Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za me dobry :D

Pokud vam ale vadi cernosi jako Veskoslavovi tak rozhodne doporucuju nekupovat.
  • Lukass
    Dostal sem presne co sem cekal, mozna su jeste vic nadsene nez sem si myslel, po 5 hodinach v bete je to jasna koupe. Jedina vec co se me nelibi je ovladani letadel, to me fakt nesedlo.
    Zbrane paradni, vozidla paradni, pocit ze strelby skvele. a zabiti bodakem v amoku je sakra zabavny.
    A jeste doladit fyziku vozidel, obcas dost hapruje. Jako veteran serie musim rict ze Battlefield 1 je perfektni hra a perfektni Battlefield *3*
  • Vogon
    Jsem člověk co online FPS hraje zřídkakdy, tohle mě ale baví neskutečně, obzvláště hraní za kavalérii.
  • Dopr**le ku**a co je to tu za ko**ty?! Tak vy si nejdřív stěžujete že tanky a vozidla jedou rychle jak prase a že je to "historicky neautentické" a teď si zase stěžujete že je to moc pomalý....vy fakt nevíte co chcete, jste jenom stádo ovcí bez vlastního názoru. *7*
    • A jses si jistej ze to byl jeden a ten samej clovek?
    • Tam jsou nějaké tanky? *5*
      • Hráls to?
  • Moc pěkná hra. Hned jak jsem to zapl jsem si řekl WOW. Když na mě poprvé najel obrněný vlak a ja se musel schovávat v první nejbližší vesničce. Oproti ostatním dílům je to zas něco jiného. Je vidět jak se hra postupně zlepšuje a co jinýho asi taky že. To ať si každej slepej říká co chce. Auta a letadla jsou pomalá. Žádnyho velkyho rychlika jsem zatim nepotkal. (to co tady všichni nadavali podle videi a vedeli prd) A že pistole zabije na tři rány to mi přijde taky normální se zkuste nechat 3x postrelit a uvidime jestli přežijete. Takže vyvaženost mi přijde dobrá. Jediný je opravdu ten respawn a běhání což se nezměnilo už snad od trojky. Chtělo by to trochu zpomalit hráče celkove. Jinak za mě super. Bohužel těch her vychází hodně takže člověk bude mít problém vybrat.
  • Chodím sem ze setrvačnosti, zlatej zing. Viz. uvodni obrazek exportovanej. exportovat do RGB ne do CMYKU proboha... Hrajete se na prémiový médium, tak by to tak mělo vypadat.
  • Odehráno cca 5 hodin. Můj dojem - klon SW a BF, trochu více do BF. Snipování je překvapivě velice jednoduché. Pistole zabije na 3 rány. Tanky a letadla neskutečně pomalé (kdy tvrdí, že tanky si to sviští po bojišti je blázen nebo slepej). Tanky jsou hodně OP, pokud jsou plně obsazené a nejsou v něm úplní trotli, tak je prakticky nezničitelné. Ale to by mi nevadilo. Grafika a zvuky samozřejmě absolutní pecka - ostatně jako vždy. Spawn systém je v podstatě stejný jako v předchozích BF. Samozřejmě to počítání tiketů nehledě na zabití je naprostý nesmysl a doufám, že to změní. Nepříjemný ženský hlas jde změnit na mužský - ten už se dá poslouchat. Přiřazení kláves - key binding v menu (pro ty, kteří tam naházejí jen nastavení gamepadu - trvalo mi hodinu tohle odhalit :-) Srovnám to s dojmy ze SW - tam mě beta v podstatě vůbec nebavila, hra je nesmyslná arkáda s úžasným vizuálem. BF1 mě přijde stále více jako BF, kde stále platí variabilita, používání techniky a tříd, tím pádem nabízí zajímavé situace jak to už v BF hrách chodí "Only in the Battlefield". Za mě zatím v cajku, baví mě to. Po několika hodinách mě to odpojilo od EA serverů a psalo mi to že jsem off line, jinak BF4 normálně běžel, tak nevím, jestli jim spadly servery nebo někjaký útok?
    • Servery byly včera pod DDOS utoky
      • Co je to DDOS útok? Vážně to nevím.
        • To je kdyz to někdo zapne na pod MS Dosem. *5*
        • Tak to bys vážně měl zkusit google.com, trumpeto.
          • Já vím, že si to můžu vygooglit, ale mezi lidmi probíhá i taková věc, které se říká komunikace. To ještě v dobách, kdy neexistoval internet, to se lidé takhle spolu bavili, psali si, komunikovali. Asi jsi tuto dobu nezažil, budiš ti odpuštěno, ale já raději komunikuju než jen vyhledávat jak stroj. Díky.
  • Pc verze po stažení hned normálně jela, ale je tam 1 mapa, což je i na betu docela málo, hra je takový mix mezi BF4 a Star Wars ale spíše více SW, graficky je to parádní ale EA,DICE s grafikou nikdy problém neměl (BF3,BF4,SW,Hardline) takže dobrá grafika se dala čekat, jenom mi nesedí zbraně a jejích funkčnost v této hře, nějak nechápu, když vás zabije nová sniperka v BF4 s 21 století na jednu ránu, tak proč by vás nezabila i stará s 1.sv ? to mi přijde stejně jakoby vás bolelo víc kdyby vás trefil někdo 9mm než starým Coltem, jinak táhle hra bude mít v recenzích 8/10, bude tam základní balíček map a za dokoupení budou časem další... klasika to asi nepřekvapí už nikoho... ale za mně to není lepší než BF4 a ani nemůže být co se hry týče, technickou stránkou ano ale herně určitě ne ...
    • Obzvlast kdyz ty stare zbrane casto pouzivaji uplne stejne raze (7,62x54R), nebo raze silnejsi (8x57), nez ty nove :)
  • Je to uplně stejné jak Battlefield 4 akorát graiku to má jak Battleront (což je ai jedné plus oproti BF4), jinak letadla a tanky šíííleněěě pomalé, zbraně jen jinak vypadají ale střílejí jako ty moderní z BF4 koník to nevytrhne... Je tam málo vozidel/letadel a uvidíme co loďky až bude plná hra, ale starej dobre BF4. Navíc to zas bude jak z Battleront, čtyři mapy a pak doupovat - to už je ale klasika. Škoda.....
  • Fanboys to tu pekne obhajuji. Schvalne kdo si pamatuje legraci u BF 1942 a BF2. Klidne bych ty hry bral jen s lepsi grafikou.
    • 1942 me minula, ale dvojka byla v podstate moje prvni ciste onlinova strilecka a nahral jsem se ji hodne (o dost vic, nez pozdeji trojky, ctyrku jsem vynechal). A velice dobre si vzpominam, jak "veterani" 1942 na dvojku drzkovali, ze je to moc rychly, zbrane jsou moc "no skill" megapraskovy, kazdy pobiha s noob tube etc. V podstate s kazdym prichodem noveho Battlefieldu se ten stary stava "starym dobrym".
      Ale to samozrejme funguje i u jinych serii.
    • Taronyu
      Ja som tomu dal pár hodín, ale nejak ma to nechytilo. Idem si ja pekne hrať BF2 kde sú aj dnes stále natrieskané servery :D
    • Pamatuju a 1942 stále hraju už od jeho počátků bez ohledu na grafiku a s Bf1 představ si nemám problém. Takže to tvoje veliký "veteránství" asi nebude tak úplně dokonalý...
    • Celý roky čekám na commander mód jako v BF2.
      To byl ještě Battlefield, teď je to spíš Battleyard
      • Vzdyt ten mod v BF4 je. Muzes delat prakticky to same co v BF2 a navic je tam vetsi variabilita. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit