Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samuel.polak
    nema problem len EA ale aj Blizzard a ich start noveho datadisku WoW :/
    http://www.product-reviews.net/2016/08/31/poodlecorp-ddos-takes-ea-blizzard-servers-down/
    • Novy datadisk uz vysel 8o? To jsem ani nezaregistroval. Nejvyssi cas oprasit starej account, nabrousit sekyru a vydat se vstric novym dobrodruzstvim.
  • samuel.polak
    no a uz to nejde... DDOS utok :/
  • Podle mě absolutní debilita, EA co neumí připravit servery a nejde se ani připojit a skoro ani hrát. Ikdyž je to beta tak to je hlavně lákadlo na to si hru koupit (takové demo) takže tady když jde o to že si nemužete zahrát výmluvy na betu stranou. Dále nefunkční změna sedadel jedním tlačítkem když jste za volantem, absolutně zbytečné kolečko myši (přepíná tak max primar a sekundar zbraň), gadgety a zbraně např. na koni musíme lovit na číslech. Při připojeném ovladači nemožnost mít zapnutý lock na běh takže furt držíte tlačítko což není vůbec příjemné. Celé ta hra je jak Star Wars v jiném kabátu. Absolutně se mi to nezdá a nepřipomíná to vůbec Battlefield ale spíš jen přeskinované Start Wars takže počítám i stejnou úspěšnost. Jinak je hra graficky parádní, efekty jsou skvělé a hratelnost (když vás to nechá zahrát) je povedená. Bohužel mě to dost nešlo, ve hře jsem tápal a celkově mi to nesedlo. Star Wars mi sedla beta strašně moc ale plná byla tak nevyvážená že jsem to přestal hrát. P1
    • Je videt ze o battlu toho moc nevis. Jasne ze ti to nejde kdyz SW jsou arkadova srajda. Pro mentalky s gamepadama .
    • samuel.polak
      za to moze DDOS utok vcera vsetko bolo v poriadku
    • Nahráno 10 hodin, rank 30. Se servery jsem měl problém jen málo. Zážitek ze hry to zkazilo tak maximálně v 5 zápasech, jak říkáš, nešlo změnit sedadlo. Jinak v pohodě, zatím si to užívám a baví mě to. Asi si to i koupím, přece jenom vypadá to hodně dobře. Ale mohlo to být lepší. :(
    • PS. Zdá se mi že je hra hodně dělaná pro konzole
      • Kozy
        To jsi poznal jak?
      • samuel.polak
        nezmysel je to uplne totozne ako pred tym...
  • Tak jsem to zkusil, můj první BF, a už to nezapnu. Mám stejné pocity jako z nového battlefrontu, který jsem hrál také jen betu a stačilo mi to... jdu si radši zahrát LoLko, tam to aspoň můžu trolit a hejtit *6*
  • Place in Queue 1 po 90 minutach zkouším jiný server place in queue 1 a po dalších 60 minutach to balím. Za mě panove z EA za 5. Pěkná traparna :o) takže HF GL .
    • samuel.polak
      DDOS utok... je to len BETA nema este dost ochran :*
  • Radši valím na Verdun, házet na hráče fosgen *1* .
  • Pekna mela - videl jsem par videi z modernich konfliktu, vojaci byli nalepeni pri zemi nebo za krytem a snazili se moc nevystrkovat. Rekl bych ze chaoticke pobihani sem a tam mimo kryt valku nepripomina. Leda ze by nekdo chtel spachat sebevrazdu. Tohle platilo nejspis i 1. sv. s vyjimkou prikazu jit na stec. Ale to jste proste utocili na konkretni nepratelskou pozici a nebehali jen tak kolem.
    Opravdu nevim proc se dneska strilecky delaji takhle. Zrejme proto ze jestli kid nema na konci zapasu 30 fragu je nespokojen. A je nepripustne aby ho hra trestala treba delsim spawnem za frontovou linii. On se musi spawnout primo uprostred bojiste... Ze to jaksi kazi taktiku, kdyz nemuzete soupere precislit nebo vystrilet protoze se vam tam porad spawnuji, nikoho nezajima.
    • Lukass
      Dalsi mandak, tohle je BF a hraje se to stejne jako posledni 2 dily,. Kdo cekal neco jinyho je mu bud 8 let a BF nezna, nebo je to troll.
      Jestli chces realistickou valku hraj Armu.
      • Ja nic jineho necekal. Ale od valecne hry bych ocekaval, ze se alespon priblizne budu citit jako vojak. Realistickou valku ve smyslu simulatoru nechci, diky.
        • Tak co vlastne chces trolle? Akcni poloarkadu BF se ti nelibi a realisticky, ale pro vetsinu nudnou hru ala ARMA taky nechces. Ty velmi pravdepodobne ani nemas paru, jak se vojak vlastne citi a proto ani netusis, co vlastne chces. Nebo jenom trollujes, aby sis lecil svoje komplexy? *7*
          • Pro zacatek bych
            -odstranil ze hry vsechny mody krome rushu
            -zakazal spawn na squad lidrovi
            -prodlouzil cas nutny na respawn
            - omezil rychlost pohybu postavy i moznost skakat na polovinu

To by pro zacatek stacilo
            • tvoje argumenty jsou hloupe ani nebudu reagovat
            • - nikdo te nenuti hrat jakykoli jiny mod. Me treba bavi nejvice Conquest, protoze je tam veskera technika v co nejvetsim mnozstvi, zatimco Rush je primarne o pechote, tudiz to neni klasicky BF.
              - spawn na TL je podstata tymove hry, kdy za spolupraci je tym odmenen. Je to naopak skvela myslenka.
              - nutny cas mozna povolit ano
              - omezit rychlost nesmysl. Dostat se nekam pesky trva obcas i minuty a ty bys to chtel nesmyslne natahnout.

- pises, ze nechces ARMU, ale vsechny tebou zminovane vytky az na ten rush najdes v Arme jestli se nepletu.
            • P.s.
              Tyhle zmeny jsou povhopitelne obecne, BF1 by vyzadoval jeste osobite zasahy do hratelnosti kvuli specifikam 1. svetove
          • "Ačkní poloarkadu BF"... Bych teda řek, že BF je ETALONEM ARKÁD, žádná poloarkáda. Můžeš mi boha říct, kde se ve hře skrývá to "polo"? Jako že si můžeš třeba lehnout? *15*
            • Muzu. Funguje tam urcity stupen balistiky. Strely leti urcity cas, takze musis predsazovat apod. Je rozdil zda dostanes ranu do nohy, bricha nebo hlavy. Je rozdil zda strilis na tank zepredu, zezadu atp. Fyzika funguje taky pomerne slusne, takze treba neprezijes pad z 50 metru jako v jinych akcnich MP strileckach. A podobnych veci by tam clovek nasel tuny. Spoustu veci podobni chytraci jako ty berou za automatcike, jenomze ono to automaticke nebylo a neni.
  • Hru si nekoupím, nelíbí se mi přepracovaný Conquest mod. Je to jediný mod, který v Battlefieldu hraji. Tato změna spolu s tím, že to tanky valí jak závoďáky a letadla dělají kousky jako nové Suchoje je pro mě obrovským zklamáním. Série se odklonila od BF4, u kterého v mp pravidelně trávím čas, směrem k CoD, což je sakra špatně.
    • A jak to zmenili?
      • V BF4 ztrácí tvůj tým tiket, když padneš a taky tikety ztrácíš podle toho, kolik vlajek ovládá nepřítel. V BF1 se tikety promítají jen do držení vlajek, ne do zabití. Takže je jedno, jestli tě stokrát někdo složí. Klidně obsaď vlajku, zabij se a spawnuj blíž jiné vlajce. Ve výsledku tady lidé běhají jak šílení, absolutně bez krytí, protože proč si dávat pozor, když je jedno, kolikrát umřeš..
  • Poprvé sem hrál nějakej Battlefield a musim říct, že vizuál pěknej ale tak nějak mě to po první mapě nevzalo (poušť). Přijde mi to akorát předražený, ale tak já si to stejně nekoupim takže koho to baví ať platí.
  • BoB.2
    Koukal jsem na nějaký videa a nic moc vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,vystrčíš hlavu prásk snajpr,.........
    • Fordzy
      Sorry. To jsem byl asi já. *1* Ne, fakt nejsou sniperky, tak silné. Spíše naopak. Když jsem si dal 5min. duel s nepřátelským sniperem, tak bylo dost těžké se trefit přímo do hlavy (musí se nadsazovat). A zabít sprintujícího vojáka je také těžké, kvůli pomalejší rychlosti střel. Díky tomu, že sniperka už nedává one-shot kill (dává jen při headshotu) se vyselektují casual snipeři a zůstanou jen ti opravdu zruční hardcore lovci.
    • Ja videl jina videa a nic z toho co popisujes jsem nevidel.
    • Lukass
      Blbost, zahrej si to a uvidis sam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit