Přejít na výpis diskuzí
Osvobození Arulca v nové Jagged Alliance začíná v Praze
8.12.2011 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Já vím, že to dělají Němci, ale ten Enrico Chivaldori zní (a vypadá) jak nějaký gestapák. A real-time s pauzou se někomu může líbit, já jsem proti. Článek navíc nezmínil, že už spousta lidí podepsala petici proti real-time systému u JA:BiA - i když teď už je asi pozdě na změnu, když to chtějí vydat v únoru.
-
Já teda moc nevěřím, že mi to přinese radost. Neviděl a nečetl jsem zatím nic, co by vzbudilo mou důvěru.
-
ať už to bude mít jakýkoliv chyby, rád si tu hru zahraju k úctě ke starým dílům :)
-
-
Tak tohle je spravnej pristup to se mi libi *5*
Je treba si uvedomit jednu vec. System Jagged Alliance 2 se vylepsit proste neda a co se tyce "sveta" a engine, tak se na tom nic zlepsovat taky neda.
Pro JA je proste jedina spravna varianta a to klasicka sachovnice. Jak se to nekdo pokusi predelat do 3d plynulych plizeni 150 moznymi uhly apod, tak rozbije to na cem ta hra stoji.
A to jsou vypocty, propocty, hazeni kostkou a statistiky.
Tohle uz dneska bohuzel nikdo nedela, dneska se dela akorat grafika, klikacka, gamepad...
Ja to beru tak, ze se na to treba podivam, ale ze to previsi 2ku to si od toho fakt neslibuju, protoze JA2 mili zlati, ta zmenila muj zivot od zakladu *2* -
-
Jo a proto 1.13ka a ostatní mody ten systém vylepšují a překopávají. *7*
Lepší engine by tomu neuškodil, ačkoliv máš pravdu v tom že perspektivu bych ponechal, ale s volnou rotací. -
-
V cem konkretne 1.13ka prekopava system JA2?
-
-
-
-
Působí to dost amatérsky.
-
Tak hosi jestli to podelate vite co Vas ceka.... muj kamos Razor v 1:00 v noci ve dverich loznice s macetou v ruce *16*
-
-
Razor...you are my hero:)....
-
-
Damn guns. Knife never runned out of Amo1
-
-
-
Teraz asi JA2 fanušikov sklamem. Ešte donedávna som túto hru sledoval.
Nebudu sektory, ale len akési miesta zaujmu. Prístup k tomu čo nakúpite u bobyho skadekoľvek, takže sa po to nebudete vraciať do Drasenu. Nebude sa dať voľne zničiť čokoľvek, nebude sa dať stryhať plot kdekoľvek, ale len na špecifických miestach. Bude to realtime s pauzou, takže žiadne zameriavanie ako v JA2. Jeden čas sa zvažovalo, že hra bude bez FOG OF WAR.
Tu je link na Forum: http://boards.jaggedalliance.com/, je anglicke aj nemecke. -
Nemáte někdo tip na podobnou hru? JA2 jsem hrál asi před třičtvrtě rokem a nechce se mi to jet znova. Moc se mi líbila hra Silent storm a poslední díly série UFO měli taky něco do sebe. Tak jestli mi můžete doporučit nějakou podobnou pecku.
-
-
Takovych her je fura, ale hlavne na konzolich a handheldech, treba na psp http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html?m=1
Na pc z toho co nezaznelo je mimoradne kvalitni fallout tactics.
Jinak ja jsem velky fanousek tahovych taktickych her a znam kde co. A musim rict, ze mi realtime nevadi, kdyz lze zapauzovat a rozdavat prikazy. Je to pak prirozenejsi. A pokud zustanou zachovany kvalitni a propracovana pravidla, tak s tim nemam problem. Idealni je, kdyz lze zpomalit cas, jako treba v the fall, the last days of gaia. -
Silent Storm
-
No možná ještě The Fall Last Days of Gaia. Ale to je už něco trochu jiného než JA.
-
night watch.. je to myslim silent storm engine. ale bude to spis prumer
-
Série Commandos, mě napadla jako jediná, co jsi nevypsal... Jinak asi už nic
-
-
dyt to je jasny vzkaz za co nas nemci maj haha a stema zakonama a politikama co mame sme na tom hure nez ta bananova republika. Takze to sedi. Jinak na hru se tesim JA2 sem paril moc rad skoda ze sem uz i ty jmena svych oblibenych zabijaku zapomel. Jen jeden mi prichazi na mysl a to nejaky rusak ale byl hustej=)
-
-
Ivan Dolvich? super typek... btw i minulej dil zacinal v praze, konkretne v petrinske kavarne....
-
-
Ivan Dolvich: You do not speak Russian? Ah, I miss days when Russia was at war with everybody.
-
-