Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vidím to tak, že nainstaluju jagged alliance 2 přidám nejnovejší release 1.13 a budu si užívat ultra realný taktický zažitek - pokud se alespon trosku približí reálnosti resp. propracovanosti 1.13 tak bych o nákupu JA back in action možná trošku popřemýšlel
  • Uz sa prosim pekne niekam strcte s celym realtimom s pauzou. Chcem tymto oficialne podekovat hochum z Altaru za znicenie UFA a zaroven poslat Danke schon do Nemecka za skazenie JA. Az bude tato hra neuspesna, tak potom bude dufam porada geniov, kde budu vsetci nechapavo krutit hlavami ,hladat dovod a pre istotu este vydaju dalsie dva diely s rovnakou chybou *10*.
    • jo presne kvuli tomu jsem to prestal sledovat
  • dyt to je jasny vzkaz za co nas nemci maj haha a stema zakonama a politikama co mame sme na tom hure nez ta bananova republika. Takze to sedi. Jinak na hru se tesim JA2 sem paril moc rad skoda ze sem uz i ty jmena svych oblibenych zabijaku zapomel. Jen jeden mi prichazi na mysl a to nejaky rusak ale byl hustej=)
    • Ivan Dolvich? super typek... btw i minulej dil zacinal v praze, konkretne v petrinske kavarne....
      • uzivatel1982
        Ivan Dolvich: You do not speak Russian? Ah, I miss days when Russia was at war with everybody.
  • ať už to bude mít jakýkoliv chyby, rád si tu hru zahraju k úctě ke starým dílům :)
    • Tak tohle je spravnej pristup to se mi libi *5*
      Je treba si uvedomit jednu vec. System Jagged Alliance 2 se vylepsit proste neda a co se tyce "sveta" a engine, tak se na tom nic zlepsovat taky neda.
      Pro JA je proste jedina spravna varianta a to klasicka sachovnice. Jak se to nekdo pokusi predelat do 3d plynulych plizeni 150 moznymi uhly apod, tak rozbije to na cem ta hra stoji.
      A to jsou vypocty, propocty, hazeni kostkou a statistiky.
      Tohle uz dneska bohuzel nikdo nedela, dneska se dela akorat grafika, klikacka, gamepad...

Ja to beru tak, ze se na to treba podivam, ale ze to previsi 2ku to si od toho fakt neslibuju, protoze JA2 mili zlati, ta zmenila muj zivot od zakladu *2*
      • Zayl
        Jo a proto 1.13ka a ostatní mody ten systém vylepšují a překopávají. *7*

Lepší engine by tomu neuškodil, ačkoliv máš pravdu v tom že perspektivu bych ponechal, ale s volnou rotací.
        • palmic
          V cem konkretne 1.13ka prekopava system JA2?
  • Vitekb
    Já teda moc nevěřím, že mi to přinese radost. Neviděl a nečetl jsem zatím nic, co by vzbudilo mou důvěru.
  • Jasně že dvojka taky začínala v Praze. A´t je to jak chce jak to vypadá je mi jedno. Rozhodně to není hnusné. A pořád je tu naděje že to bude Jagged Aliiance. No a když ne tak hol ne no. Dvojka se dá hrát i teď.
    • uzivatel1982
      Nerek bych, jen že se dá hrát. Ona je ve svým to nejlepší co se dá do dneška sehnat. ( a mod JA2 1.13) to posouvá ještě dál. Novej díl to bude mít težký.
      • jj s oběma souhlas. Dvojku mám ale o fous raději. Ale jednička je rozhodně taky super. O tom žádná.

Chtěl jsem jen říct že o grafice tohle není. A bude jedině dobře jestli se to povede.
    • I jednicka! Tu mozna jeste readsi :)
      • ...mam :)
  • No príliš tomu neverím, ale moc by som si prial, aby to dopadlo dobre. JA2 považujem za jednu z najlepších hier, aké som kedy hral.
  • Dvojka preci taky zacinala v Praze? Nejak dobre to na me ale nepusobi. Jednak Nemecko je z toho citit na sto honu. A za druhe to vypada jak hra, ktera ma mit uz sve misto na Good Old Games :)
    • Pokud se to bude hrát jako dvojka nebo jednička tak podobnost ničemu přeci nevadí, ne? Já se na to těším, o předchozí hry jsem přišel při stěhování a tak koupím alepsoň tohle, než seženu i původní díly.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit