Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    WoWP bude asi fail (tady je veliká konkurence narozdíl od tanků), zajímají mě spíše lodě.
    • Anal.S
      World of Planes
    • Veliká konkurence? Kde?
      • MarekTV
        Mám pocit, že vychází i World Of Planes. Ti budou klást víc na realističnost, bude to spíše MMO simulátor :) celkem by mě zajímalo, co z těch dvou názvu lidi znají víc, mně přijdou sympatičtější hoši z Wargame.
        • Mno vzhledem k tomu,ze jedna hra bude spise simulator,zatimco ta druha bude vicemene arkada,tak si nemyslim,ze by si nejak vyrazne konkurovali.
          • Narozdil od tanku, litacich her je poradna hromada a to jak arkad tak simulatoru. Jediny co drzi spoustu lidi u WoT je prave a jen to, ze zadna jina tankova hra tu neni. Ale jestli budou letadylka supportovany stejne "kvalitne" ... tak to bude hrat par zoufalcu. Uz se tesim az se stihacka zasekne o mrak ...
          • Myslim že jo, ty jména zmátla i mě(Chvíli jsem nevěděl co je co). Takže když se někde dozvím o jednom, můžu ve výsledku skončit u druhého aniž bych o tom věděl.
  • Podarilo sa už niekomu dostať do Warplanes? Testík som myslím urobil, ale klienta ešte stiahnuť nedovolia, musím čakať *9*
  • MarekTV
    Co víc k tomu říct...V tancích už řádíme moc dlouho, jdem si pro oblohu! Jsem hodně zvědavej, jak se to bude hrát, aspoň to nebude jak ve World of Tanks, kde se všichni schovávali ve křoví a "sniperovali". Sakra, vlastně to byla moje oblíbená taktika.
    • já bych to odhadl, že zhruba polovina bitev je o kempení a to hlavně u t2-7. ale vždycky je to hlavně o konkrétním týmu, např. klanový války jsou naprosto úžasný:)
      • MarekTV
        Ke klanovým válkám jsem se ještě nedostal, sám se považuju za jelito, neumím zaměřovat, neumím manévrovat, sem tam do někoho nechtěně vrazím...:) teď momentálně hraju za T-28, a je to celkem peklo. Ale co bych neudělal pro to, abych dostal konečně KV. Té zrůdy se bojím jak nevím čeho.
        • ze začátku budeš asi zklamanej, je děsně pomalý a dělo nic moc, ale až si vytrénuješ posádku a namontuješ to tier 7 dělo (myslim), tak pak je to super tank, podle mě je to nejlepší tank na vydělávání kreditů. Jinak někdy zkus to 152mm dělo, to se tě pak bojej i o dost vyšší tiery *1* akorát se nabíjí půl minuty :D
          • rancor1223
            A KV s nim sejmeš na jednu ránu *1*. Kdo nikdy neměl KVčko, nemůže říct že je pravý WoT tankista *1*
            • Kv je moj best tank, zatial rekord 9 zarezov v jednej bitke s ZIS6 kanonom... hufnica je fajn ale strasne dlho zatahuje a ten polminutovy loading nic moc... zato zis6 vie dat aj 400 damage na ranu a s hydraulickym nabijakom je to aj rychly kanon
            • MarekTV
              Ono jak já uvidím KVčko, tak se mu snažím vyhnout, zvlášť když má ten opancéřovanej kontejner s obrovským dělem. Leckdy se mi zdá, že má pancíř i na výfucích :D na ranu ničí skoro vše co mám (Marder II, Hetzer, Stug III vydrží rány 2...)
    • rancor1223
      Ona je to kolikrát (bohužel) jediná fungující taktika, zvlášť když zbytek týmu kempí taky...
      • MarekTV
        Proto obdivuju lehké tanky, ty leckdy vtrhnou do nepřátelské základny a pak tam shoří. Bohužel, než se ale spoluhráči rozkoukají a začnou střílet na spotnuté nepřátele, ikonky zmizí...
        • Jo jo, je radost pozorovat, když se lehký tank šikovně prohání mezi mnohem těžšími obludami protivníka, které marně otáčejí své pomalé věže.... *4*
  • rancor1223
    WoT jsou super (až na jebnutý matchmaking), takže WoWP určitě zkousím. Ta přihláška je pěknej test znalostí *1*
    • Anal.S
      Já problém s matchmakingem nikdy neměl. Jediý co mě vytáčí, je zvýhodňování premium tanků v matchmaking systému.

Třeba takový tier 8 heavy premium tank Löwe, se nikdy nemůže v bitvé potkat s Tier 10 tanky, zatímco cokoliv jiného z Tieru 8 je potkává celkem pravidelně. No, ale to je cena za hraní zdarma :/
      • Takovéhle příspěvky jsou opravdu dost mimo, Wot hraju od počátku betatestu a matchmaking nikdy nebyl lepší než teď (Lowe nastupuje do stejných bitev jako IS-3, nebo TigerII), osobně pevně doufám že budu mít možnost nastoupit i s dvouplošníkem proti pořádným stíhačkám a zažiju podobně slastný pocit jako když s Tigrem dostanu Mause ;)
        • Přesně tak!

Včera v jedné bitvě jsem s VK3001 sundal Tigra II, IS-4 a E-50, všechny jsem "dokousal", támhle 10%, támhle pás, kritický a pak 5%, ale ten pocit je naprosto někde jinde! Nestává se to každý den, je to vyjímečná situace, ale ten pocit jednou za čas je naprosto k nezaplacení.
      • Co to povídáš?
        Mám Lowe a Tigra... S Lowečkem jsem stál už proti třem mausům v jednom teamu, jednou bylo do půlky jen desítkový tier... Tyhle stížnosti na premium tanky jsou naprosto z cesty... Když si chceš stěžovat, ve hře jsou dva tanky (na německé stráně například nA), které mají matchmaking chybový a nastupují i proti tieru 10.
      • To je bohužel normální i s premium účtem. Ono bojovat proti tanku co je o Tier výš je znát co pak teprve bojovat například s Tier 6 proti Tieru 8-9. Jen doufám ze balanc v tomhle ohledu bude u jejich dalších dvou projektu na jiné úrovni...
        • Dá se ubojovat všechno, nevidím problém s bojem o dva tiery víš... Je to jako si stěžovat, že je nefér, že TD a MT jsou v jedné mapě, protože MT může TD objet a TD může zlikvidovat MT na dvě rány... Dobrý team, to je problém, když je špatný, je jedno, že jste o dva tiery víš.
    • Haha, ta přihláška mě odradila .. *15*
    • MarekTV
      Matchmaking je šílenej, ono je to někdy dané tím, že si dva kámoši navzájem pomůžou (v bitvě, ne v něčem jiném :D), takže udělají grupu (jeden s Leichtraktorem, druhý se Shermanem) a přihlásí se do fronty...a pak tam musím se svým slaboučkým Marderem dělat škrábance na Tigerovi. Škoda no.
      • Takové individua co si dají do čety T1 a T5+ by měli banovat. Zbytečně díky nim celý tým v 99% prohraje.
  • Asharak
    Super ! Další! No snad se dostanu alespoň do jedné hry co chci *15* btw dík games.cz! *14*
  • tak warplanes zkusim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit