Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Když ono to vlastně něco extra je. Principy mohou být obšlehnuté, ale sestavit z nich něco, co perfektně funguje a baví, to je kumšt.
  • Nelakalo. Zkusil jsem, koupil jsem.
  • no ty vole stress test beta mela misty problemy s konektiviotou, sokujici
  • Kdyz jsme tu hru videl poprve, tak sem z nijak nadseny nebyl, ale cim vic jsem ji sledoval a po vyzkouseni open bety jsem lapen. Uz je to hodne dlouho co me nejaka fps takhle bavila, takze Blizzarde good job.
  • konecne hra, ktera je zabavna sama o sobe a v dnesni dobe je to spatni no potes koste
  • uspesnot blizzardu ale tkvi v tom, ze sice vezmou to nejlepsi z ostatnich, ale zaroven pridaji i svou specialni prisadu. To je ten duvod proc jsou jejich hry vyjmecne, alespon na zacatku, nez to predaj novym vyvojarum, kteri z toho udelaji neco jineho, viz wow. Takže tak jednoduche jak ty rikas to neni.
  • restore
    Ako niesu zle, ale preferujem M rating...
  • Veskoslav
    Ty si můžeš odemknout. Hlavně Soldier má skvělé hlášky:)
  • restore
    jj presne, tiez som bol prekvapeny. Nieco tak hratelne a zabavne som fakt necakal, skoda len, ze som stihol iba 2 dni bety. Jedine co mi tam trochu chyba su kvalitne nadabovane hlasky typu unreal tournament 'die ******* ' a podobne, nie tieto infantine kecy :D
  • Asharak
    Museli bychom srovnat hry se stejnym PEGI ratingem no. U OW zase není vykreslený reálný svět. Což doufám děti sledující Simpsony a další kreslené věci plné násilí jako motivaci to zkusit brát nebudou *6* Ale zase kdo ví jak to ovlivní ty, co sledují ve 13 pohádky bez násilí, MLP a pod., jak to asi poberou ony, pravda *1*
  • Jen rikam jak to je. Jen nerad vidim, kdyz se dela neco extra z neceho co extra neni.
  • Asharak
    TF mi zase přijde jako Quake + BF, Borderlands zase Fallout 3 + Diablo... a desítky dalších možných kombinací *2* Ale třeba taková pěti-kombinace, to už by šlo o něco hůř :)
  • Nejsou deti. Nejmladší je d.va a ty je 19 a až pak je pokud se nepletu Tracer 24-26 nejak tak. Koukni se na origo stránky hry a na profily hrdinů.
  • A neni tohle princip uspesnosti? Sebrat z ruznych mist to dobre a poskladat to do nejake formy, udelat reklamu nalakani a pokud je hra dobra, tak si komunitu udrzi a o to obecne v obchodu jde.
  • Blizzard proste jen obslehl jedny z nejuspesnejsich her posledni doby TF a Borderlands, postavicky udelal presne tak, aby zaujaly co nejsirsi publikum, nabalil kolem nich nejaky radoby lore, vyrobil jim tisice skinu a zaplatil masivni reklamni kampan.
  • No očividně ho ztrácíš, těžko říct kdo je pak víc primitivní, když se otom ještě sám zmíníš
  • jenže tady je nasili prezentováno jako hra a ty postavičky jsou ješte deti (nektere).
  • ja tam vidím problém v tom že v GTA je jasné že hraješ za gangstra a když nekoho zabiješ, je proste mrtvý. Ale tady to násilí se prezentuje takovou "nevinnou" formou jako že o nic nejde. Navíc spousta hrdinu jsou deti. V GTA hraješ za dospele chlapy.
  • Jack1947
    HOTS se může i protáhnout ale chápu... záleží hodně na týmu ale většinou 15-20 minut to třeba takové SMITE je občas hrůza kdy 60minut čekáte na to aby jste prohráli. (protože tým rezignuje na to vzdát se).
  • Jack1947
    Někteří trollové jsou ochotní jít i přes mrtvoly takže bych se bohužel nebál že si to pořídí víc lidí nicm=éně komunita bude menší to souhlas hlavně aby nebyla až moc malá.

Ta conectivnost byla občas až na nervy kdy jsem hrál zápas - zacukalo to a hle connection failed to bylo k zlosti zvlášt když jsem vyhrával pak jsem se připojil znovu a jistě že jsem šel do prohraného.
    Nejhorší byl ten profil kdy vám ukazovalo hrané a vyhrané hry - snad to nebude jen o tom kdo vyhrál víc her ten si zaslouží být spárován s hráči co vyhráli taky víc. Lvly tam lítaly šíleně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit