít love na pochůzkáře, jejich výcvik a vybavení. Proto tam žádní nebudou.
          • Stejně můžu říct to že chci vidět tvoje podklady, které dokazují že těch 70% tam není .... *5*
            "Na kickstarteru jsou hry na které by vydavatelé peníze nedali." Jo tohle bývávalo kdysi, když o kickstarteru věděl málo kdo. Ale myslím, že to je jedno však pokud jsou lidi ochotní se nechávat oškubat od společností, které peníze mají, ale na co by je utráceli, když jim to zaplatí někdo jinej. Neříkám, že na kickstarteru nejsou projekty, které by jinak nevyšli protože na to peníze nejsou, ale ten boom s tim je teď prostě na můj vkus trochu mimo. Schválně kolik lidí vědělo o kickstarteru tak před rokem nebo dvěma ? Tuším že o dost míň jako teď. Pro toho podemnou (nějak mě nejde reagovat přímo) ---> http://cs.wikipedia.org/wiki/Domn%C4%9Bnka příště kvůli vám udělám přesný průzkum trhu abych to mohl v diskusi mít přesně ...
            • GlaDOS
              Kde je problém? Když má firma v portfoliu skvělé kousky a ukáže na Kickstarteru dobře vypadající projekt, je velmi pravděpodobné, že výsledný produkt bude taky kvalitní. Samozřejmě být nemusí, ale ten risk je pořád lepší, než když investor diktuje požadavky tak, že se ze hry polovina věcí vyškrtá a prodá jako DLCčka. Tvůj postoj je jak vidím "before it was cool".
            • Kdyz neco tvrdis, tak jsi to prave ty, kdo to ma mit cim podlozit a ne naopak.
    • GlaDOS
      To klidně můžeš, až hra vyjde (jestli se zasponzoruje).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit