Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Tady nemám co řešit. Longest Journey je pro mě vedle Broken Swordu nej adventura, Dreamfall jí ostudu neudělal a na pokračovaní se těším jako na máloco. Takže 20 dolarů právě odletělo směr Norsko...
    • též zasláno, za dreamfall, to je no-brainer *4*
    • Souhlas,az na to ze misto Broken Sword je u me na pomyslnem druhem miste Syberia. *2*
      • x_ander
        Syberia rozhodně stála taky za to. Třetí díl budu vyhlížet :)
  • sakra na pokračování už čekám tolik let krucipísek prosím lidi dejte jim ty prachy.U mě můžou počítat max 250 doláčama. *1*
  • Zoe je krásná a roztomilá! *14*
    • Spis by me zajimalo, jak nakonec bude vypadat. :-D
  • chudák holčina, co podlehla módnímu trendu a má zas nějakej bordel v ksichtě :)

nicméně asi zasponzoruju...
    • Nevsiml jsem si ze by to byl nejak vyrazny modni trend. Kdyby jsi mluvil o tetovani,tak souhlasim.
      Treba to ma sve opodstatneni. Tak nebo tak,ja s tim problem nemam.
      A hra samozrejme podporena *2*
    • montatatana
      Jo ten bordel me taky sere, snad ji do finale jeste upravi :)

Kazdopadne backnuto :)
      • Cosi
        Doufám, že Zoe se změní, pokud na ně budou tlačit hráči, tak by jim (nám) mohli vyjít vstříc.
  • Proc sakra Zoe tak zosklivela? Nelibi.
    • Cosi
      He na FAQ se píše, že Zoe přejde ještě výrazným faceliftem a pokud se nebude hodně lidí chtít piercing, tak ho odstraní, ale jinak prý je to z pozdější části hry a tvůrvi nejsou její rodiče a ona si může dělat co chce *4* Stačí sjet na konec hlavní stránky kde je FAQ průběžně doplňován.
    • Taky se děsím, když vidím, co s mou oblíbenou adventurní hrdinkou provedli *16*
    • Jo, to bylo první, co mě napadlo při pohledu na obrázek. A ještě s beďarem na nose ;-)
  • Už majú 100 000!
    • 171K. Roste to ,roste
  • Tak backnuto $150. Myslim, ze by to meli dat dohromady bez problemu, ted uz jenom pockat do 2014 a doufat, ze Ragnar zase nevymysli takovy debilni cliffhanger. :-)
    • Podle včerejšího AMA by žádný velký cliffhanger tentokrát být neměl (příběh Zoe v Chapters skončí, další díl bude ASI jenom o April). A taky jsem dal 150 USD.
  • Chci zpět pravou Zoë http://goo.gl/BZf0k *14*
    • Ja ne. Byla skvela,ale cas je neuprosny
  • Cosi
    Pokud to bude vypadat jako Dreamfall Chapters, tak je 850 000$ celkem málo. Takový nepoměr když Schafer chce na Psychonauts 2, 18 mega. Teď jen sehnat 125$ na fyzickou krabici.
  • Podpořeno!!! Na pokračování jsem se dlouho těšil a tohle si nenechám ujít, akorát doufám, že Zoe bude vypadat časem lépe *2*
    • Ferdis2
      Podobne, táto séria za to proste stojí!!
      Inak verím, že bude časom petícia na Zoeinu plastiku. Nerád by som v tejto vysnenej gameske používal cheat na noviny... *1*
      • Papírovej Pytel DLC :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit