Přejít na výpis diskuzí
Otestujte World of Warplanes a Counter-Strike
23.2.2012 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
Jedná se o WoW..
-
Chci se zeptat stahl jsem klienta tam se mi stáhly akr´tualizace a kdyz to potom spustim tak se mi restartuje PC tak se chci zeptat jestli to treba dela ta aktualizace nebo to delá jen mě díky...PROSIM O ODPOVED
-
Když jsem se zaregistroval do WoW, jakou mam šanci že mě vyberou a za jak dlouho chodí odpověď?
-
Vypadá to zajímavě, myslím, že kempení ve WoW nehrozí a zalétat si s proudovými letouny může být zábava, podle tohohle infa tam bude dost letadel http://militaryrange.blogspot.com/2012/02/world-of-warplanes-preview.html
-
Narozdil od tanku, litacich her je poradna hromada a to jak arkad tak simulatoru. Jediny co drzi spoustu lidi u WoT je prave a jen to, ze zadna jina tankova hra tu neni. Ale jestli budou letadylka supportovany stejne "kvalitne" ... tak to bude hrat par zoufalcu. Uz se tesim az se stihacka zasekne o mrak ...
-
Odpoved je jednoducha, rekneme ze letadylka budou ofiko po 2 letech "ostreho" provozu tanku => lodixky budou za dasli dva roky po ostrym spusteni ledadylek. A WG bude doufat, ze lidi ktery odejdou od tanku prejdou na letadylka a pak na lodicky ...
-
Mno jestli je v planu taky kaslat na bugy jako u wot, tak potes koste ...
Napr slibovany "unorovy" patch 0.7.2 bude podle vseho nejdriv v dubnu ...
Uz se tesim jak bude napr F86 Sabre stat proti nejakymu prvovalecnymu dvouplosniku ... -
V letadlech by mělo být i Japonsko. Na ty se těším.
-
V plánu je 100 letadel pro každou ze 3 velkých frakcí (USA, Rusko, Německo) a spousta dalších menších nározů po pár zajímavých letadlech. Není možné tam nedat prototypy. A btw ve WoT je jich taky 40% prototypů, protože tanky tier7+ se zpravidla vůbec nevyráběly, nebo jen v minimálním množství. Zvlášť německo má prototypů nejvíc.
-
Je to naprd .. například některé otázky jsou dost zajímavé .. a co mě na hře mrzí a štve že tam jsou stíhačky jestli se nepletu z korejské války a protopy ... wtf!! bylo letadel jak sra. a oni tam daj prototypy ....
-
tady mate instruktazni video jak znicit ve WoT ruskej KV2 =)
http://www.youtube.com/watch?v=Doc5QIWY-Uo&feature=related -
Kv je moj best tank, zatial rekord 9 zarezov v jednej bitke s ZIS6 kanonom... hufnica je fajn ale strasne dlho zatahuje a ten polminutovy loading nic moc... zato zis6 vie dat aj 400 damage na ranu a s hydraulickym nabijakom je to aj rychly kanon
-
Myslim že jo, ty jména zmátla i mě(Chvíli jsem nevěděl co je co). Takže když se někde dozvím o jednom, můžu ve výsledku skončit u druhého aniž bych o tom věděl.
-
Přesně tak!
Včera v jedné bitvě jsem s VK3001 sundal Tigra II, IS-4 a E-50, všechny jsem "dokousal", támhle 10%, támhle pás, kritický a pak 5%, ale ten pocit je naprosto někde jinde! Nestává se to každý den, je to vyjímečná situace, ale ten pocit jednou za čas je naprosto k nezaplacení. -
Huh trochu zavádějící info -
pro beta test World of Warplanes je třeba mít tankový účet, je možné si ho vytvořit.
Poté je nutné vyplnit dotazník a pokud je dotazník správně vyplněn tak čekat, jestli člověk nebude v tom malém procentu lidí které vylosujou. -
Takovéhle příspěvky jsou opravdu dost mimo, Wot hraju od počátku betatestu a matchmaking nikdy nebyl lepší než teď (Lowe nastupuje do stejných bitev jako IS-3, nebo TigerII), osobně pevně doufám že budu mít možnost nastoupit i s dvouplošníkem proti pořádným stíhačkám a zažiju podobně slastný pocit jako když s Tigrem dostanu Mause ;)
-
Dá se ubojovat všechno, nevidím problém s bojem o dva tiery víš... Je to jako si stěžovat, že je nefér, že TD a MT jsou v jedné mapě, protože MT může TD objet a TD může zlikvidovat MT na dvě rány... Dobrý team, to je problém, když je špatný, je jedno, že jste o dva tiery víš.
-
Co to povídáš?
Mám Lowe a Tigra... S Lowečkem jsem stál už proti třem mausům v jednom teamu, jednou bylo do půlky jen desítkový tier... Tyhle stížnosti na premium tanky jsou naprosto z cesty... Když si chceš stěžovat, ve hře jsou dva tanky (na německé stráně například nA), které mají matchmaking chybový a nastupují i proti tieru 10. -
BoB, tam malo byť IL2:COD *12*
-
Mam vsechny tier 10 a lowe potkavam normalne.Ja vidim problem v hracich,kolikrat evidentne slapsi tym vyhraje.