Přejít na výpis diskuzí
Otevřená beta Battlefield 1 běží na PC, Xbox One i PS4 - zatím je to pěkná mela
31.8.2016 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Tak to nemužu spustit. Mám grafiku AMD HD 6870 a hra mi píše že mam zastaralé ovladače grafické karty, ale pro mojí grafiku žádné nove už nejsou. Poslední je z 29.7.2015 nedá se to nějak obejít? Nebo kde najdu novější?
-
-
a splnujes vubec minimalni naroky? ja nekde zahlid, ze na to je potreba od amd nejmin 7870 nebo 7770 crossfire
-
-
nema problem len EA ale aj Blizzard a ich start noveho datadisku WoW :/
http://www.product-reviews.net/2016/08/31/poodlecorp-ddos-takes-ea-blizzard-servers-down/ -
-
Novy datadisk uz vysel 8o? To jsem ani nezaregistroval. Nejvyssi cas oprasit starej account, nabrousit sekyru a vydat se vstric novym dobrodruzstvim.
-
-
před-objednávku jsem udělal hned, jak se to objevilo. Byl to risk, ale vyplatil se. BF multiplayrem nezklamal, ba naopak ještě to vylepšil. A teď tiše doufám, že kampaň bude konečně výborná.
-
Za mne to ale VYPADA UZASNE. Jen skoda ze, tam kde zrovna jsem je internet uplne na prd, takze si o rani FPS muzu nechat jen zdat...
-
Place in Queue 1 po 90 minutach zkouším jiný server place in queue 1 a po dalších 60 minutach to balím. Za mě panove z EA za 5. Pěkná traparna :o) takže HF GL .
-
-
DDOS utok... je to len BETA nema este dost ochran :*
-
-
Koukal jsem na nějaký videa a nic moc vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,.........
-
-
Sorry. To jsem byl asi já. *1* Ne, fakt nejsou sniperky, tak silné. Spíše naopak. Když jsem si dal 5min. duel s nepřátelským sniperem, tak bylo dost těžké se trefit přímo do hlavy (musí se nadsazovat). A zabít sprintujícího vojáka je také těžké, kvůli pomalejší rychlosti střel. Díky tomu, že sniperka už nedává one-shot kill (dává jen při headshotu) se vyselektují casual snipeři a zůstanou jen ti opravdu zruční hardcore lovci.
-
Ja videl jina videa a nic z toho co popisujes jsem nevidel.
-
Blbost, zahrej si to a uvidis sam.
-
-
Moc pěkná hra. Hned jak jsem to zapl jsem si řekl WOW. Když na mě poprvé najel obrněný vlak a ja se musel schovávat v první nejbližší vesničce. Oproti ostatním dílům je to zas něco jiného. Je vidět jak se hra postupně zlepšuje a co jinýho asi taky že. To ať si každej slepej říká co chce. Auta a letadla jsou pomalá. Žádnyho velkyho rychlika jsem zatim nepotkal. (to co tady všichni nadavali podle videi a vedeli prd) A že pistole zabije na tři rány to mi přijde taky normální se zkuste nechat 3x postrelit a uvidime jestli přežijete. Takže vyvaženost mi přijde dobrá. Jediný je opravdu ten respawn a běhání což se nezměnilo už snad od trojky. Chtělo by to trochu zpomalit hráče celkove. Jinak za mě super. Bohužel těch her vychází hodně takže člověk bude mít problém vybrat.
-
Tak jsem to zkusil, můj první BF, a už to nezapnu. Mám stejné pocity jako z nového battlefrontu, který jsem hrál také jen betu a stačilo mi to... jdu si radši zahrát LoLko, tam to aspoň můžu trolit a hejtit *6*
-
Za me dobry :D
Pokud vam ale vadi cernosi jako Veskoslavovi tak rozhodne doporucuju nekupovat. -
Neví někdo jak dlouho beta poběží? děkuji
-
-
Do 8 zari.
-